Vyrastkovia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

Vyrastkovia

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:)

-- chcem vediet vase odporucania, popripade riesenia. V poslednej dobe nam na sidlisku strasi par vyrastkov, 17-18 rocnych. Ked sme tu boli este my starsi, 23 a viac, tak boli do pohody. (ale nasa vekova kategoria tu uz pomaly ani nie je. Vacsina z nich -- zasrošov -- nesla nikam na vysoku skolu lebo na to hlavickami nemaju vobec, ale ze vobec, a cez prazdiny a pocas roka si uz zarobili na nejake tie auticka, vacsinou su to stare typy znacky opel, alebo bmw, popripade volkswagen. samozrejme ich zaujmom je autickarit sa a dookola tieto stare sroty opravovat. Nic proti tomu.

Avsak postupom casu zacali vyskakovat, najprv drze reci, sem tam vyhrazka, mnoho z nich uspesni bitkari. niektori uz aj sutazne. Nejako som si to nevsimal, ale poslednu dobu sa to zacina aj na mna a mojich znamych. Najprv sme sa to snazili riesit nejakym dohovorom, ale typci vecne cigaretka, flasa palenky silne reci, popripade drogy.... samozrejme na drze reci, a repraky v starom BMW nabalili aj patricne dievcata, dobre vyzeraju, nevedia ani zakladnu nasobilku. Nevraviac o tom ze zacinaju robit bordel vo vchodoch a doslova robit zle starsim ludom. (typu vymoci sa niekomu pred dvere, poskodzuju zamky, sprejuju po stenach v pivnici a tak podobne)

--- Raz nechal jeden moj nemenovany dajme tomu ze znamy, otvorene auto, siel si domov po veci, a dvaja mu ho otvorili, sadli si dnu vylozili nohy na dosku a zapalili si cigarety. zdola mu ini chlapci zazvonili co spravili tamti a znamy ma dost prhku povahu a na auto je dost alergicky. Vybehol vonku prveho vytiahol za vlasy ani mu nic nepovedal okamzite pecka na nos, dalsia zlava, dalsia zprava, kopacka, do brucha prehlo ho, dalsia past, nasledne hlavou prask o kapotu a konec. chlapec lezal na zemi druhy sa snazil dostat z auta, lebo mal malo miesta co to bolo na parkovisku ked vysiel ten bol uz pri nom, facka neskutocna, pecka na nos siel k zemi este nic. Obaja doma povedali ze dostali na boxe, obaja su UUUUUPLNE kludni a znamemu sa vyhybaju velkym oblukom, zvlast po to co im povedal co im spravi nabuduce ked len kuknu na neho alebo jeho auto. -- nebudem pisat, :) z jeho strany si myslim ze to bolo myslene riadne vazne.

-- Podobne dalsi dvaja znami, strieskali dalsie dve dvojice. tu prichadza ten problem, odo mna sa akosi ocakava ze sa do toho zapojim. nie zo strany mojich znamych, ale jednoducho zasrosi uz provokuju podskakuju lebo ostatne toho na tych co od nich uz dostali moc nemozu tak skusaju dalej. na mna sa osobne chysta jeden viacnasobny majster v kickboxe? vo svojej vahe, ako ked ide sam posrany je neskutocne, ked je s kamosmi uz su reci riadne, chcel by som sa spytat, ako, ja osobne sameho ho chytat nebudem ked je kludny, kebyze skace sam niet mu pomoci, ale cisto sa chcem opytat aj ked je mladsi, ked bude vyskakovat nebodaj daco spravi, mozem ist na nho ? mne to pride riadne take blbe.... Ako ti znami co sa s nimi vysporiadali tak boli priamo konfrontovani, spravili co mali a bol klud, na mna su to len take reci, tak neviem ako sa zachovat. Spolocnu rec s total primitivmi najst neviem ani ja ani moji znami. Samozrejme predpokladam ze takyto chlapec mi v realnej bitke vrazi isto iste, alebo dostanem kopanec, skor sa ale bojim o to zeby som nedokazal odhadnut kedy je toho dost. jednoducho trocha strach ze sa to prezenie. Snad sa chapeme, zasros vam vrazi kopne vas mysli si ze je velky sef vy na nho skocite a zacnete ho mlatit vsetkou silou hlava nehlava. a ono sa taketo veci pootm mozu skoncit riadne blbo, . . . a to by som nerad.
Snazim sa cely cas prist na nejake normalne riesenie, nejaky navrh? Samozrejme po prazdninach ja budem znova opat prec, a domov zase nepridem po skole mam aj tak v plane ine mesto ale jednoducho keby sa situacia nasledujuce tyzdne hrotila. Potom sa tema moze uzamknut a nebude mat zmysel.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Vyrastkovia

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

no ked sa bojis, ze by si niekolko nasobnemu majstrovi v kickboxe ublizil tak myslim,
ze si buchac ktory sa 2-3 takymto ubrani bez vacsich nasledkov...
ak by teda prislo k napadnutiu tak sa ubran a potom si ho odchyt sameho...
inak nehral si len nejaku hru? :D
qwerty-xyz

tak ten majster je strasne maly a strasne chudy. nevem ci vobec 50 kil ma. mne pride ako strasne smiesny, rysovany je riadne. ale neni ze vyslovene nabity buchac, ako ze objem. :) neviem vyzera to skor na rychlost, ako na brutalnu silu, opznam ludi co su na silu a inak to vyzera.

otazka znie co znamena sa ubranit? no predstav si provokaciu. ides vonku, a na ceste zacnu blbe reci, tak podides k nim a jeden ti streli facku len tak z nicoho nic. tak ako ubranenie sa aj je ist prec aj zdvihnut zo zeme kamen a ebnut mu ho o hlavu. Oba sposoby zarucia ze k nicomu dalsiemu z jeho strany nedojde.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

napr aj odchod, ked bude nutny kamen, tak kamen... proste nedostat...
a na to, ze je krpaty a chudy sa nespoliehaj, kupis 2 lokte na tvar a bude
po zasranovi...
"Charakter, odwaga, pewność i technika. Do walki podchodź szanując przeciwnika."
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

Predpokladam, ze nebyvaju vo vlastnom. Co tak ist ich navstivit a pohovorit si s rodicmi?
qwerty-xyz

rodicov maju dlhodobo rozlietanych kade tade, a rodicia su zo, hm ako to nazvat, nie slabej socialnej vrstvy, ale nieco na ten styl. Rodicov maju po tyzdnovkach ked nie aj na mesiac prec, alebo ked maju rodicov doma tak vacsinou su rodicia na opdobnej urovni ako deti aj ked su slusni, stara generacia.

okrem toho ako som pisal, zatial sa nic strasneho nedeje. Len to ma sem tam zaujimavy nabeh, teda urcite by som nechcel byt s frajerkou tercom takychto akoze "utokov" . . . neviem absolutne ako sa zachovat v pripade takychto reci keby som siel s holkou.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Billy myslis, ze primitivne deti nemaju zaroven aj primitivnych rodicov? :) ved deti su ich vizitka..
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

ArkanoviTigrovi napísal:a na to, ze je krpaty a chudy sa nespoliehaj, kupis 2 lokte na tvar a bude
po zasranovi...
Presne, dostať kosťou na hubu je niekedy horšie ako bomba od gorily.
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

TommyHot napísal:Billy myslis, ze primitivne deti nemaju zaroven aj primitivnych rodicov? :) ved deti su ich vizitka..
Nemusi to tak byt. Poznam pripady zopar vagabundov, o ktorych si rodicia myslia, ze su slusni a bezproblemovi, no nemaju ani tusenie, co su v skutocnosti zac.
majoOr
Expert
Expert

Príspevok od používateľa majoOr »

No jednoducho keď ťa napadnú (nie slovne) tak sa proste ubráň tak aby si vyšiel s čo najmenšou ujmou a potom si toho chlapca čo má silné reči keď je so skupinou odchyť samého a dohovor mu.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

XY krat si niekomu radil rozne metody, ako sa s kym vysporiadat, preto by som tuto temu od teba necakal.
Ci odrazu su tvoje extremne metody neucinne?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

uz neni na intraku v ZA, realita ho dobehla
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

preco citam tuto temu?
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

qwerty-xyz napísal: Vybehol vonku prveho vytiahol za vlasy ani mu nic nepovedal okamzite pecka na nos, dalsia zlava, dalsia zprava, kopacka, do brucha prehlo ho, dalsia past, nasledne hlavou prask o kapotu a konec. chlapec lezal na zemi druhy sa snazil dostat z auta, lebo mal malo miesta co to bolo na parkovisku ked vysiel ten bol uz pri nom, facka neskutocna, pecka na nos siel k zemi este nic.
Toto je ako z akčného filmu :smt059 :plus:
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Ako sa raz vyjadril ten pán, podla ktorého mám nick i avatar.... "Welcome to the worst nightmare of all - the real world"....

qwerty, qwerty....
zbraň by si chcel mat, teoreticky sa vyznáš v problematike, ego máš vysoké.... akurat v praxi vieš hovno, a necháš sa terorizovať a urážať bandou postpubertálnych ko*ot....
Buď ich maj na háku, slovne ich uzemni, alebo v prípade, že sa bude schylovat k nasiliu, prevezmi iniciativu, a tomu najvacsiemu kapovi ublíž s co najvacsou brutalitou a razanciou.... Howgh

P.S. Aj niekolko násobný majster v bojovom umeni je veľmi zranitelny, ak sa nanho zaútočí, keď to necaka.... a vec neprebieha podla "jeho pravidiel"....
qwerty-xyz

:) pinhead prax ma castokrat rozne podoby. a rozne nasledky..... A o tej zbrani sice rozmyslam, ale uz nie ako inokedy.

LukasqoO -- to nebol film ale realita, dost rychla dost brutalna a ako sa ukazalo dost efektivna.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Na tieto situacie poznam jedno velmi pekne prislovie
Komu niet rady, tomu lakeť do brady.
Pories to rovnako, ako to poriesil sused a mas po probleme.
cssco
Star
Star

Príspevok od používateľa cssco »

Ked citam ostatne tvoje temy su plne rieseni "pistol sem-hufnica tam" a za poslednu dobu citam min. Tvoju druhu kde sa vyplakavas a prosis o radu z 50kg detmi. Chlapce ty si original saso
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Vo Vranove sa nám začínajú rozrastať pouličné gangy ako vidím. :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Čo dodať, militarista a ničiteľ qwerty, ktorý by najradšej na každú životnú situáciu používal zbrane hromadného ničenia, už po druhýkrát v krátkej dobe nevie vyriešiť ľahkú životnú situáciu. Najprv čo ho sfetovaná 50 kg troska skoro napadla a qwerty nevedel, čo robiť a teraz opäť bezradnosť pri zasranoch a majstroch sveta, čo majú 50 kg. Ľúbi sa mi, ako to qwerty prevráti do takej podoby, že on sa vlastne bojí čosi spraviť, lebo by im ublížil - hneď vedľa toho nadšene opisuje scénu ako z amerického filmu o tom, ako známy pobil dvoch sráčov. Proste qwerty.

Teraz k veci - veľmi jednoduché. Výrastkovia (síce ja nie som moc starší od nich :D ) musia dostať po pysku, na toto nič iné neplatí, čo je na tom. Ideš s frajerkou a ešte v takej situácii by čosi začali vyrypovať ? Frajerke pošuškať do uška milé slová, jemne ju odstrčiť bokom a ísť to vyriešiť. Často ani nemusí nasledovať útok, mne sa veľakrát stalo, že stačilo nadať, šurgnúť do odvážlivca (aby tam bol ten fyzický kontakt) a bolo dokonané.
Napísať odpoveď