///Benn nie je náhodou krídlo ?
NHL (aktualne)
Re: NHL (aktualne)
Tréner Hartley dokáže robiť zázraky s mužstvom
. Cammalleri by určite mal pridať, za ten plat (6 mil. USD.) sa od neho bude očakávať minimálne bod na zápas, navyše sa v priebehu sezóny vrátil (bol vymenený) do Calgary, kde zažil svoju životnú sezónu. Stajan to je stratený prípad, každým rokom upadá a tiež Bouwmeester v obrane nikdy nenaplnil očakávania, ktoré sa od neho požadovali. Červenku bude zaujímavé sledovať, myslím si, že to bola jeho posledná šanca v kariére zahrať si NHL, pretože v Omsku začal herne upadať...nazbieral cca. 25 bodov menej ako v predminulej sezóne, takže zmena mu asi prospeje a bude motivovaný dostatočne.
-
mirak2
Hardcore addict
Benn je na eliteprospects pisany C/LW a na nhl.com iba LW...tazko povedat
Tak Suter a Parise spolu v Minnesote... To sa bude načo pozerať....
Boh ochraňuj Colorado v severozápadnej divízii.... .Tak Minnesota bude s týmto mužstvom asi bojovať o čelo divízie
Aspoň sa Wild konečne zbavia nálepky defenzívne mužstvo...Parise-Koivu-Heatley...to znie zaujímavo...
To ešte podpísali aj mladého Jakea Dowella a tiež bude od novej sezóny pôsobiť v Minnesote s najväčšou pravdepodobnosťou Mikael Granlund...
Stačí si pozrieť platové stropy tímov severozápadnej divízie...v poradí 2 (Minnesota),3 (Calgary),4 (Vancouer). Zrejme to bude v novom ročníku NHL najvyrovnanejšia divízia v celej lige.
To ešte podpísali aj mladého Jakea Dowella a tiež bude od novej sezóny pôsobiť v Minnesote s najväčšou pravdepodobnosťou Mikael Granlund...
Stačí si pozrieť platové stropy tímov severozápadnej divízie...v poradí 2 (Minnesota),3 (Calgary),4 (Vancouer). Zrejme to bude v novom ročníku NHL najvyrovnanejšia divízia v celej lige.
Tento rok to vidim na biednu sezonu v Nashville.Naozaj nevyzera to s nimi ruzovo.Odisiel pilier obrany,Radulov,navyse Webber spekuluje a vycita vedeniu,ze Suttera nechali odist.Este aj na podlahu platov,im treba naskrabat este 12 milionov.Zapad bude nesmierne vyrovany,Nashville urcite do PO nevkroci.
Tak Tampa získala novú brankársku jednotku. Juhú 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No neviem ci to bude bohvieaka jednotka
Garon nebol tiez vobec zly, len sem tam nemal den. Uvidime co bude zac ten Lindback.
Uz sa teraz tesim na novu sezonu..
Uz sa teraz tesim na novu sezonu..
Aj ja
Neviem ako to vydrzim do tych prvych zapasov. Garon je a aj bude dobra dvojka. 3-4 zapasy a potrebuje pauzu. Roloson za zobudil na konci sezony kde bol tusim 3x po sebe aj hviezda zapasu. skoda ho.
-
guess.whoo
Redeemer
Nashville spravi deal ako hrom
pochybujem, ze ponuku dorovna alebo prekona, tym padom dostane draft picks na jedneho z najlepsich obrancov v lige
http://sport.aktuality.sk/c/133911/webe ... l-dolarov/
http://sport.aktuality.sk/c/133911/webe ... l-dolarov/
Nashville vyprázdnil...a po minulej sezóne si zatvoril krátke okno, ktoré mali na zisk SC. Nevie niekto ako je to s Radulovom?
Wild sa hádam to playoff už dostanú, Koivu, Heatley, Setoguchi, Parise, Suter... Uhm... rysuje sa zaujímavá znôška mien.
Flyers a Weber spolu pasujú. Ako je to s Prongerom?
Wild sa hádam to playoff už dostanú, Koivu, Heatley, Setoguchi, Parise, Suter... Uhm... rysuje sa zaujímavá znôška mien.
Flyers a Weber spolu pasujú. Ako je to s Prongerom?
-
guess.whoo
Redeemer
Radulov bude nadalej v KHL nie?
Radulov podpísal lukratívny kontrakt s CSKA Moskva (tuším 10 mil. USD na sezónu), prehovoril ho GM CSKA Sergej Fedorov, ktorý tiež do CSKA priviedol jeho staršieho brata Igora, takže CSKA zrejme bude ašpirovať na titul v KHL v budúcej sezóne, pretože Fedorov ako GM ma rozviazané ruky a môže utrácať a utrácať
Flyers by sa mali zamerať na posilnenie útoku podľa môjho názoru, obranu majú viac než preťaženú kvalitnými obrancami a ešte Weber, ktorý je schopný hrať 30 minút na zápas...to im stačia 4 obrancovia na zápas, ktorých môžu točiť
...očakával som, že dosť významnú pozíciu v organizácii Flyers si vydobí a viac miesta dostane Andy Meszároš, ale ak príde Weber, tak mu odporúčam požiadať o trade...
Flyers by sa mali zamerať na posilnenie útoku podľa môjho názoru, obranu majú viac než preťaženú kvalitnými obrancami a ešte Weber, ktorý je schopný hrať 30 minút na zápas...to im stačia 4 obrancovia na zápas, ktorých môžu točiť
Podľa mňa Nashville dorovná, nemôžu si dovoliť stratiť dvoch najlepších hráčov behom jedného leta (Rinneho nerátam)
Co hovorite na Jaroslava Janusa ? Zasvieti uz tento rok v NHL a pride konecne aj do reprezentacie ?
Najskôr nie. Ak tak Tokarski ktorý si už zopár zápasov počas zranenia Garona zahral.
-
mirak2
Hardcore addict
Nash smer New York...mam pocit, ze v celom trade vyhrali jednoznacne Rangers, hoci prisli o 3 celkom schopnych hracov, ani jeden nebol a ani nebude hrac formatu Nasha
Formátu Nasha? Nash je jeden neuveriteľne preceňovaný lenivec...
Položme si však otázku: Čo znamená tento trejd pre Gáboríka?
Podľa mňa s ním už dlhodobo nepočítajú a je za tým Torts..
Položme si však otázku: Čo znamená tento trejd pre Gáboríka?
Podľa mňa s ním už dlhodobo nepočítajú a je za tým Torts..
-
mirak2
Hardcore addict
to bol bez schopnych spoluhracov v columbuse...otazka je, co dokaze pri lepsich hracoch a pod trtorelom
Ak sa nebude dariť, tak Gáborík nebude jediný, kto si od Tortorellu vypočuje poriadnu kritiku
Na druhej strane presilovkový útok Gáborík-Richards-Nash vzbudzuje rešpekt a samozrejme aj veľké očakávania....Rangers túžia po SC a tento ťah to len potvrdzuje. Úvod sezóny Gáborík nestihne a tak Nash bude pravdepodobne na krídle pri Richardsovi. Ja by som sa o Nasha rozhodne príliš neusiloval..
Tento trade je jednoznačne v prospech Rangers, to odstupné nie je bohviečo....i keď takého Anisimova by som sa určite nechcel zbaviť...podľa mňa je to jeden skvelý hráč, v Rangers v uplynulej sezóne nedostaval veľa príležitosti, čo sa v Columbuse pravdepodobne zmení..dalo by sa povedať, že po uplynulej sezóne je to univerzálny útočník, schopný hrať na každom poste (C/LW/RW), pokiaľ sa niekto zranil v Rangers vždy zaskočil a podľa mňa nesklamal...navyše ma iba 24 rokov, takže progres sa u neho dá očakávať
Columbus začína byť "ruskou" baštou - Bobrovsky, Tyutin, Nikitin, Anisimov.
///písal som o zložení útoku v presilovke....v play-off som videl pár zápasov Rangers a Anisimova tam Tortorella prakticky nenasadzoval (myslím 1-2 útok) prednosť mal Richards a v druhom útoku Stepan.....Anisimova z postu krídla vytlačil Chris Kreider, ktorý hrával presilovky a dal aj niektoré dôležité góly.
Tento trade je jednoznačne v prospech Rangers, to odstupné nie je bohviečo....i keď takého Anisimova by som sa určite nechcel zbaviť...podľa mňa je to jeden skvelý hráč, v Rangers v uplynulej sezóne nedostaval veľa príležitosti, čo sa v Columbuse pravdepodobne zmení..dalo by sa povedať, že po uplynulej sezóne je to univerzálny útočník, schopný hrať na každom poste (C/LW/RW), pokiaľ sa niekto zranil v Rangers vždy zaskočil a podľa mňa nesklamal...navyše ma iba 24 rokov, takže progres sa u neho dá očakávať
Columbus začína byť "ruskou" baštou - Bobrovsky, Tyutin, Nikitin, Anisimov.
///písal som o zložení útoku v presilovke....v play-off som videl pár zápasov Rangers a Anisimova tam Tortorella prakticky nenasadzoval (myslím 1-2 útok) prednosť mal Richards a v druhom útoku Stepan.....Anisimova z postu krídla vytlačil Chris Kreider, ktorý hrával presilovky a dal aj niektoré dôležité góly.
Gáborík nehral na Richardsovom krídle, okrem presilovky. Bol nasadzovaný na krídlo práve s Anisimovom.