Re: Facebook
Ako mozem v timeline nastavit aby sa mi zobrazovali novinky konkretneho uzivatela? 
Ked som archivovať správu kde ju teraz nájdem? Kedže v správach sa nezobrazuje.
Klikni si na "Správy" -> "Zobraziť všetky správy" a hore máš toto. Stlač lupu a tam si vyber z ponuky.
dik mam to
K

//autoeditácia príspevku (18 Júl 2012, 15:27)
a ešte sa chcem spytat či je možne zobraziť casy kedy som sa prihlasil a odhlasil z FB
K
//autoeditácia príspevku (18 Júl 2012, 15:27)
a ešte sa chcem spytat či je možne zobraziť casy kedy som sa prihlasil a odhlasil z FB
Account > Security > Active Sessions tam vidim poslednu session kedy si sa prilhasil.
Mozes si nastavit notifikacie na email ked sa niekto prilhlasi na na tvoj FB ucet .
Mozes si nastavit notifikacie na email ked sa niekto prilhlasi na na tvoj FB ucet .
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Ešte ako dodatok k hypperovmu príspevku.
jojo1996: Na FB nenájdeš nič čo by sa podobalo zoznamu prihlásení ako má pokec. ak chceš mať kontrolu nad svojim účtom tak môžeš použiť aj SMS verifikáciu ale podľa mojich skúseností je to dosť blbosť. Niekedy tá SMS prišla a inokedy som čakal aj 2 dni.
jojo1996: Na FB nenájdeš nič čo by sa podobalo zoznamu prihlásení ako má pokec. ak chceš mať kontrolu nad svojim účtom tak môžeš použiť aj SMS verifikáciu ale podľa mojich skúseností je to dosť blbosť. Niekedy tá SMS prišla a inokedy som čakal aj 2 dni.
Da sa tam este nastavit ze vzdy ked sa prihlasujes z neznameho zariadenia musis napisat z kade sa prihlasujes a tak teoreticky by si vedel ze si to nebol ty lebo tieto zariadenia si potom mozes prezerat a mas tam aj datum kedy si sa prihlasoval.
-
Hellboy248
Guru wannabe
hypper: bohuzial ukaze ti tabulku kde napises odkial sa prihlasujes no tento bod sa da preskocit
-
Hellboy248
Guru wannabe
v pravo hore mas meno-domov-sipka smerom dole (nastavenia) ..tak presne pod touto sipkou mas dalsiu na ktoru ked kliknes sa ti to zobrazi
Zobrazí sa ti to keď máš nad 100 (?) priateľov.kzS^ napísal:neviete ako nastavit taketo okno nad priatelmi? thx
-
zdravotnik
Light Professional
Chcel by som Vás požiadať o radu a to ohľadom upozornenia na prihlásenie. Problém je v tom, že keď zaškrtnem upozorenie na mail, tak mi to hneď zruší, nakoľko mi vyskočí informačné okno.
zdravim neviete nahodou ako vypnem upozornenia s fb aby mi nechodili na email dost mi to spamuje 
-
Sarger
Guru wannabe
Account settings - Nofications settings - Edit Facebook a tam si vyber
Oplati sa ten timeline? ja mam este ten stary profil a uz by to aj chcelo zmenu, len sa bojim toho, ze si nemozem vratit stary profil ked to bude zle 
nechaj si stary. Timeline (časová os) je najvacsia hlupost facebooku. Moj nazor. Ja keby som vopred vedel, co je to ten timeline, tak si ho urcite nedám...
-
lekoklatik
VIP
Mne sa timeline paci. Som rad za tu zmenu 
Mimochodom funguje niekomu chat? Normalne by ma to netrapilo, avsak akurat teraz potrebujem nieco vyriesit a sprava pre mna pride, ale sprava odo mna ma pri sebe vzdy ten zlty vykricnik.
Mimochodom funguje niekomu chat? Normalne by ma to netrapilo, avsak akurat teraz potrebujem nieco vyriesit a sprava pre mna pride, ale sprava odo mna ma pri sebe vzdy ten zlty vykricnik.
mne nie, ani mojim znamym...akurat oprasujem heslo na gtalku 
Marco: no mne uz nepomaha nic.. uz mi blokuje rozne stranky.. aspon si ma upokojil ze to nie je virus
asi ta blba optika, fakt neviem..
btw, co s routerom ? mas asi wifi belkin ze ?
btw, co s routerom ? mas asi wifi belkin ze ?
ja som ho založila,ale je tam toho tolk
o,že človek stráca schopnosť komunikovať osobne a len čumí do počítača.....
gratulujem výrobcom okuliarov k ziskom,nič iné to neprináša
gratulujem výrobcom okuliarov k ziskom,nič iné to neprináša