Za ten cas straveny tu na forume som sa len doslova asi par krat dockal podakovania a iba malo ludi mi tu slusne odpovedalo. Pokial som len mohol som sa k vam spraval co najlaskavejsie, ked som mal problem snazil som sa ho tak dobre popisat aby ste ho co najlepsie pochopili a aj ked to bol dlhsi prispevok snazil som sa aby sa vam dobre cital a aby bolo co najviac ludi spokojnych.
Ale ako vidim cim viacej mate prispevkov ste len namyslenejsi (niektory) a aby ste odpovedali je uz len velky problem a odpoved k otazke/problemu tak to je normalne ako zazrak
Pozrite ked sa vam nechce odpovedat laskavo sa na to vykaslite a radcej zapnite film [von ist nemusite lebo tam to nepoznate (niektory)], ale hlavne nerobte uz konecne zo seba nejakych velkych panov ked nic neviete, lebo ty co vedia aj normalne odpisu narozdiel od tych co si len takto ziskavaju prispevky aby ukazali aky su pani. Ja sa pytam co kua za pana si zbiera blbe prispevky ?
P.S.: Tymto chcem aj hojko-vi popriat vela stastia a som rad ze ma trpezlivost s takymi pacientmi ktorych tu kolko-krat vidim
Takze teraz si kludne karmujte a piste aky som kkt ked ma nepoznate a neviete co som si vsetko prezil a vytrpel ale kludne je mi to srdecne jedno hlavne nebudem pokial ma tu nechcete.....
"Preco sa snazit pre ludi, ktory si to nezasluzia, ked inde na tu snahu uz dlho cakaju!!! 'F' "
Este raz hojko vela stastia prajem !!!
//autoeditácia príspevku (27 Júl 2012, 19:29)
a este vlastne som zabudol kludne mi mozete dat IP ban alebo mi zrusit ucet