Arogantni vodici na cestach
Re: Arogantni vodici na cestach
melonSVK:
...Samozrejme že som niekedy použil mobil aj bez headsetu. Tou vetou som mal na mysli to, že pokiaľ možno, tak volám iba s handsfree.
ak uvidite v BA chlapika nakloneneho nad volant, nie, soferovat viem docela dobre, to mam pusteny hlasity odposluch
bezne tak telefonujem, isto lepsie ako drzat mobil..
bezne tak telefonujem, isto lepsie ako drzat mobil..
Poznáte niekto ruskú "organizáciu" alebo skorej iba partiu ľudí na internete známu pod názvom СтопХам ktorý sa snažia dohliadať nad parkovaním v Moskve tak, že na autá ktoré parkujú zle, bezohľadne alebo nebezpečne lepia veľké nálepky s upozornením alebo riešia ľudí čo si skracujú cestu cez chodníky, parčíky alebo pešie zóny. Často pri tom narazia na ozaj rôzne indivíduá a niekedy ide doslova o život. Podľa mňa je to dobrá vec ktorá by sa zišla aj tu a tým ľudom fakt fandím a obdivujem ich pretože v centre Moskvy sa hádať s niekym kto má opancierovaný Mercedes zrejme nemusí zostať vždy bez následkov.
Aký máte na to názor ?
Tu je aj zopár videí:
Tu je aj zopár videí:
Niečo podobné bolo pred rokom alebo dvomi aj u nás ... to bolo akési ružové komando 
Ale ako tak kukám, ... tak Rusko je Rusko

//autoeditácia príspevku (16 Júl 2012, 23:52)
Dopozeral som ...
Toto by som sa veru bál robiť ... Mafia / Vláda (teda ak som dobre pochopil, že to boli dáke VIP nálepky tie malé z vnútra na čelnom skle ...
)
Ale ako tak kukám, ... tak Rusko je Rusko
//autoeditácia príspevku (16 Júl 2012, 23:52)
Dopozeral som ...
Tak záleží na koho narazia. Ale takmer vždy sa to zaobíde minimálne s nadávkami. Väčšinou strkanice a vyhrážky. Pozeral som skoro všetky diely čo sú na YT a je to tam veselé niekedy no.
Tiež by som to nerobil. Ono väčšinou tak parkujú tie veľké a drahé SUVčka ktoré takmer do jedného majú fólie aj na predných oknách a preto keď riešiš takého auto nevieš, či keď sa stiahne okienko vykuknú na teba oči alebo hlaveň
btw: to ružové komando čo bolo u nás bola obyčajná zinscenovaná fraška riadená veľkou spoločnosťou...reálny účinok žiadny
Tiež by som to nerobil. Ono väčšinou tak parkujú tie veľké a drahé SUVčka ktoré takmer do jedného majú fólie aj na predných oknách a preto keď riešiš takého auto nevieš, či keď sa stiahne okienko vykuknú na teba oči alebo hlaveň
btw: to ružové komando čo bolo u nás bola obyčajná zinscenovaná fraška riadená veľkou spoločnosťou...reálny účinok žiadny
Lubenečko: Tí ružoví - to bolo všetko pokiaľ viem nahrané pre účel reklamy. (//vidím že Header ma predbehol)
Ale tieto autentické veci z Ruska, tak treba týmto parchantom, keď vidím ako stoja poniektorí.
Ale na niečom som sa aj pobavil. 
Ale tieto autentické veci z Ruska, tak treba týmto parchantom, keď vidím ako stoja poniektorí.
Keď už hovoríte o nálepkách, jeden čas som na mimobratislavských autách vídaval okrúhle nálepky "jednotka pre boj s východom". Nejaký pán z PO sa vtedy strašne rozčuľoval, že aký ch*j mu to nalepil na čelné sklo. 
Tak na mieste toho východniara by som (ak stál dobre) vyťahoval pajser z auta a dotiahol mu tvár.
Samozrejme len ak stál v poriadku, a za druhé, ak by aj stál zle, ale Bratislavčanom by to nenalepil, tak by som ho tiež zoznámil s pajserom. 
(neberte doslovne, nie som žiadny kriminálnik)
(neberte doslovne, nie som žiadny kriminálnik)
ja som dnes stretol zaujimaveho typka ktory sa vsemozne na svojom Nissane Almera (ci co to mal) snazil obehovat a ked som ho obehol a potom vopchal medzi neho a auto predomnou a zacalo vytrubovanie a fotenie mojho auta z jeho strany jak na vystave
vlastne vie mi niekto vysvetlit co maju ludia z toho ze si ma sfotia lebo doteraz tomu nerozumiem
vlastne vie mi niekto vysvetlit co maju ludia z toho ze si ma sfotia lebo doteraz tomu nerozumiem
Orgazmus.
Zopár príspevkov dozadu som spomínal arogantných motorkárov na Pezinskej Babe. Neviem, či som spomínal aj to, že som písal na MV SR aj podnet, či s tým polícia bude aj niečo robiť. Odpísali mi z MV SR, že to postupujú na KR PZ Bratislava, odtiaľ mi prišiel e-mail, že to postupujú na OR PZ Pezinok a OR PZ Malacky. Neskôr mi prišiel ďalší e-mail z OR PZ Pezinok, že podnet dostal Dopravný Inšpektorát, ktorý sa tým podnetom už zaujíma. No prišiel mi e-mail aj z OR PZ Malacky s nasledujúcim obsahom.
Pochopil som tomu správne, že odo mňa chce moje meno a adresu bydliska pod zámienkou, že len vtedy mi poskytne odpoveď na moju otázku? Keď z OR PZ Pezinok mi bez akýchkoľvek poslali odpoveď bez toho, aby som musel uvádzať svoje meno a adresu bydliska? Ja neviem čo si mám o tomto myslieť. Mám očakávať, že ak mu odošlem čo chce, tak mi do rána zhorí auto alebo čo? Pán policajt bude zrejme jedným z tích motorkárov, čo tam chodia medzi sebou pretekať. Prepošlem sem aj text môjho podnetu, aby ste mali šajnu, na čo som sa pýtal.Dobrý deň.
Dňa 9.7.2012 bola na tunajšie Okresné riaditeľstvo PZ v Malackách postúpená elektronickou poštou Vaša žiadosť o sprístupnenie informácie citujem, „či bude Polícia Slovenskej republiky riešiť arogantných motorkárov ( je medzi nimi veľa rakúšanov a aj čechov), ktorý nerešpektujú maximálnu povolenú rýchlosť (50 km/h), zákaz predchádzania a svetelnú signalizáciu (semafor) na Pezinskej Babe.“
Na úvod Vám musím ozrejmiť, že miestna príslušnosť uvedeného úseku je v územnej pôsobnosti príslušníkov Okresného riaditeľstva PZ v Malackách /cesta II/503 Malacky po parkovisko na vrchole Pezinskej Baby/ a Okresného riaditeľstva PZ v Pezinku /cesta II/503 od vrcholu Pezinskej Baby smerom na Pezinok/.
Podľa § 14 ods. 2 zákona č. 211/2000 Z. z. o slobodnom prístupe k informáciám v platnom znení zo žiadosti musí byť zrejmé, ktorej povinnej osobe je určená, meno, priezvisko, názov alebo obchodné meno žiadateľa, jeho adresu pobytu alebo sídlo, ktorých informácií sa žiadosť týka a aký spôsob sprístupnenia informácie žiadateľ navrhuje.
Z Vašej žiadosti je zrejmá len časť povinných údajov a preto Vás podľa § 14 ods. 3 uvedeného zákona vyzývam na doplnenie predpísaných náležitostí. Vašu doplnenú žiadosť očakávam v termíne do 27. júla 2012, pričom môžete využiť ktorýkoľvek spôsob uvedený v § 14 ods. 1 uvedeného zákona. V opačnom prípade bude Vaša žiadosť odložená.
Záverom si Vás dovoľujem upozorniť, že za informáciu sa nepovažujú také informácie, stanoviská, právne názory, výklad právnych a interných predpisov, hodnotiace správy, rozbory, prognózy, prehľady a úvahy, ktoré by povinná osoba musela vytvoriť na základe konkrétnej žiadosti !
S pozdravom pplk. Mgr. ***** ******
Okresného riaditeľstva PZ v Malackách
Máte niekto nejaké návrhy, ako s tým ďalej pokračovať, alebo sa mám na to vysrať? Lebo podľa mňa toto vyzerá tak, že ani jeden motorkár z toho nič mať nebude a schytám si to iba ja.From: *****.*****@zoznam.sk [mailto:*****.*****@zoznam.sk]
Sent: Sunday, July 08, 2012 5:44 PM
To: Info PPZ
Subject: Sprava, MINV
Odosielatel: *****.*****@zoznam.sk
Prijemca: [email protected]
Text: Dobry den prajem. Ja by som sa Vas touto cestou chcel opytat, ci bude Policia Slovenskej Republiky riesit arogantnych motorkarov (je medzi nimi velmi vela rakusakov a aj cechov), ktory nerespektuju maximalnu povolenu rychlost (50km/h), zakaz predchadzania a svetelnu signalizaciu (semafor) na Pezinskej Babe. Cez tu trasu chodievam casto a kazdy jeden vikend tam arogantne jazdia, pretekaju sa medzi sebou a ohrozuju ostatnych ucastnikov cestnej premavky. Nie jeden krat sa mi stalo, ze mi motorkar vyletel v protismere, ci nebodaj si preletel na cervenu cez semafor aj napriek tomu, ze z druhej strany isli motorove vozidla, ktore mali v tej dobe na semafore zelenu. Ak aj policajtov vidim, tak su vzdy bud tesne za Pezinkom alebo tesne za Pernekom. Za odpoved Vam vopred dakujem.
S pozdravom ***** *****
8.7.2012, 17:44:18
Noobsz DJ: rešpekt pred tým že is vôbec s tým začal. Veľa ľudí by sa na to vykašlalo a iba večer na pive by si s kamarátmi pohromžily ako to tí motorkári len jazdia.
Ťažko povedať ale... vzhľadom na to ako to u nás chodí by som sa ani nečudoval keby to bol niekto kto má kontakty aj na motorkárov a v konečnom dôsledku by ti to mohlo viac uškodiť ako pomôcť. Ale tak nikdy nevieš a možno to bude práve naopak. Ja by som si v tvojom prípade radšej zistil v zákone, či je ozaj potrebné pre riešenie takejto veci poskytovať svoje osobné údaje a do akej miery.
Ťažko povedať ale... vzhľadom na to ako to u nás chodí by som sa ani nečudoval keby to bol niekto kto má kontakty aj na motorkárov a v konečnom dôsledku by ti to mohlo viac uškodiť ako pomôcť. Ale tak nikdy nevieš a možno to bude práve naopak. Ja by som si v tvojom prípade radšej zistil v zákone, či je ozaj potrebné pre riešenie takejto veci poskytovať svoje osobné údaje a do akej miery.
Choď s tým do médií. Dnes sa bez médií nepohne nič.
Header pustil som sa do toho preto, lebo ako rodina máme na Záhorí chalupu. Jazdí cez tú trasu moja mamka, bratia, ja tade vozievam po víkende priateľku domov a už ma to riadne serie, že sa tam človek musí báť, že ho nejaký kretén trafí. Však som to aj písal, že v nedeľu keď som sa od priateľky vracal domov, tak ma jeden motorkár v protismere skoro nabral. Ten zákon si pozriem až prídem domov z práce, poprípade sa budem informovať na MV SR alebo u nejakých kamarátov, ktorí pre políciu pracujú. Mňa len zaráža to, že z OR PZ Pezinok mi odpísali bez akýchkoľvek problémov, čo s tým mienia robiť. Ale tu z OR PZ Malacky sa bez mena a adresy ani neunúvajú na niečo odpovedať.
begbeee bavil som sa v práci s kolegami ohľadom toho, že by sa to malo dať do médií. Najprv si pozisťujem čo najviac informácií, a potom sa rozhodnem, ako budem ďalej pokračovať. Ale určite to nemienim zanechať, keď som s tým už raz začal.
begbeee bavil som sa v práci s kolegami ohľadom toho, že by sa to malo dať do médií. Najprv si pozisťujem čo najviac informácií, a potom sa rozhodnem, ako budem ďalej pokračovať. Ale určite to nemienim zanechať, keď som s tým už raz začal.
Je to v podstate jednoduché, stačí si zistiť v Markíze/JOJke redaktora, ktorý sa danou témou zaoberá prípadne redaktora, ktorý má na starosti tvoj regióne. Kontaktovať ho emailom a je to
Aspoň ja som takto postupoval a úspešne.
Možno aj pán podplukovník, prípadne jemu blízke osoby sa tam chodia vyšantiť a chce zistiť, kto sa mu snaží prekaziť zábavku.
(žartujem - a dúfam, že to tak v skutočnosti nie je
)
begbeee nechám si na to čas, 25.7.2012 odchádzam na dovolenku. Tam budem mať dosť času na premyslenie si ďalšieho kroku v tejto záležitosti. Ale tak určite sem potom napíšem, ako som s tým pokročil.
Mustafa môžeš si byť istý, že presne nad tým som uvažoval aj ja, ak chce vedieť moje meno a bydlisko. Vraj to je podľa zákona nutné uviesť aby vedel, ktorej osobe má byť informácia poskytnutá. Počítaj aj s tou možnosťou. Ale to ak by som mu teda napísal moje osobné údaje, tak v tom prípade by som do kópie dal aj adresu na MV SR.
Mustafa môžeš si byť istý, že presne nad tým som uvažoval aj ja, ak chce vedieť moje meno a bydlisko. Vraj to je podľa zákona nutné uviesť aby vedel, ktorej osobe má byť informácia poskytnutá. Počítaj aj s tou možnosťou. Ale to ak by som mu teda napísal moje osobné údaje, tak v tom prípade by som do kópie dal aj adresu na MV SR.
Noobsz DJ: to plne chápem pretože sám niečo obdobné zažívam v súvislosti s horským prechodom Havran takže viem presne o čom píšeš. Každopádne držím palce. Potom informuj.
// tak toto ma dneska dostalo
najskôr tá ženská čo sa aj do chlapa púšťala a ten dedko to už bolo privela
// tak toto ma dneska dostalo
-
Leviathan13
Novice
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Leviathan chlapi riesili specialne na to urcene kamerky, neviem ci v tejto teme ci inde v sekcii.
mas napr. taketo video potom z toho - youtube - s GPS lokaciou, rychlostou, casom vo videu, nahrava ti to povedzme posledne 3 hodiny jazdy vzdy.
Stoji to podla funkcii od 100 do takych 300 eur, mozes hladat dash camera, in car camera, black box camera a pod.
mas napr. taketo video potom z toho - youtube - s GPS lokaciou, rychlostou, casom vo videu, nahrava ti to povedzme posledne 3 hodiny jazdy vzdy.
Stoji to podla funkcii od 100 do takych 300 eur, mozes hladat dash camera, in car camera, black box camera a pod.