Chyba diskových zväzkov
Chyba diskových zväzkov
Zdravím..čo to môže spôsobovať? Ako sa to dá odstániť, resp. opraviť? Vďaka..
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chyba diskových zväzkov
Stiahni HD Tune a porob screen z Healthu.
Thomas nemusis reagovat na toto co teraz poviem. Na taketo problemy je dobre sa poobzerat po microsoft.com alebo u vyrobcu.
Ale tento problem som nemal ale mal som dost inych ktore by ma inak spolu stali opravit asi 126 Eur.Ale zachranil som sa asi
a cele ma to stalo asi 2Eura.Vacsinou to boli chyby v systeme ktore som sposobil svojou "odvaznostou".Napriklad CCCleanerom
som si vymazal registre a nic mi neslo tak som sa trapil ale potom ma napadlo kuknut ci su neni vypate services a som ich zapal
a nastavil automatic.
Ale tento problem som nemal ale mal som dost inych ktore by ma inak spolu stali opravit asi 126 Eur.Ale zachranil som sa asi
a cele ma to stalo asi 2Eura.Vacsinou to boli chyby v systeme ktore som sposobil svojou "odvaznostou".Napriklad CCCleanerom
som si vymazal registre a nic mi neslo tak som sa trapil ale potom ma napadlo kuknut ci su neni vypate services a som ich zapal
a nastavil automatic.
Teraz nám skús odfotiť správu diskov.
štart/ovládaci panel/správa PC (alebo nástroje pre správu alebo niečo podobné) / správa PC/ ukladací priestor/ správa diskov
Momentálne som na Win XP, je možné, že na Seven to bude mierne odlišné, ale hádam to zvládneš.
štart/ovládaci panel/správa PC (alebo nástroje pre správu alebo niečo podobné) / správa PC/ ukladací priestor/ správa diskov
Momentálne som na Win XP, je možné, že na Seven to bude mierne odlišné, ale hádam to zvládneš.
Nemusím snáď ani pripomínať že by si si mal zálohovať dôležité súbory mimo počítač. Človek nikdy nevie!
čaute ..ja mam taky isty problem...mam Lenovo g575 a win 7 ultimate.....čo s tym?
to iste, a staci ze budes v jednej teme (tejto) sup kontrola HDtune
no tu kontrolu som už ale spravil a žiadnu chybu nenašlo....
//autoeditácia príspevku (05 Aug 2013, 20:45)
mne tam ukazuje toto..poradite mi?
//autoeditácia príspevku (05 Aug 2013, 20:45)
mne tam ukazuje toto..poradite mi?
-
Chalesnik
Medium Professional
co tak vymenit HDD ?
-
hrban
Addict
nemusí to byť priamo disk, tá chyba znamená, že prenos nie je dobrý, čiže môže to byť disk, kábel alebo doska...(chipset) alebo nesprávne ovládače na chipset
keďže je to laptop asi nemáš možnosť použiť iný kábel alebo slot, takže ťažko povedať čo to je
keďže je to laptop asi nemáš možnosť použiť iný kábel alebo slot, takže ťažko povedať čo to je
može s tym aj nejako suvisieť sťahovanie aktualizacii na počitači?? lebo odkedy mam tento problem s diskovymi zvazkami tak mi nechce stiahnuť všetky aktualizacie....