Hojko ako forum ?!

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
TheSearch
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Hojko ako forum ?!

Príspevok od používateľa TheSearch »

Takze uz mam toho dost aj tej vasej blbej karmy len snu tu viete asi machrovat. S tu karmu vam sibe presne ako s lajkami a komentarmi na FB.
Za ten cas straveny tu na forume som sa len doslova asi par krat dockal podakovania a iba malo ludi mi tu slusne odpovedalo. Pokial som len mohol som sa k vam spraval co najlaskavejsie, ked som mal problem snazil som sa ho tak dobre popisat aby ste ho co najlepsie pochopili a aj ked to bol dlhsi prispevok snazil som sa aby sa vam dobre cital a aby bolo co najviac ludi spokojnych.

Ale ako vidim cim viacej mate prispevkov ste len namyslenejsi (niektory) a aby ste odpovedali je uz len velky problem a odpoved k otazke/problemu tak to je normalne ako zazrak :D
Pozrite ked sa vam nechce odpovedat laskavo sa na to vykaslite a radcej zapnite film [von ist nemusite lebo tam to nepoznate (niektory)], ale hlavne nerobte uz konecne zo seba nejakych velkych panov ked nic neviete, lebo ty co vedia aj normalne odpisu narozdiel od tych co si len takto ziskavaju prispevky aby ukazali aky su pani. Ja sa pytam co kua za pana si zbiera blbe prispevky ? :D

P.S.: Tymto chcem aj hojko-vi popriat vela stastia a som rad ze ma trpezlivost s takymi pacientmi ktorych tu kolko-krat vidim :)

Takze teraz si kludne karmujte a piste aky som kkt ked ma nepoznate a neviete co som si vsetko prezil a vytrpel ale kludne je mi to srdecne jedno hlavne nebudem pokial ma tu nechcete.....

"Preco sa snazit pre ludi, ktory si to nezasluzia, ked inde na tu snahu uz dlho cakaju!!! 'F' "

Este raz hojko vela stastia prajem !!!

//autoeditácia príspevku (27 Júl 2012, 19:29)
a este vlastne som zabudol kludne mi mozete dat IP ban alebo mi zrusit ucet :D je mi to jedno
beardie
Redeemer
Redeemer

Re: Hojko ako forum ?!

Príspevok od používateľa beardie »

zatal :smt006
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

dalsi, ktoremu par zelenych pixelov rozhodilo zivot
RBG
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa RBG »

Ja uz mam dokonca cervenu, ale este ma nenapadlo o tom zalozit temu... :roll:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

TheSearch - Ti dosť rýchlo prdli nervy, v reálnom živote, ak takto funguješ, tak to musíš mať hrozne ťažké.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

TheSearch napísal:Za ten cas straveny tu na forume som sa len doslova asi par krat dockal podakovania
Za co si cakal podakovanie??? Ved ked si pozriem posledne tri stranky tvojich prispevkov, tak vsade len ziadas o pomoc, takze dakovat by si mal ty uzivatelom, ktori sa ti rozhodli pomoct. Skoda, ze na odbornu sposobilost netreba mat psychotesty, pretoze som presvedceny, ze by si sa cez psychotesty nedostal. Ak sa vsak rozhodnes napokon pre SBS, o com bola aj tvoja posledna tema, tak je velka pravdepodobnost, ze budes potrebovat aj zbran, resp. zbrojny preukaz a tam uz na psychotestoch pohoris.
Zamknuté