Už dlhší čas randím s jedným dievčaťom, je celkom pekné, inteligentné, máme sa o čom rozpráva,atď... No proste idylka.
/Ale nespali sme ešte spolu, poznáme sa tak týždeň, z jej strany záujem je, a celkom veľký, môj po včerajšej konverzácie skoro žiadny./
Totiž, včera sme trochu popili víno v jednej reštike, boli sme celkom fajn uvoľnení, a tak zneužil som to trošku a nahodil som konverzáciu o veciach, o ktorých sa väčšinou s nikým nerozprávame.
Reč padla aj počte sexuálnych partnerov...
Poznámka: Mne je 21, jej 22.
Po dlhšom prehováraní vypadlo z nej číslo 17
Ako bol som mierne dosť zhrozený a zhnusený z nej, tak som sa spýtal, ako sa k tomu číslu dopracovala...
Takže, začala intímne žiť v 16 /Nič zvláštne, ja som začal v 17/, no a mala 3 také vážnejšie vzťahy, no a potom "pár" úletov, ktoré boli medzi tými troma vzťahmi.
Po tomto rozhovore sa mi dosť zhnusila daná osoba. Neviem či je to chyba vo mne, ale mne to príde strašne veľa.
Ako mám ju už dosť rád, ale neviem si predstaviť, že by som sa mal s ňou vyspať.
Čo mám robiť, aký je váš názor?
Pridal som anketu, kde sa môžete anonymne vyjadriť.
Sám osobne nie som moc puritán, ale toto mi "trošku" vadí.
Aby sa nepovedalo, že len ohováram ju, tak poviem teda o sebe:
Spoiler
-Ukrajinka,
-Aziatka,
-Bulharka,
-Češka,
-a dve Slovenky
Ale pravda je taká, že trávim veľa času v zahraničí, a beriem ženu ako ženu, bez ohľadu odkiaľ je. Z každou som mal aspoň nejaký vzťah, minimálne pár týždňov, strašne sa mi hnusia vzťahy na jednu noc.