Den proti coca cole?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
tomasito13
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

pryja napísal:A na Morave som par krat pila take nieco ze Grena-je to Kofola s citrusovou prichutou. Ta tiez ujde. Chutila mi viac ako klasicka.
A co tak Kofola Citrus?:D
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Coca Cola light sa až tak neliši akurat tym že su tie sladidla umele :?
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

Cocacolu nemam rad bo pri dopiti mam taky blby pocit na zuboch, neviem z coho to mzoe byt.........ale taky sprite urcite radsej nez kolu a pod. aj ked to je vselijako chem. upravovane
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

ledenaster: poznam, ja by som povedal ze asi cukor v kombinacii s niecim dalsim.

IMO cocacolu sotva niekto bude pit len preto ze je smedny.. kola ma celkom dobre ucinky na "zaseknuty" traviaci system, a podla mna osobne celkom prijemnu chut. Viac mi vsak chuti Pepsi.

A ten, kto sa stazoval ze CC co. nechce aby sa v "jej" prevadzkach podavali konkurencne produkty - si spadol z ceresne? Sak to je uplne normalne, ty tiez nechces aby ti za frajerkou behali druhi.
juho
Star
Star

Príspevok od používateľa juho »

je ti zle.....to co ty tu pleties ty kaco....

Kód: Vybrať všetko

http://www.antimon.gov.sk/?c=189
akoze to nikomu nepripada ako obmedzovanie hospodarskej sutaze?
tak ak maju tie podniky nejake zmluvy tak dobre ale ak nie tak ty co pleties take sp...aleniny..
tvoja frajerka je to iste co vyrobky od cocacoly? tak to si ju teda velmi cennis musi byt z teba stastna.
olololwtfomg
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa olololwtfomg »

Deň proti koka kole som strávil marinovaný v pive (oslava narodenín :-b)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

chemia, chemia.....ale coca-cola je super napr. kofola je pre mna otras a pepsi tiez.....ale napriklad fanta mi nechuti vobec ale mirinda ano :)

mne to nevadi ako povedal proxi pokial nebudu rast dalsie nohy, ruky tak je to v pohode
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

ja vypijem vsetko okem Kofoly.......kolko ludi tolko chuti......ale vsimol som si ze Coca Cola v dvojlitvorej flase je sladsia ako COCA COLA podavana v podnikoch v tej sklennej flaske......tusim 350ml
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

juho napísal:je ti zle.....to co ty tu pleties ty kaco....

Kód: Vybrať všetko

http://www.antimon.gov.sk/?c=189
akoze to nikomu nepripada ako obmedzovanie hospodarskej sutaze?
tak ak maju tie podniky nejake zmluvy tak dobre ale ak nie tak ty co pleties take sp...aleniny..
tvoja frajerka je to iste co vyrobky od cocacoly? tak to si ju teda velmi cennis musi byt z teba stastna.
Trochu som to hyperbolizoval, to sa robi :) Myslim ze kazdemu musi byt jasne ze tam nejaka dohoda existuje, sotva by si to podnik vycucal z prsta. O obmedzovani hospodarskej sutaze nehovorime asi preto, lebo podnik si sam vybral za dodavatela napojov CC a za nejaku protihodnotu (zlavy na ceny, vybavenie zadara) sa dobrovolne zaviazal nepodavat napoje konkurencie.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

juho napísal:obmedzovanie hospodarskej sutaze?
vysvetlíš mi čo to je?
Billy
Star
Star

Re: Den proti coca cole?

Príspevok od používateľa Billy »

TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Coca colu pijem len ak mam sracku a potrebujem "zapiect" (aj to teraz radsej riesim ciernym cajom, alebo horkou cokoladou). Na nic ine tento hnoj nie je dobry. Nechuti, neuhasi smad, kazi zuby a este sa z toho aj pribera.. Od tejto firmy mi viac chuti fanta, ci sprite, ale to nie je o nic mensi hnoj, takze sa tymto sladkym srackam radsej vyhybam a miesto toho pijem pivo, alebo hoci aj cistu vodu z vodovodu...
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Ja som zástancom čistej vody, prípadne dobrého čaju...

Ale proti Coca Cole ani pol slova. Nepijem ju často, raz za čas si ju kúpim. (V podniku radšej čapovanú Kofolu). Coca Cola mi chutí, nepriberiem z nej, zuby mi kazí ako 80% potravín dnes,... Nevidím problém. Ale vec názoru.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Mi chces povedat, ze 80% potravin obsahuje najroznejsie kyseliny, ktorymi sa daju cistit hajzle? Trochu prehanas nemyslis?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Prehnal si to ty, on len napisal ze 80% potravin ktore konzumuje mu kazia zuby. Mozno konzumuje cokapic.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

TommyHot: Legendardne video ci clanok, ktory bol na internete v roku 2005 o cisteni zachodu colou, tak ako dlho tam nechali colu posobit, cely den ci kolko to bolo??? Predpokladam, ze aj v ustach mas cely den colu, ze??? :roll:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

To je úplne jedno koľko, sedliacky rozum hovorí, že to nebude kóšer. Je to humus.

TH: a
lebo hoci aj cistu vodu z vodovodu
Hoci aj ? Čo môže byť lepšie ? Jedine voda zo studne. :wink:
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

ešte že tá voda je taká "čistá" :roll:

:minus: "zavolaj vodoinstalatera nech vam potrubie vymeni ked slopete hrdzu ty itckar lemravy.tam v tej blave ste vsetci lemravi este aj tie vase zeny varit nevedia"

K*K*TKo primitivny ;)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

cola vs zuby a podobne sú kraviny, aj v mythbusters to bolo a so zubom ti to nespraví nič ani po týždni. Trošku ti zčerná, stačí raz umyť pastou a nikto nevie že si mal v papuly týždeň kolu. Jej škodlivé účinky viac vidno v tomto článku, čo sa deje s telom po vypitý coly: http://www.cez-okno.net/clanok/analyzy/ ... -coca-coly
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ked uz colu tak uz plnotucnu, vsetky tie pseudo lightky obsahuju aspartam a to je este vacsi bordel nez cukor. dalsi problem je, ze u nas sa miesto klasickeho repneho cukru pridava HFCS (high fructose corn syrup) tak isto ako v US; a tento sa spoludiela na naraste obezity. napr. v nemecku sa pokial viem pouziva obycajny repny cukor.

nerozumiem naco sa pridava niekolkonasobne viac cukru nez clovek znesie a potom sa to neutralizuje kyselinou fosforecnou. nieco ako samozhasinacie cigarety -> kedysi boli samozhasinacie aj bez barier, aby nezhasinali, tak pridali chemiu. teraz namiesto odobratia chemie pridali bariery...

kazdopadne, netreba robit vedu z toho, ak si clovek da na obed pohar coly alebo vecer vypije 2 litre kofoly, v amerike denne vypiju niekolko litrov... ako kedysi pradavno jeden mudry pan povedal, jeden druh jedla v malej miere moze byt liekom, vo velkej miere je jedom. takze tak, k tomu treba pristupovat.

a co sa tyka tych podnikov kde mate produkty len jednej znacky -> robia to vsetci, niet divu ak zasponzoruju podnik nejakou sumou, napr 5000 euro a dodaju chladnicky, pohare, obrusy, slnecniky a plno inych kadejakych <>vin. robi to kazdy, kto na taku dohodu pristupi. aj plzen. na kosickom gurmanfeste sa mohlo podavat jedine pivo pilsner a sekt hubert, pretoze organizator na ich podmienky pristupil.
Napísať odpoveď