Akne

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jojinkho
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Akne

Príspevok od používateľa jojinkho »

Odskúšané, žiadna reklama:
Nekupujte blbé prípravky za 10-ky €, nejedzte hormóny, kt. vás ničia.

Jednoducho najlepšie na akne je:
Sulfact soap
Sulfact soap
medic-sapuni[1].jpg (35.34 KiB) 3131 zobrazení
To žlté Sulfact soap mydlo. Umývať stačí za deň 1-2x. Pohodlné, efektívne!
Cena : dá sa kúpiť v lekárni za +- 1€!
Prečo je také efektívne? Obsahuje veľa síry, nie nerozožerá pokožku, ale ju pekne vysušuje (ovšem nie viac ako je dobré).
Po pár dňoch je efekt viditeľný. A čo je hlavné : chytiš sa pokožky a je ako by Borat povedal fajná, pretože je matná a nie mastná !

Určite treba vyskúšať!
bboy_BIOS
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bboy_BIOS »

DanielDevil napísal:tak to nie je bohviečo keď to musíš užívať lebo sa ti to vráti :/
Iný by to nemuseli možno užívať. Niekomu zmiznú a už sa nevrátia. Ja mám s "lekárskeho" hladiska proste ložiská akné a nech s nimi spravím čokoľvek tak sa zas objavia:) Ale verím že časom zmiznú a zase raz dokážem že sa lekári mýlia:)
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

jojinkho napísal:Odskúšané, žiadna reklama:
Nekupujte blbé prípravky za 10-ky €, nejedzte hormóny, kt. vás ničia.

Jednoducho najlepšie na akne je:
medic-sapuni[1].jpg
To žlté Sulfact soap mydlo. Umývať stačí za deň 1-2x. Pohodlné, efektívne!
Cena : dá sa kúpiť v lekárni za +- 1€!
Prečo je také efektívne? Obsahuje veľa síry, nie nerozožerá pokožku, ale ju pekne vysušuje (ovšem nie viac ako je dobré).
Po pár dňoch je efekt viditeľný. A čo je hlavné : chytiš sa pokožky a je ako by Borat povedal fajná, pretože je matná a nie mastná !

Určite treba vyskúšať!
online sa nedá kúpiť? v našej lekárni to vraj nemajú
jojinkho
Medium Star
Medium Star

Takto: určite to v nejakej lekárni v meste budú mať, veď nemáte len jednu ...

A stačilo len hľadať:
http://www.mojalekaren.sk/medicinalne-m ... fact-100g/

A keď už ideš platiť poštovné, tak si kúp ešte aj niečo takéto:
http://www.mojalekaren.sk/medicinalne-m ... move-100g/

Samozrejme zo začiatku používať žlté, to je najsilnejšie, ale keď bude pokožka pekná tak načo však? :)
Nie som si istý, že to je to mydlo, ale na 99% by malo byť. Píšu tam inú značku, ale cena je podobná ako v lekárni a aj keby to nebolo proste sírove mydlo na akné ako sírove mydlo.
//Áno je to ono, checkoval som svoje a tú značku čo tam píšu je dovozca ..... Ach Slovensko .
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

A určite to funguje? Mám vyrážky na chrbáte a tie prípravky čo mi odporúčila kožná stoja za prd, tak sa chcem presvedčiť či to NAOZAJ funguje. Ďakujem
jojinkho
Medium Star
Medium Star

Problém tých prípravkov je že sa snažia vymyslieť niečo nové, čo by bolo sveto-ohromujúce a pritom to skoro vôbec nepomáha.

Tak určite, že určite pomáha, hoci by som mohol napísať, že ako komu sadne aký prípravok, tu by som to nemiešal predsa len je to síra ....
Pomáha, len treba pravidelne čistiť! - podľa navódu
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

jo diky, hladal som pod zlym nazvom tak mi to nenaslo nic :D s jebakmi mam uz problem malokedy ale na pleci mam jazvy a chrasty, co si neustale skriabem kozu a chcem sa toho zbavit
yamahaMiso
Star
Star

Príspevok od používateľa yamahaMiso »

Ahojte, už som toho dosť o akné prečítal, skúšal, kupoval zbytočne veľa drahých prípravkov atď, na nete sa väčšinou nedočítate pravdivé informácie, reklama a pod.

Všimol som si, že akné spôsobuje hlavne to, že si ho prehnane všímame a máme tendenciu ho liečiť všemožnými prípravkami. V mladosti ma akné obchádzalo, mohol som chlastať, jesť pálivé, čokoládu, mlieko a pod. No akoby mi to telo vracalo teraz, to čo som robil v minulosti :) ... Takže používal som od pleťových vôd snáď všetkých značiek cez prípravky od kožnej po rôzne druhy mydiel. Za tie roky sa mi najviac osvedčilo mydlo na mastnú pleť od biodermy, mám mastnú pleť, ráno, po obede a večer si umyjem tvár týmto mydlom a je to určite lepšie ako rôzne 100% overené drahé kozmetické prípravky. Jediné čo ma trápi sú fľaky po akné, používal som glicoA, krém Elicina, nič nepomohlo tak ako obyčajný jablčný ocot, prípadne citrónová šťava. Samozrejme tieto rady na nete ani v tv a pod. moc nenájdete, pretože je to možné získať za zlomkovú cenu oproti drahým výrobkom ktoré nie sú zďaleka tak účinné ako obyčajný jablčný ocot.

Čo mi najviac pomáha: hygiena, veľa tekutín, čerstvý vzduch - pohyb, obmedzenie mastných jedál, pozitívny prístup k životu
čo naopak najviac mojej pleti vadí: mlieko, čokoláda, šťiplavé (a ja to tak mám rád :( ) , !alkohol! (pivo v menšom množstve je pre mňa ok, tvrdý alkohol vôbec), príliš veľa bielkovín, srvátkový protein a pod. , manipulácia s akné, stres
marek carey
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa marek carey »

Ja som v tom sirovom mydle taky zazrak nevidel, po umyti bola koza odmastena a prijemna mozno pol hodinu, potom sa zacala mastit este viac a aj to ciastocne zlepsenie vydrzalo mozno dva tyzdne.
jojinkho
Medium Star
Medium Star

marek carey napísal:Ja som v tom sirovom mydle taky zazrak nevidel, po umyti bola koza odmastena a prijemna mozno pol hodinu, potom sa zacala mastit este viac a aj to ciastocne zlepsenie vydrzalo mozno dva tyzdne.
Ono to treba raz zmyť a druhý krát iba stiahnúť uterákom, potom by to malo vydržať dlho !
Je možné, že to tebe nejde, ale asi nič silnejšie ako síra nie je.
marek carey
Medium Star
Medium Star

jojinkho napísal: Ono to treba raz zmyť a druhý krát iba stiahnúť uterákom, potom by to malo vydržať dlho !
Je možné, že to tebe nejde, ale asi nič silnejšie ako síra nie je.
Presne, treba skusat, co komu vyhovuje. A toto stoji par korun, takze ak pomoze, o to vacsia radost. :D
capodituticapi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa capodituticapi »

Ja sa trapim s akne už 6 rokov všetci mi hovorili to prejde to prejde sexom vyrastieš stoho atd. nebudem pisat roman kazdy vieme očom to je.
Trtkam jak drak rastiem ako zvody už mam 23 a stale to je niekedy hrozne

Treba hladat niekedy pričinu aj vo vnutri tela fakt dajte si vyšetrit krvný obraz ,obličky pečen, a žaludok.

Z vonka najviac mi pomohlo vyditelne do 1-2 dni KOLOIDNE STRIEBRO striekat na tvar malym rozprašovačom každe 2-3 hodiny ked sa zlepši potom už len održiavaca faza 3 krat zaden....
Koloidne striebro treba aj pit raz zaden aspon 20ml

Na zahodenie nieje ani AKNE PUR zmiesat rtrocou vody a tiez naniest....

Dalsi super zaberak je pripravok MMS treba googlit otom je to troška chemicke ale stojito zato 100%

Ked mate velke navrete nehajte aspon ešte o jeden den nech vyzreje potom ihlou prepichnut vytlačit pomali a potom naniest aspon jeden s pripravkov.
marek carey
Medium Star
Medium Star

capodituticapi napísal:Ja sa trapim s akne už 6 rokov všetci mi hovorili to prejde to prejde sexom vyrastieš stoho atd. nebudem pisat roman kazdy vieme očom to je.

Treba hladat niekedy pričinu aj vo vnutri tela fakt dajte si vyšetrit krvný obraz ,obličky pečen, a žaludok.

Z vonka najviac mi pomohlo vyditelne do 1-2 dni KOLOIDNE STRIEBRO striekat na tvar malym rozprašovačom každe 2-3 hodiny ked sa zlepši potom už len održiavaca faza 3 krat zaden....

Dalsi super zaberak je pripravok MMS treba googlit otom je to troška chemicke ale stojito zato 100%

Ked mate velke navrete nehajte aspon ešte o jeden den nech vyzreje potom ihlou prepichnut vytlačit pomali a potom naniest aspon jeden s pripravkov.
So striebrom opatrne, az neskoncis ako Tatko Šmolko. :D
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

capodituticapi napísal:Ja sa trapim s akne už 6 rokov všetci mi hovorili to prejde to prejde sexom vyrastieš stoho atd. nebudem pisat roman kazdy vieme očom to je.

kolko beres to koloidne striebro?!
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Zdravím, chcem sa spýtať aku najlepšiu liečbu odporučate na akne? Mam velmi mastnu pleť, a musim si ju umyvať aj tri krat za den samozrejme s mydlom. Ked to robim takto tak pleť je stabilizovana a nič sa na nej netvorí, alebo len velmi pomaly, ale akonáhle sa začnem potiť poprípade zjem niečo mliečne, stači len obyčajna MILA keks, tak do hodiny sa začnu vytvarať vyražky. Niekedy sa vytvoria len male podkožné tukové, no niekedy červene napuchnuté a to je o dosť horšie. Neviem tomu už vobec zabraniť, skušal som jesť len ovocie, a pťi zeleny čaj, vyhnuť sa takmer všetkemu, no je to dobré len dva dni maximalne. Potom sa to vratí, a ked urobim nejaky zly krok (zjem niečo nespravne poprípade si neumyjem tvar cely deň) tak na druhy den sa bojim pozreť do zrkadla...niekedy sa mi na čele doslova vyrojí hejno červenych je bakov s bielymi hlavičkami a je ich tak tak 10-20 a trva to tyžden dokym to pomizne všetko. Potom sa to presunie na inu časť tvare, napriklad na nos, potom na bradu, na lice, a potom zasa na čelo...skušal som aj rozne vyrobky avšak bez nejakeho uspechu. Stačilo par dni neuživať a pleť sa zhoršila trojnasobne. Verim že je nejaka tradična rada od starych mám, ktorá funguje no neviem aká :( kedysi mi riaditelka na škole vravela že je na to najlepší včelí med, ale originalny od včeralov, no zatial som nemal možnosť to vyskušať...mal niekto tu možnosť?
marek carey
Medium Star
Medium Star

V tvojom pripade asi najlepsia bude medikamentozna liecba. Takze sup na kozne a verim, ze vela sa zmeni. :)
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Co som mal akne na chrbte, tak to uz teraz ani neregistrujem. Neda sa povedat ze uplne zmizlo, ale je to tak slabe, ze to nema vyznam liecit, obcas jedna vacsia vyrazka, ktora sa sama zahoji. Tvar sa mi masti dost, ale v podstate mam teraz problem najma v oblasti, kde sa najviac holim ( kedze zarastam jak 16 rocny pubertiak, tak hlavne brada a nad perou). Tam je to podrazdenie najhorsie a zapaluje sa mi to. Nejaka rada ako sa oholit a menej drazdit kozu? Inak celkovo ak sa mi vyhadze celo, atd tak tam to tie kremy co uzivam uz dlho dokazu v priebehu 24 hodin vratit do normalu.
marek carey
Medium Star
Medium Star

Kybelvody napísal:Co som mal akne na chrbte, tak to uz teraz ani neregistrujem. Neda sa povedat ze uplne zmizlo, ale je to tak slabe, ze to nema vyznam liecit, obcas jedna vacsia vyrazka, ktora sa sama zahoji. Tvar sa mi masti dost, ale v podstate mam teraz problem najma v oblasti, kde sa najviac holim ( kedze zarastam jak 16 rocny pubertiak, tak hlavne brada a nad perou). Tam je to podrazdenie najhorsie a zapaluje sa mi to. Nejaka rada ako sa oholit a menej drazdit kozu? Inak celkovo ak sa mi vyhadze celo, atd tak tam to tie kremy co uzivam uz dlho dokazu v priebehu 24 hodin vratit do normalu.
Po holeni treba pouzivat nejaku alkoholovu vodu po holeni a natriet nejakym kremom proti akne (Garnier pure sa mi zda najlepsi). Takisto sa nehol proti rastu, ale iba v smere rastu. Ak nepomoze, este skus jednorazove holiace strojceky, ale naozaj ich pouzivat iba raz. Dokedy sa ti pekne zhoji tak sa snaz neholit kazdy den, ak sa a uvidis, ci bude nejaka zmena.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

hlavne by som povedal ze neholit proti rastu, to je zaklad, potom to zarasta a boli to, zbera sa to...
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Dakujem. Ja som zatial holil hlavne proti rastu, kvoli tomu, ze to bolo efektivnejsie. A je teda najvhodnejsi klasicky holiaci strojcek alebo su lepsie alternativy ako napr. elektricky?
Napísať odpoveď