Kradnuty telefon

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
eustajl
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Kradnuty telefon

Príspevok od používateľa eustajl »

Zdravim, som vlastnikom LG p700 ktory som kupil cez internetovy bazar od jednej slecny (bez zarucneho) s dobrou cenou tj 130€. pouzivam ho uz asi 2mesiace +- z O2 simkou ktora je registrovana na otca. pred 3mi dnami volai z policie mojmu otcovi ohladom kradnutych Iphonov.. on tvrdil ze to je nedorozumenie nakolko sa to tak aj javilo .. pretoze nik z nasej rodiny nevlastni iphone. dnes dosiel z policie a vravi ze sa nejedna o iphon ale o moj telefon LG p700. u policie sa nic viac neporiesi, vybral som z telefonu kartu a telefon je bez baterky ja sa vlastne potrebujem spytat ako to mam riesit.. je mi jasne ze ta dotycna co mi ho predala, telefon uz ani nezdvihne ani nic podobne alebo ona mozno ani nevedela otom, ze to je kradnute. no len ja som v situacii ze telefon nemozem pouzivat lebo ho teraz vypatrali asi cez IMEI alebo neviem ako inak. vedia ze moja karta v tom telefone niekedy bola. otazka znie ? budem moc ten telefon pozuivat (nejako prepalit IMEI alebo pod) alebo ho budem moct vytiahnut zo suflika za 5rokov ked to halo skonci, ci to predat na nahradne dieli :D teda moc tam toho nepredam (display, krit, kameru, tlacitko) aj tak ten telefon je celkovo taky zaspatejsi.. dakujem za nazory, odpovede, tipy
noone
Light Star
Light Star

Re: Kradnuty telefon

Príspevok od používateľa noone »

Na tvojom mieste by som spolupracoval s Policiou, to co robis teraz je este viac podozrive. Maju sim kartu ktora sa pouzivala z ukradnuteho telefonu, kontaktuju majitela a zrazu sa sim pouziva v inom telefone. Navyse by som dufal, ze najdu zlodeja a ta zenska je k tomu o krok blizsie ako ty.
eustajl
Expert
Expert

Príspevok od používateľa eustajl »

zenska mi vravela ze ten telefon jej kupil byvali priatel ... a co z toho budem mat ze budem spolupracovat z policiou ? zoberu mi telefon ..a budem mat dobry skutok ? :D to je smiesne.. a to ze namna maju nieco nieje vsetko.. ja som proste ten telefon "predal" :) dovi dopo este davno som ho predal
SiS
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa SiS »

Zažil som skoro to isté. Cez bazár som kúpil kradnutý mobil. Zistilo sa cez IMEI tiež, že bol kradnutý. Zobrali na policajnú stanicu na výsluch. Vysvetlil som čo sa stalo, kde som to kúpil a doniesol doklad o kúpe a to bolo všetko. O mobil som samozrejme prišiel, ale bazár mi musel vrátiť prachy. Neviem ako to ďalej pokračovalo lebo som to neriešil.
Takže podľa mňa asi prídeš o mobil a určite by som spolupracoval s políciou a snažil sa od ženskej získať prachy späť, ale asi to bude ťažké. Môžeš jej však pohroziť policajtmi a možno nájdete kompromis a časť prachov ti dá späť.
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bb5unlock »

ty sa mozes vyhovarat ako chces ale sim pouzivana v kradnutom tel. je pisana na otca a on asi nebude robit ramena na policii ked ho budu vypocuvat znova
oni presne vedia dokedy bola dana SIM pouzivana v tom telefone (operator im dava presny vypis s datumom aj casom)
to ze povies ze si ho predal policii stacit nebude, bude sa pytat komu, ako atd
naviac ako uz bolo povedane po predaji ta mozu obvinit z predaja kradnutej veci (doteraz si len poskoneny)
s navratom penazi to je horsie ale nie nemozne (zalezi ci ta slecna/pani od ktorej si to kupil ma to cislo napisane na seba alebo nie)
Napísať odpoveď