Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Meken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Facebook

Príspevok od používateľa Meken »

JJ tiez ma to napadlo, mas jeho heslo, tak sa prihlas ci uz na PC alebo v mobile a tak cakaj , ktora mu napise atd a co odpisuje :P
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Soviet - prave som mu chcel ten alternate email navrhnut... to by mohlo fungovat,ci?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Neviem ako je to, ci posiela notifikacie na email iba ktory clovek vyberie, alebo na oba, ktore ma uvedene. Nemal som nikdy dva maily, ale viem, ze je to mozne mat. Trebalo by vyskusat. Ale fungovalo by to samozrejme, ak by sa dalo nastavit, ze na ktory mail maju prichadzat notifikacie a ktory by bol na prihlasovanie.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Prave to skusam... za chvilu postnem report

//autoeditácia príspevku (13 Júl 2012, 15:05)
takze report:

Nastavenia uctu -> vseobecne -> email -> pridat dalsi email
v tomto kroku sa odoslu dva maily - na novu adresu a na staru - z novej je potrebne verifikovat a zo starej mail zmazat
nasledne je potrebne mail urobit ako primarny - opat sa o tom odoslu 2 maily
nasledne nastavenia uctu -> upozornenia -> Facebook a tam co chces upozornovat, potom by to malo zrejme fungovat

GL
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Lenze ked zmenim primarny mail, tak zmenim zrejme aj prihlasovaci mail a to nemozeme spravit. Sice ak by som mal notifikacie na spravy, tak obdrzime len prijate spravy, ale tu ide hlavne o tie jeho odoslane spravy a tie asi nijak notifikovat nebude.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

a daju sa vobec zmazat spravy z FB? lebo ja mam pri nich len ten krizik ale ten tvrdi ze "archivovat"

nasledne staci preskrolovat dole kliknut na archivovane a tam su...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Kliknes si na spravu s osobou XXX a hore kliknes na Akcia - Ostranit spravy. Ide to aj cez mobilny Facebook zmazat (m.facebook.com) alebo aj cez Facebook Messenger na Andoride.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak jedine potom to riesit tym pridanim mobilu a nastavit notifikacie sms donho. Ked pride notifikacia, tak najlepsie sa hned prihlasit na FB, ci uz z telefonu a precitat si to.
Rayiner
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rayiner »

Aj vám v poslednom čase začal vypadávať chat?
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja si myslim, ze ani prijate spravy nie su az tak na zahodenie. A da sa to kombinovat...
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

Rayiner napísal:Aj vám v poslednom čase začal vypadávať chat?
mne skor v poslednom case pise uplne nezmyselne casy pri spravach, napr teraz je 16:50 a mne tam svieti 3:38 :D
Rayiner
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rayiner »

mne skor v poslednom case pise uplne nezmyselne casy pri spravach, napr teraz je 16:50 a mne tam svieti 3:38 :D
No v poslednom čase je chat trochu mimo.
M&M
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa M&M »

tie casy dost pletie aj mne... pise mi tam cas 4:18, pricom som spravu odoslal teraz. A este mi blbnu fotky, ktore ked niekto prida na nastenku a mne ich nechce nacitat.
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Zdravím.
Neviete prečo mi facebook blokuje slovo "iphone" v chate? Občas sa dokonca stane že pri pokuse o odoslanie toho slova ma odlhási z fb.
Marco8811
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Marco8811 »

Technický problém .. v jeden moment na fb normálne prídem prihlásim sa a pohodička a zrazu nastane to že mi nechce načítať stránku trvá to už tak zo 5 dní a hrozne ma to se--e keďže zrovna v strede chat-u to proste prestane ísť .. po takých 30 min je to zväčša zas v pohoa a potom sa to znova pose*e... nemáte nejakú radu ? nefachčí to ani cez operu ani cez chrome ani cez ff a bol som zúfalý tak ani cez IE ...toto vypisuje chrome ,,, Táto webová stránka nie je k dispozícii
Pripojenie k stránkam http://www.facebook.com bolo prerušené.
Prečítajte si tieto návrhy:
Znova načítať túto stránku neskôr.
Skontrolujte svoje internetové pripojenie. Reštartujte všetky smerovače, modemy alebo iné sieťové zariadenia, ktoré používate.
Skúste pridať aplikáciu Google Chrome medzi povolené programy vašej brány firewall alebo antivírusového softvéru. Ak už je zaradená medzi povolené programy, skúste ju odtiaľ odstrániť a znova ju tam pridať.
Ak používate server proxy, skontrolujte nastavenia proxy alebo kontaktujte správcu siete a požiadajte ho, aby skontroloval, či server proxy funguje. Ak sa domnievate, že by ste nemali používať server proxy, upravte nastavenia proxy: Prejdite na ponuku nástrojov > Nastavenia > Zobraziť rozšírené nastavenia... > Zmeniť nastavenia proxy... > Nastavenia LAN a zrušte začiarknutie políčka „Použiť server proxy pre LAN“.
Chyba 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Spojenie bolo obnovené.
keď toto robí fb tak mi nejde ani http://www.google.sk ani napr http://www.shmu.sk tu dochádza k presmerovaniu sem ( http://www.chyba.sk/hladaj.fcgi?co=dnse&s=www.google.sk ).. ostatné stránky fungujú v pohode .. nemáte niekto nejaké riešenie ?
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

Marco8811: pise to aj mne, bol som v tom ze to robi zmena IP ktoru pouzivam ale nie je to v tom.
Mne nesiel ani banking, vcera google hadzalo na zoznam.. niekedy nejde FB, dnes nesli len apps.fb, cim to je, netusim (optika Tcom)
Inak v case ked to nejde, nejde mi ani na notebooku, ale cez mobil+wifi ide v pohode (opera mobile)

riesenie mam len, vymazat cookies.. funguje.
Marco8811
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Marco8811 »

plusminus : thx ... tiež mám t-com optiku ... ale v živote som s tým problém nemal ... ale už bolo treba aj tak reinstal okien tak som sa s tým pohral .. reinstal všetko som porobil ako má byť pustím chrome .. drrrb to isté .... pustím FF to isté .. a to som ako komplet všetko formátoval ... tak som sa trošku pohral s routerom a zatiaľ to bežííí .. dúfam že vydrží :D uvidíme dokedy :)
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

Ono inak celkovo tá T-com linka blbne. Ja mám dsl-orange a robí mi presne to čo popisujete nehovoriac o tom že mi vypadáva net úplne na pár sekúnd vždy keď je 19:00, 00:00, 6:00, 12:00. Orange si prenajíma linku od T-comu a ďalej ju ponúka ako svoje pripojenie.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

vpravo, tam kde su obycajne narodeniny ludi z friendlistu mi napisalo, kto je s kym v manzelstve... pevne dufam, ze to nezacne otravovat s tym kto s kym chodi, ked uz to mam cez FB purity vypnute z wall postov...
hypper
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hypper »

Odporucam si nastavit co mozu o vas vasi priatelia poskytnut dalsim stranam viz. http://www.pooh.cz/pooh/a.asp?a=2017769
Napísať odpoveď