Počet sexuálnych partnerov
Re: Počet sexuálnych partnerov
maki to bude tym ze si precital iba zopar mojich prispevkov
a to ano neberte tak vazne ide o ironiu na moju ucitelku ktora ano/ze ano povedala za hodinu asi 1000 krat a mne to do toho mojho prednesu proste sedelo... takze relaxujte a hlavne karmisti... boze kolku ludi na slovensku stratislo zmysel pre humor... ze ...? 
Ked neboli vsetci naraz tak v pohode
-
maciatko99
Medium Star
Taká otázka do pléna na mužské osadenstvo fóra: Ak by túto tému založila žena a napísala by, že bola s mužom na rande, niečo popili a potom z neho chcela vytĺcť počet s. partneriek, z neho by vypadlo, že ich mal 17 (slovom sedemnásť). Ako by ste reagovali a radili, tiež by ste žene poradili, že je to kurevník a že by bola len ďalšia v poradí a toho muža by ste zároveň odrovnávali?
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Taktiez hlasujem za ano.
Nejde ani tak o zavist ako skor o to, ze pomer zien ktore nevedeli ze to je kurevnik je urcite vacsi, ako tie ktore si toho boli plne vedome.
A potom bojuj proti stereotypom
Ked si chce zena/muz uzivat, nech sa paci, ale nech to je dopredu jasne, nie ze sa niekto zmota, "lubim ta" etc... a tu SHAZAM a je z toho ku*vítko z celade prelietavych.
Nejde ani tak o zavist ako skor o to, ze pomer zien ktore nevedeli ze to je kurevnik je urcite vacsi, ako tie ktore si toho boli plne vedome.
A potom bojuj proti stereotypom
Ked si chce zena/muz uzivat, nech sa paci, ale nech to je dopredu jasne, nie ze sa niekto zmota, "lubim ta" etc... a tu SHAZAM a je z toho ku*vítko z celade prelietavych.
-
javatar
Hardcore addict
Ano.maciatko99 napísal:Ako by ste reagovali a radili, tiež by ste žene poradili, že je to kurevník a že by bola len ďalšia v poradí a toho muža by ste zároveň odrovnávali?
maciatko99: Ano, nevidim v tom rozdiel. O co ti islo touto otazkou?
-
Grim
Darca
...tiež musím odpovedať "áno"...
hmm trosku drsne a alibisticke
ja som pisal ze ani ona nemusi byt kur*a, za 5 rokov to vychadza 1 partner na cca 5 mesiacov a neviem ale to mi ako ku*venie nepripada... a je jedno ci je to chlap alebo zena... proste si clovek bud nevie najst toho praveho alebo len letmo skusa...
ku*venie by mi to prislo keby ich mal/a napr za jeden rok a nie za 5...
urcite by som nikoho neodradzal a nepoukazoval nanho alebo nanu ako kurevnika/ku*vu... je to osobite u kazdeho jedinca, oni si musia predsa vysvetlit o co kazdemu ide
to rychlokvasene sudenie sa mi nepaci
ja som pisal ze ani ona nemusi byt kur*a, za 5 rokov to vychadza 1 partner na cca 5 mesiacov a neviem ale to mi ako ku*venie nepripada... a je jedno ci je to chlap alebo zena... proste si clovek bud nevie najst toho praveho alebo len letmo skusa...
ku*venie by mi to prislo keby ich mal/a napr za jeden rok a nie za 5...
urcite by som nikoho neodradzal a nepoukazoval nanho alebo nanu ako kurevnika/ku*vu... je to osobite u kazdeho jedinca, oni si musia predsa vysvetlit o co kazdemu ide
to rychlokvasene sudenie sa mi nepaci
-
Soviet
Darca
Ono ked sa clovek nad tym zamysli, tak zalezi aj nad tym, ci s tymi 17tymi bola len 1x, alebo viackrat. Lebo ak mala teda len jednorazovky, tak je to kadejake. Moze byt menej roztahana, ako dievcina, ktora ma staleho aprtnera
Ale ja viem, ze sa divame nato, ze preco nieje u jedneho, ale takto prelietava.
-
javatar
Hardcore addict
Polo-X + Soviet: ak si precitas prvy post tak sa docitas, ze mala 3 vaznejsie vztahy a zvysok su ulety - takze ziadnych 5 mesiacov/partner
v pripade otazky co polozila maciatko beriem podmienku "keby tuto temu zalozila zena" ako "pri rovnakych podmienkach"
v pripade otazky co polozila maciatko beriem podmienku "keby tuto temu zalozila zena" ako "pri rovnakych podmienkach"
ale tu sa uz bavime hypoteticky a nie ku konkretnej osobe, ak si pozorne precitas cele vlakno
je jasne ze sa to neda pocitac 5mesiacov jeden partner, islo len o znazornenie za to az tak zle nemusi byt a treba kazdeho jednotlivca jednotlivo posudzovat...
je jasne ze sa to neda pocitac 5mesiacov jeden partner, islo len o znazornenie za to az tak zle nemusi byt a treba kazdeho jednotlivca jednotlivo posudzovat...
-
javatar
Hardcore addict
Vseobecne je to pre mna osobne tiez diskutabilne a zalezi na konkretnych podmienkach. Ja som hodnotil konkretny pripad... - prechod ku vseobecnemu som neako nepostrehol.
Nie.maciatko99 napísal:Taká otázka do pléna na mužské osadenstvo fóra: Ak by túto tému založila žena a napísala by, že bola s mužom na rande, niečo popili a potom z neho chcela vytĺcť počet s. partneriek, z neho by vypadlo, že ich mal 17 (slovom sedemnásť). Ako by ste reagovali a radili, tiež by ste žene poradili, že je to kurevník a že by bola len ďalšia v poradí a toho muža by ste zároveň odrovnávali?