GPS navigacia

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: GPS navigacia

Príspevok od používateľa Fabo »

Waze je mi na dve veci - potrebuje net. A okrem toho pocita strasne divne trasy.
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

neviete mi nejako poradit, ak mam licenciu na sygic navigaciu na jednom telefone, ci ju mozem preniest na ine zariadenie? (ked spravim hard reset na aktualnom) ci mi kluc zoberie iny telefon?

pripadne ak nestaci hard reset, pretoze to so sygicom nema vlastne nic, da sa to nejako?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

sygic licencia si zapametava sd kartu, cize ak kartu zo stareho fonu nahodis do noveho, tak ti licenciu vezme
teda konkretne si zapametava zlozku "maps", ale predpokladam ze mapy ma asi 99,9% ludi na sd karte cize tak no... mozno si nakoniec zapametava imei a potom sa to presniest neda...ale co ja viem tak si zapametava konkretne zariadenie so zlozkou "maps"
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

DeFeAt - Treba kontaktovat Sygic, aby tvoju licenciu preniesli na ine zariadenie.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Vysla Andorid verzia iGo Primo, skusal to uz niekto??? Vonku je aj Sygic 12.1.2 ci ake je presne oznacenie, vraj ma velmi vela fixnutych chyb na ktore sa ludia stazovali, avsak este nie je verzia, ktora by sa dala stiahnut, takze jedine kupit.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

iGO Primo 2.0 na Android mam vyskusane, je to skoro identicke ako WM verzia, akurat chyba kalkulacka spotreby a male detaily, ktore obsahuje samotny android (Movie Player, Audio Player, Images)
Obsahuje 3D Akceleraciu takze ide krasne plynule.

Co sa tyka Sygicu este som ho neskusal.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Mám Garmin nuvi 250 z druhej ruky.
Chcel by som to aktualizovať. Keďže je to moja prvá vlastná navi, nemám šajn ako.
Vytvorilo mi to nejaký profil podľa sériového čísla na garmin stránke, vygenerovalo zdarma nejaký kód k mapám Slovak roads v6... a ďalej čo?
Neviem, či tam mám vôbec túto mapu, možno tam je Garmin City Navigator Eastern Europe NT..

Čo sa týka nelegálnej cesty, robia to v mobilshopoch? Ako je to s cenou...90€ za mapu sa mi nechce vyhodiť..
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Stiahnes si Garmin web updater alebo nieco take, tym aktualizujes firmware v navi, ktory je potrebny pre nove mapy. Mapy stiahnes napriklad na The Pirate Bay, daj si hladat Garmin Maps. Pre teba je vhodna Garmin City Navigator NT, k tomu oznacenie (posledna je asi 2013.20) a za tym unlocked. Len su dva typy, jednen ako podklad pre aplikaciu Garmin, ktoru musis v pocitaci spajat a vhodna mapa je len jeden IMG subor, ktory bude mat asi 2,5GB. Kupis si tiez 4GB pamatovu kartu, podla navigacie, teda SD alebo MicroSD (SDHC), na pamatovke vytvoris adresar Garmin a do toho prekopirujes IMG subor s mapou. Potom v navigacii v nastaveni kliknes na mapu - info a tam si zmenis mapu.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Takže:
1) stiahnem toto, spustím, naištalujem firmware http://www8.garmin.com/products/webupda ... nstall.jsp
2) stiahnem toto: //del
3) Garmin Cze-Pol-Svk NT 2013.20 Unlocked IMG.rar hodím na SD kartu, ktorú vložím do GPS, v ktorom označím, že chcem používať tú mapu

Tralalá...mám aktuálnu mapu.

Rozumiem tomu správne?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

ano, akurat neviem, ci treba nejako oznacovat, ktoru mapu chces pouzit, s tym som sa ete nestretol, normalne staci nahrat mapu alebo viac map, napr. este Madarsko a spol., same sa spoja, nic nemusis vyberat... a zachvilu Ti to zmazu, tak ten link daj prec, staci nam vediet, ze to je subor s mapami :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Ja som si sygica kupil a nelutujem. Igo som pouzival na wm 6.5 ale so sygicom sa to neda porovnavat

Tych 50 euro za to isto stoji, hlavne pre tych, co to pouzivaju casto
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Pocuj ty tralala, tie odkazy tu nemaju co hladat. K bodu dva som ti pisal uplne nieco ine, takze si to poriadne precitaj este raz, to sa tyka aj bodu tri.
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

zdravim, planujeme otcovi kupit pod stromcek nejaké to GPS-ko, momentalne ma Mio ale je pomale, stare mapy, maly displej..
Cenový strop je do 150
Poziadavky by boli velky displej (4''), ak by sa dalo dozivotna aktualizacia map, mapy celej EU, zo znaciek neviem ktorá je najlepsia či Garmin, TomTom alebo Mio. Teraz ma tu Mio a vobec s nou nieje spokojny, ale je to strasne stara navigacia tak uz sa lepsie snad.

Tie navigacie z androidom nechcem, lebo on by to ani nevyuzil, jemu staci len proste navigacka ..
Dakujem za tipy
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

V tom pripade by som bral nieco taketo: http://www.alza.sk/garmin-nuvi-2455-lif ... 347023.htm
andend
Novice
Novice

Príspevok od používateľa andend »

Zdarvím. Taktiež ideme kúpiť GPS ako dar preto by potešila skorá odpoveď. Chceme nejakú GPS navigáciu do 80€ približne. Aby bola spoľahlivá a najlepšie aby mala mapy a dali sa aktualizovať.
http://www.mall.sk/automobilove-gps-nav ... 05-country pozerali sme tuto, len tá nemá aktualizáciu máp. Niekde som čítal, že do GoClever navigácií sa dajú nahrať zadarmo iGo mapy, ale konkretne tento model som tam nenašiel, možno kvôli tomu, že je to novinka.
Za hocijaké ohlasy a tipy ďakujem :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

V cene do 80 eur nemozes ocakavat, ze dostanes aktualizaciu map. Ak dostanes, tak najskor len jednorazovu, ktora plati urcity cas od zakupenia navigacie. Navyse navigacie v tej cene obsahuju prevazne len staty Strednej Europy, obcas nieco z vychodu. Nemaju ani slot na pamatovu kartu, takze pri kapacite 1-2GB tam nedas ani mapy, ak by si potreboval napriklad Nemecko ci Taliansko, pretoze ti mapy patria k najvacsim. Preto radsej priplatit a kupit nieco, co ma pamatove karty a daju sa tam stiahnut nove mapy (Garmin, TomTom - TT ma zlozitejsie stahovanie a aktualizovanie map), pripadne kupit nieco z Ciny a hodit tam iGo.
andend
Novice
Novice

Príspevok od používateľa andend »

Ďakujem za odpoveď. Čo vravíš konkrétne na tú "GoClever NAVIO 405 country" čo som dával link? Má slot na pamäťové karty + interná pamäť je 4GB. Tu http://forum.entershop.cz/viewtopic.php?f=58&t=1862 som čítal o možnosti nahrania iGo map do GoClever. Nevieš či je to možné aj do tohto modelu?
Resp. akú navigáciu by si mi odporúčil ty...do 100€ teda :?
Dík :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

GoClever je ceska znacka vari, ale nepoznam ich a nemam ani skusenost s ich navigaciami. Pri Garmine to vies jednoducho nainstalovat, avsak zakladne modely maju slabsi procesor aj menej ramky, to iste je problem aj pri Mio, ktory padne pri novych mapach. Skor by som volil Garmin. Pripadne este TomTom, ale tam sa treba dost pohrat s tou navigaciou, aby si tam dostal aktualne mapy. Alebo potom vybrat si cinske GPSko a dat tam iGo.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

inac... objednal som 3 kusy tychto: http://www.ebay.de/itm/190715291392?ssP ... 1497.l2649
kupoval som to 6. decembra, podla sledovania, zajtra ich budem mat, tak potom napisem nejaky dojmy, lebo 35 eur vratane posty za 4.3" gps je bezkonkurencne... :)
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

tak píšem znovu a zatiaľ favoriti sú
mio:
http://www.mall.sk/automobilove-gps-nav ... e?v=496980 - táto asi najviac
http://www.mall.sk/automobilove-gps-nav ... rds-tmc-lt
http://www.mall.sk/automobilove-gps-nav ... t-lifetime
alebo garmin, čo postol hojko:
http://www.alza.sk/garmin-nuvi-2455-lif ... 347023.htm - konkurent tej prvej mio

//autoeditácia príspevku (16 Dec 2012, 20:27)
našiel som na bazoši túto navigačku za 90e čisto novú
http://www.mall.sk/automobilove-gps-nav ... e?v=496980
ale bez záruky.. oplatí sa to?
Napísať odpoveď