Windows 7
Re: Windows 7
nestalo
neodchádza ti disk?
neodchádza ti disk?
ee urcite nie. ale uz som to vyriesil a zistil som, ze tento problem ma kopu ludi s W7 ci uz 32 ci 64. takze ocakavajte nieco podobne vsetci 
po nejakej aktualizacii?
Veľmi častý problém. Skoro vždy pomôže nabootovať Win7 inštalačné DVD a spustiť startup repair. 
zdravicko,
hoci sa to netyka priamo winu, skusim:
mam Win 7 64bit, jazyk systemu mam CS (cesky)
problem je v tom, ze som zvyknuty na SK klavesnicu a neviem ako nastavit tu slovensku ako hlavnu, t.j. ked otvorim mozillu/office stale mi vyhodi do CS a nastavenia (qwerty)
da sa nejako spravit, aby som z ponuky EN-SK-CS vynechaval CS? nechcelo by sa mi to reinstalovat len koli tomu
hoci sa to netyka priamo winu, skusim:
mam Win 7 64bit, jazyk systemu mam CS (cesky)
problem je v tom, ze som zvyknuty na SK klavesnicu a neviem ako nastavit tu slovensku ako hlavnu, t.j. ked otvorim mozillu/office stale mi vyhodi do CS a nastavenia (qwerty)
da sa nejako spravit, aby som z ponuky EN-SK-CS vynechaval CS? nechcelo by sa mi to reinstalovat len koli tomu
tu cesku klavesnicu potrebujes?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Odober v Regionalnych nastaveniach cesku klavesnicu. Najprv teda musis vybrat slovensku ako prednastavenu a potom cesku odobrat. Potom vzdy pri spusteni budes mat primarnu svk a secondary bude anglicka.
asi je to smiesna otazka ale vedel by mi niekto prosim fundovane poradit?>
mam legalne nainstalovany WIN7.
Ako dualboot by som si chcel dat aj WinXP ale ten uz oficialne sa myslim nepredava,
takze keby som ho tam dal len tak bez nejakej licencie, bolo by to pravne napadnutelne
alebo nie?
dakujem
mam legalne nainstalovany WIN7.
Ako dualboot by som si chcel dat aj WinXP ale ten uz oficialne sa myslim nepredava,
takze keby som ho tam dal len tak bez nejakej licencie, bolo by to pravne napadnutelne
alebo nie?
dakujem
-
MichalkoOo
Zablokovaný
bolo 
@Ventilare, mas oficialne vyjadrenie microsoftu k tomuto, resp. nejake KB kde sa to riesi? Pastni, nechce sa mi hladat.
Pre klud duse pust checkdisk na C: drive prikazom chkdsk C:, alebo prave tlacidlo na disk, vyber tools a tam Error-checking (bacha, aby si NEMAL oznacene / zaskrtnute vsetky moznosti). To ti prekontroluje disk. Ak ti vyhodi chyby, tak mozes opravit chyby zvolenim moznosti "Automatically fix file system errors". Pri nasledovnom boote sa ti spusti chkdsk a opravi ti chybne sektory. Dlzka trvania zavisi od poctu suborov (neda sa odhadnut, moze to byt 10 minut, alebo az 10 hodin, tak aby si s tym ratal).
Ale podla mna to bude skor nejake svinstvo so softom / bordel v registroch, co toto sposobilo.
Ale podla mna to bude skor nejake svinstvo so softom / bordel v registroch, co toto sposobilo.
-
krankenwagen
Professional
Zdravim,
nainstaloval som ovladace na grafiku ATI HD 5470 verzie 12.6, no po restarte vyskoci okno, ze ziaden graficky ovladac nie je nainstalovany a mam velmi male rozlisenie. Niekde som cital, ze by sa mali ovladace instalovat v safe mode, no prave tam mi to nejde, hned na zaciatku instalacie vyskoci okno "Failed to load detection driver."
Neviete, co s tym? Skusit starsie?
Dik
//Edit: nahodil som starsie, robi to uplne to iste, v device manageri ma grafika zlty otaznik a hlasi, ze Systém Windows zastavil toto zariadenie, pretože zariadenie ohlásilo problémy. (Kód 43) Po zvoleni "Aktualizovat ovladac" vypise, ze lepsi nenaslo.
//Uz je to ok.
nainstaloval som ovladace na grafiku ATI HD 5470 verzie 12.6, no po restarte vyskoci okno, ze ziaden graficky ovladac nie je nainstalovany a mam velmi male rozlisenie. Niekde som cital, ze by sa mali ovladace instalovat v safe mode, no prave tam mi to nejde, hned na zaciatku instalacie vyskoci okno "Failed to load detection driver."
Neviete, co s tym? Skusit starsie?
Dik
//Edit: nahodil som starsie, robi to uplne to iste, v device manageri ma grafika zlty otaznik a hlasi, ze Systém Windows zastavil toto zariadenie, pretože zariadenie ohlásilo problémy. (Kód 43) Po zvoleni "Aktualizovat ovladac" vypise, ze lepsi nenaslo.
//Uz je to ok.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
vždy musíš použivať tento postup a vyhneš sa problémom:
1. Stiahni program Driver Fusion a nainštaluj
2. Odinštaluj drivere cez ovládací panel a reštartuj PC do núdzového režimu
3. V núdzovom režime spusti Driver Fusion, zaškrtni amd display, všetko zafajkni a daj clean. Reštart
4. nabootuj do normálneho režimu a spusti inštaláciu driveru ako správca
1. Stiahni program Driver Fusion a nainštaluj
2. Odinštaluj drivere cez ovládací panel a reštartuj PC do núdzového režimu
3. V núdzovom režime spusti Driver Fusion, zaškrtni amd display, všetko zafajkni a daj clean. Reštart
4. nabootuj do normálneho režimu a spusti inštaláciu driveru ako správca
-
krankenwagen
Professional
Pokracoval som podla tvojho postupu, no vobec to nepomohlo.. Musel som odstranit zariadenie z Device manageru a nechat windows, aby si nasiel svoje drivery.
Problem je mozno v tom, ze moj notebook ma podla vsetkeho 2 graficke karty, jednu integrovanu a druhu externu a potom vznikaju taketo problemy s ovladacmi.
Problem je mozno v tom, ze moj notebook ma podla vsetkeho 2 graficke karty, jednu integrovanu a druhu externu a potom vznikaju taketo problemy s ovladacmi.
Mám HDD rozdelený na 2 časti(systém a data)...potom ako je to možné že keď si ukladám veci na data disk tak mi to zaberá miesto aj na druhom disku? toto sa mi u XP nestávalo.Neviete čo je s tým? alebo ako to napraviť?
-
Soviet
Darca
Ako vies, ze ti to zabera miesto na oboch diskoch? Jedna sa o presne rovnaku velkost, aku prenesies na disk DATA? Nemas nastavene zalohovanie?
Neviem či je to presne tá istá veľkosť,skôr by som povedal že nie lebo z DATA disku mi stiahlo 3GB a z C(systém disku) mi stiahlo necelý jeden GB.Viem je to malé/zanedbateľné miesto ale pri veľkosti môjho HDD je každý GB cenný.
Zálohovanie? neviem nemal by som to mať nastavené...win7 mám nainštalovaný necelý mesiac.
Zálohovanie? neviem nemal by som to mať nastavené...win7 mám nainštalovaný necelý mesiac.
-
Soviet
Darca
Tak to odsleduj nejak. Popozeraj taktiez ci nemas nastaveny v Systemovych nastaveniach "Bod Obnovy", ktory taktiez zabera miesto na systemovom disku. Popripade sa poprehrabavaj zlozkami a zisti, kde sa nachadza najvacsia zlozka a hned zistis, co su to za subory. Najrychlejsie mozne cez total commander.
Dostal som sa sem(Priloha1),klikol som na konfigurovať(Priloha2) treba tu niečo zmeniť? nikdy som sa s týmto nehral.
-
hojko
Site Admin
To mozes rovno kliknut na Vypnut ochranu systemu a zaroven klikdnut na Odstranit, cim odstranis strare body obnovy. Pripade sa to da cez CCleaner mazat jednotlivo, teda ak tam mas napriklad 20 bodov obnovy, tak mozes tie stare premazat a nechat si len najnovsi bod.
Dík,vypol som to aj odstránil,na disku mi pribudlo 300MB miesta.Dúfam že teraz mi už nebude zaberať miesto na C keď budem vkladať na D.
//autoeditácia príspevku (11 Aug 2012, 18:36)
Včera sa mi nainštalovalo 32 aktualizácii.Nechápem odkiaľ sa nabrali.Ráno som zapol PC a na Cčku som mal o necelých 3GB viac miesta.
No a dnes som si odsledoval.Stiahol som 3 pesničky na Data disk(D) dokopy nemali ani 30MB a kapacita na C disku sa mi zmenšila z 3,23 na 3,09GB.Stále tomu nerozumiem.
//autoeditácia príspevku (11 Aug 2012, 18:36)
Včera sa mi nainštalovalo 32 aktualizácii.Nechápem odkiaľ sa nabrali.Ráno som zapol PC a na Cčku som mal o necelých 3GB viac miesta.
No a dnes som si odsledoval.Stiahol som 3 pesničky na Data disk(D) dokopy nemali ani 30MB a kapacita na C disku sa mi zmenšila z 3,23 na 3,09GB.Stále tomu nerozumiem.