A co tak Kofola Citrus?:Dpryja napísal:A na Morave som par krat pila take nieco ze Grena-je to Kofola s citrusovou prichutou. Ta tiez ujde. Chutila mi viac ako klasicka.
Den proti coca cole?
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
ledenaster
Medium Professional
-
Fabo
Hardcore addict
ledenaster: poznam, ja by som povedal ze asi cukor v kombinacii s niecim dalsim.
IMO cocacolu sotva niekto bude pit len preto ze je smedny.. kola ma celkom dobre ucinky na "zaseknuty" traviaci system, a podla mna osobne celkom prijemnu chut. Viac mi vsak chuti Pepsi.
A ten, kto sa stazoval ze CC co. nechce aby sa v "jej" prevadzkach podavali konkurencne produkty - si spadol z ceresne? Sak to je uplne normalne, ty tiez nechces aby ti za frajerkou behali druhi.
IMO cocacolu sotva niekto bude pit len preto ze je smedny.. kola ma celkom dobre ucinky na "zaseknuty" traviaci system, a podla mna osobne celkom prijemnu chut. Viac mi vsak chuti Pepsi.
A ten, kto sa stazoval ze CC co. nechce aby sa v "jej" prevadzkach podavali konkurencne produkty - si spadol z ceresne? Sak to je uplne normalne, ty tiez nechces aby ti za frajerkou behali druhi.
je ti zle.....to co ty tu pleties ty kaco....
akoze to nikomu nepripada ako obmedzovanie hospodarskej sutaze?
tak ak maju tie podniky nejake zmluvy tak dobre ale ak nie tak ty co pleties take sp...aleniny..
tvoja frajerka je to iste co vyrobky od cocacoly? tak to si ju teda velmi cennis musi byt z teba stastna.
Kód: Vybrať všetko
http://www.antimon.gov.sk/?c=189tak ak maju tie podniky nejake zmluvy tak dobre ale ak nie tak ty co pleties take sp...aleniny..
tvoja frajerka je to iste co vyrobky od cocacoly? tak to si ju teda velmi cennis musi byt z teba stastna.
-
olololwtfomg
Expert
-
dexter7007
Zablokovaný
-
Fabo
Hardcore addict
Trochu som to hyperbolizoval, to sa robijuho napísal:je ti zle.....to co ty tu pleties ty kaco....akoze to nikomu nepripada ako obmedzovanie hospodarskej sutaze?Kód: Vybrať všetko
http://www.antimon.gov.sk/?c=189
tak ak maju tie podniky nejake zmluvy tak dobre ale ak nie tak ty co pleties take sp...aleniny..
-
TommyHot
Addict
Re: Den proti coca cole?
Coca colu pijem len ak mam sracku a potrebujem "zapiect" (aj to teraz radsej riesim ciernym cajom, alebo horkou cokoladou). Na nic ine tento hnoj nie je dobry. Nechuti, neuhasi smad, kazi zuby a este sa z toho aj pribera.. Od tejto firmy mi viac chuti fanta, ci sprite, ale to nie je o nic mensi hnoj, takze sa tymto sladkym srackam radsej vyhybam a miesto toho pijem pivo, alebo hoci aj cistu vodu z vodovodu...
Ja som zástancom čistej vody, prípadne dobrého čaju...
Ale proti Coca Cole ani pol slova. Nepijem ju často, raz za čas si ju kúpim. (V podniku radšej čapovanú Kofolu). Coca Cola mi chutí, nepriberiem z nej, zuby mi kazí ako 80% potravín dnes,... Nevidím problém. Ale vec názoru.
Ale proti Coca Cole ani pol slova. Nepijem ju často, raz za čas si ju kúpim. (V podniku radšej čapovanú Kofolu). Coca Cola mi chutí, nepriberiem z nej, zuby mi kazí ako 80% potravín dnes,... Nevidím problém. Ale vec názoru.
-
TommyHot
Addict
Mi chces povedat, ze 80% potravin obsahuje najroznejsie kyseliny, ktorymi sa daju cistit hajzle? Trochu prehanas nemyslis?
-
lekoklatik
VIP
Prehnal si to ty, on len napisal ze 80% potravin ktore konzumuje mu kazia zuby. Mozno konzumuje cokapic.
-
hojko
Site Admin
TommyHot: Legendardne video ci clanok, ktory bol na internete v roku 2005 o cisteni zachodu colou, tak ako dlho tam nechali colu posobit, cely den ci kolko to bolo??? Predpokladam, ze aj v ustach mas cely den colu, ze??? 
To je úplne jedno koľko, sedliacky rozum hovorí, že to nebude kóšer. Je to humus.
TH: a
TH: a
Hoci aj ? Čo môže byť lepšie ? Jedine voda zo studne.lebo hoci aj cistu vodu z vodovodu
ešte že tá voda je taká "čistá" 
"zavolaj vodoinstalatera nech vam potrubie vymeni ked slopete hrdzu ty itckar lemravy.tam v tej blave ste vsetci lemravi este aj tie vase zeny varit nevedia"
K*K*TKo primitivny
K*K*TKo primitivny
-
audiotrack
VIP
cola vs zuby a podobne sú kraviny, aj v mythbusters to bolo a so zubom ti to nespraví nič ani po týždni. Trošku ti zčerná, stačí raz umyť pastou a nikto nevie že si mal v papuly týždeň kolu. Jej škodlivé účinky viac vidno v tomto článku, čo sa deje s telom po vypitý coly: http://www.cez-okno.net/clanok/analyzy/ ... -coca-coly
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
ked uz colu tak uz plnotucnu, vsetky tie pseudo lightky obsahuju aspartam a to je este vacsi bordel nez cukor. dalsi problem je, ze u nas sa miesto klasickeho repneho cukru pridava HFCS (high fructose corn syrup) tak isto ako v US; a tento sa spoludiela na naraste obezity. napr. v nemecku sa pokial viem pouziva obycajny repny cukor.
nerozumiem naco sa pridava niekolkonasobne viac cukru nez clovek znesie a potom sa to neutralizuje kyselinou fosforecnou. nieco ako samozhasinacie cigarety -> kedysi boli samozhasinacie aj bez barier, aby nezhasinali, tak pridali chemiu. teraz namiesto odobratia chemie pridali bariery...
kazdopadne, netreba robit vedu z toho, ak si clovek da na obed pohar coly alebo vecer vypije 2 litre kofoly, v amerike denne vypiju niekolko litrov... ako kedysi pradavno jeden mudry pan povedal, jeden druh jedla v malej miere moze byt liekom, vo velkej miere je jedom. takze tak, k tomu treba pristupovat.
a co sa tyka tych podnikov kde mate produkty len jednej znacky -> robia to vsetci, niet divu ak zasponzoruju podnik nejakou sumou, napr 5000 euro a dodaju chladnicky, pohare, obrusy, slnecniky a plno inych kadejakych <>vin. robi to kazdy, kto na taku dohodu pristupi. aj plzen. na kosickom gurmanfeste sa mohlo podavat jedine pivo pilsner a sekt hubert, pretoze organizator na ich podmienky pristupil.
nerozumiem naco sa pridava niekolkonasobne viac cukru nez clovek znesie a potom sa to neutralizuje kyselinou fosforecnou. nieco ako samozhasinacie cigarety -> kedysi boli samozhasinacie aj bez barier, aby nezhasinali, tak pridali chemiu. teraz namiesto odobratia chemie pridali bariery...
kazdopadne, netreba robit vedu z toho, ak si clovek da na obed pohar coly alebo vecer vypije 2 litre kofoly, v amerike denne vypiju niekolko litrov... ako kedysi pradavno jeden mudry pan povedal, jeden druh jedla v malej miere moze byt liekom, vo velkej miere je jedom. takze tak, k tomu treba pristupovat.
a co sa tyka tych podnikov kde mate produkty len jednej znacky -> robia to vsetci, niet divu ak zasponzoruju podnik nejakou sumou, napr 5000 euro a dodaju chladnicky, pohare, obrusy, slnecniky a plno inych kadejakych <>vin. robi to kazdy, kto na taku dohodu pristupi. aj plzen. na kosickom gurmanfeste sa mohlo podavat jedine pivo pilsner a sekt hubert, pretoze organizator na ich podmienky pristupil.