Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Re: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Vidim, ze to ovladate. Nedali by ste mi nejake rady na hranie pls ? Na take obcasne hranie postaci
Diky
trénuj, zastrielaj si s kamošmi, nebud sklamaný, ked budeš len umierať. preto považujem CSDM za lepší - nemusíš čakať na spawn 
a hlavne to nepreháňaj, sú aj lepšie aktivity
a hlavne to nepreháňaj, sú aj lepšie aktivity
no ja hravam na deathmatch serveri ale tam ma dost zabijaju ale tak mozno preto lebo je ich tam dost a ani nevie ako a hned za nim niekto obzivne. A neboj ja moc nehram, to je len take odriagovanie sa ked furt pozeram po nete webdesign a tvorba web stranok
tak
a pri tom uceni sa je to take dobre odriagovanie 
do konzole napíš rate 25000, fps_max 101, cl_updaterate 101, cl_cmdrate 101, ex_interp 0.01, a hraj na nejakých ns CSDM, kde sú lamky, tam sa rozostrielaš, popr ešte nejaké aim servery ..
a co su to pls za prikazy ? Alebo nejaka stranka kde su vysvetlene tieto prikazy ?
Na zaciatkok TDM ako hovoria a nemusis hravat tam kde su 30 hracov zahraj aj na menej 7vs7 alebo aim servery su dobre
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
pocuvajte poznate niekto mapu 1000?neviem ju nikde najst dik
Hľadám plugin pre VIP hráčov , mal by vyzerať takto :
VIP bude mať iné skiny (zlaté) zbraní napr. ak47 , m4,deagle,knife,AWP
Nechcem nič viac.. Ďakujem
VIP bude mať iné skiny (zlaté) zbraní napr. ak47 , m4,deagle,knife,AWP
Nechcem nič viac.. Ďakujem
-
Thommas
Addict
typek61 napísal:pocuvajte poznate niekto mapu 1000?neviem ju nikde najst dik
Túto myslíš?
- Prílohy
-
- $1000$.rar
- (67.27 KiB) 68 stiahnutí
Zdravím, mám jeden problém. Nainštaloval som si cs 1.6 a nejde mi spustiť zapnem a vypne sa po 1-2 sekundach. Pred mesiacom som preinštaloval na win 7 (64 bit) .. vtedy mi to šlapalo ale teraz už nejde pls poradte.. to s kompatibilitou a prepísať cieľ taktiež a všetko čo sa len dalo čo som vygooglil tak som skúsil .. daval som nedavno aj novu grafiku a zakladnu dosku, ovladač do grafiky som nainštaloval a ani tak nejde..
-
typek61
Darca
Thommas[/quote]Túto myslíš?[/quote]
ano tuto len tam mala takych 9 stlpov v strede
ano tuto len tam mala takych 9 stlpov v strede
HERO VELMI MI POMOHOL PRIKAZ amx_reloadadmins.
Fakt ďakujem

//autoeditácia príspevku (03 Aug 2012, 16:50)
Prosím mam vlastný server a ked na neho dam pluginy dam .amxx a aj .sma a napíšem jeho meno do plugins.ini . Tak potrebujem aj napísat cvary do cvars.ini ? Ak áno prosím napíšete mi ako to mam presne písat ? napr.: neaky cvar a chcem ho pre všetkých. Ďakujem presne ako to mam napísat ?
PLííííís HELP ME
//autoeditácia príspevku (03 Aug 2012, 17:55)
Prosím mam vlastný server a ked na neho dam pluginy dam .amxx a aj .sma a napíšem jeho meno do plugins.ini . Tak potrebujem aj napísat cvary do cvars.ini ? Ak áno prosím napíšete mi ako to mam presne písat ? napr.: neaky cvar a chcem ho pre všetkých. Ďakujem presne ako to mam napísat ?
PLííííís HELP ME
//autoeditácia príspevku (03 Aug 2012, 17:56)
PLííííís HELP ME
Fakt ďakujem
//autoeditácia príspevku (03 Aug 2012, 16:50)
PLííííís HELP ME
//autoeditácia príspevku (03 Aug 2012, 17:55)
PLííííís HELP ME
//autoeditácia príspevku (03 Aug 2012, 17:56)
PLííííís HELP ME
Zdravím, hladám schopného človeka ktorý by mal záujem podielať sa na chode serverov. Požadujem znalosti od spustenia, pridávania/upravovania pluginov(hlavne ZM) a znalosti s amx. Ak to ovládaš, hladám práve teba ! Servery už bežia, je ale potreba dalšieho človeka. Ak tak napíš na skype: nc_texas_instruments, alebo ss.
zdravím páni, mám taký problém .. mrzne mi cs 1.6 ale takým štýlom že každých dajme tomu 5 sekúnd trhne hra a ide dalej,také malé trhance ktoré sposobuju že sa vratim o pol sekundy na to miesto kde som bol ,nieje to internetom ten šlape pohode mávam okolo 20 ping, fps ide tiež slušne neviem kolko ale ... skúšal som všetky možné rozlišenia ktoré sa dali, menil som aj Renderer na Software,OpenGL,D3D , menil som aj kvalitu farby na 16bit aj na 32bit nič nepomáha ... kedysi mi to šlapalo v pohode ale ešte na horšom PC , mám steam ...
graficka Nvidia 8500GT
AMD Athlon 64x2 Dual Core Processor 4400+ 2.31 Ghz
doska Asus M2N MX SE + MAD chladič
1Giga DDR2 RAM
keby mal niekto radu a bol by ochotný napisať na mail dosť by mi to pomohlo
dik vopred
[email protected]
graficka Nvidia 8500GT
1Giga DDR2 RAM
keby mal niekto radu a bol by ochotný napisať na mail dosť by mi to pomohlo
[email protected]
-
typek61
Darca
mozno mas zas..ny windows skus nahodit novy win 
Skús zmeniť -dxlevel. Mne robilo presne to čo tebe aj keď na slabšej mašine a pomohlo mi to.
-
DaidalosZV
Novice
Zdravim, mam problem s hrou
po dlhej dobe som sa chcel vratit k CSku , hram na steame a vzdy ked sa pripojim na daky server daco stlacim tak ma automaticky prepoji na iny server , vsimol som si ze vacsinou su to rumunske dake? Neviete co stym? neda sa mi vobec hrat , pripojim sa , ked sa respawnem zacnem nakupovat a hned ma pripaja na iny a takto dookola
prosim poradte , je to len nejaky novy bug ktory sa da fixnut ? alebo preinstalovat musim ?
diky.
po dlhej dobe som sa chcel vratit k CSku , hram na steame a vzdy ked sa pripojim na daky server daco stlacim tak ma automaticky prepoji na iny server , vsimol som si ze vacsinou su to rumunske dake? Neviete co stym? neda sa mi vobec hrat , pripojim sa , ked sa respawnem zacnem nakupovat a hned ma pripaja na iny a takto dookola
prosim poradte , je to len nejaky novy bug ktory sa da fixnut ? alebo preinstalovat musim ?
diky.
pozri si config, máš tam bind na nejaké tlačítko, ktoré ťa connectne na ten rumunský server
-
DaidalosZV
Novice
Pozrel som neni tam nic , config je normalne nastaveny ...stane sa mi to zvdy ked stlacim F1 F2 F3 F4 a neviem ktore este a niektore pismena nechapem tomu
edit : no takmer vsetko ked stlacim tak ma prepoji inde
edit : no takmer vsetko ked stlacim tak ma prepoji inde
-
17
Light Professional
Mas config iba na citanie? Ak nie, skus ho nastavit iba na citanie. Je mozne, ze po spusteni hry sa ti donho napisu vsetky tie bindy. A prepaja Ta to aj ked spustis single player, resp. ked vytvoris hru?
Najdi si na nete AMD Dual Core Optimizer, stiahni, nainstaluj.kajzo napísal:zdravím páni, mám taký problém .. mrzne mi cs 1.6 ale takým štýlom že každých dajme tomu 5 sekúnd trhne hra a ide dalej,také malé trhance ktoré sposobuju že sa vratim o pol sekundy na to miesto kde som bol ,nieje to internetom ten šlape pohode mávam okolo 20 ping, fps ide tiež slušne neviem kolko ale ... skúšal som všetky možné rozlišenia ktoré sa dali, menil som aj Renderer na Software,OpenGL,D3D , menil som aj kvalitu farby na 16bit aj na 32bit nič nepomáha ... kedysi mi to šlapalo v pohode ale ešte na horšom PC , mám steam ...
graficka Nvidia 8500GT
1Giga DDR2 RAM
keby mal niekto radu a bol by ochotný napisať na mail dosť by mi to pomohlodik vopred
[email protected]