program na zistenie hesla wifi siete
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: program na zistenie hesla wifi siete
ak sa nejedná o WEP heslo, tak to asi ťažko hackneš. WPA /WPA2 potrebuje najskôr dobrý slovník (bruteforce trvá veľmi dlho)
ale pozri tému http://www.hojko.com/prelomenie-wep-s-b ... 17862.html
ale pozri tému http://www.hojko.com/prelomenie-wep-s-b ... 17862.html
caute podreboval by som pomoc ako by som sa mohol naburat na facebook alebo odkial by som zohnal heslo?????
je to surne velmi pekne dakujem
//autoeditácia príspevku (25 Aug 2010, 9:40)
je to fb tak asi nie co?? asi sa tam nenaburam
to je skoda

Byt tebou tak najprv zacnem s niecim lahsim, napr. sa rozbehni oproti stene a hlavou naburaj do nej... Potom mozes pokracovat s FB619-rey napísal:caute podreboval by som pomoc ako by som sa mohol naburat na facebook alebo odkial by som zohnal heslo?????je to surne velmi pekne dakujem
to je skoda
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Hard Bastard
Novice
prosim vas v akom programe otvorim minidwep gtk ???
-
2stenly9
Light Expert
Ahojte existuje program ktorý rozlúšti heslo wifi siete ktorá je zabezpečovaná WPA/WPA2 PSK.
Stenly
Stenly
najjednoduchsie pre laika je instalacia keyloggeru do pc tvojej obete.619-rey napísal:caute podreboval by som pomoc ako by som sa mohol naburat na facebook alebo odkial by som zohnal heslo?????je to surne velmi pekne dakujem
to je skoda
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Michaelo
Hardcore addict
to je zbytocnost. Ked ma obet ulozene heslo a co ak nema pristup k danemu PC len cyta signal?
My sme mali v skole stastie a dostali sme sa k jednemu z ucitelskych notebookov tak sme si opisali hesla a ver mi ze niektore boli fakt BRUTEku*vaFORCEálne
To heslo malo viac ako 40 znakov
neviem presne načo im to bolo no ostatné boli ľahké
že OBCHODNAAKADE
to ma mohlo napadnúť skôr aj keď mne to je jedno lebo mám v booku platený mobilný internet 
To že som písal bez a potom s diakritikou si nevšímajte. Mám takéto chvíľky
My sme mali v skole stastie a dostali sme sa k jednemu z ucitelskych notebookov tak sme si opisali hesla a ver mi ze niektore boli fakt BRUTEku*vaFORCEálne
program na zistenie hesla wifi siete
Michaelo napísal:to je zbytocnost. Ked ma obet ulozene heslo a co ak nema pristup k danemu PC len cyta signal?
[/size]
Konkretne mam skusenost s KL ktory zaznamenal aj heslo ktore bolo ulozene v spravcovi napr. V opere pri pouziti ctrl + enter.
A Takisto som nemal fyzick pristup k tomu PC
Ze mam ja stastie ze tu je volna nezaheslovana wifi siet vola sa tak isto ako nas barak takze keby mi na to prisli tak im povim ale ved preco si dali nazov wifi ny taky isty ako je nas barak??
potom si mozem myslet ze to je pre ludi co nemaju net
ja mam net aj kablovy aj wifi-na ale na vlastnu sa neviem pripojit xD tak idem na tu ich 
//autoeditácia príspevku (28 Sep 2011, 7:19)
SOVIET za toto mi dat dolu karmu??!!
potom si mozem myslet ze to je pre ludi co nemaju net
//autoeditácia príspevku (28 Sep 2011, 7:19)
SOVIET za toto mi dat dolu karmu??!!
Mám taku otázku, asi pred dvoma rokmi som prelomil susedove wep heslo a keďže mám obmedzený net tak niekedy keď už som fakt nemal voľne bajty tak som si niečo stiahol cez neho. Ale asi dva týždne do zadu si zmenil wep na wpa2 no a to vygenerované heslo z pred dvoch rokov stále funguje, ako je to možné?
Jednoducho. Nezmenil si heslo.
Zmenil len kodovanie, nie heslo (somar
)
chceme zistiť heslo na wifi
zsdk.info 2
//autoeditácia príspevku (06 Mar 2013, 13:03)
zsdk.info 2
//autoeditácia príspevku (06 Mar 2013, 13:03)
ako ste to urobili potrebujeme zistiť školské heslo na wifi.?? je zablokované heslomMichaelo napísal:to je zbytocnost. Ked ma obet ulozene heslo a co ak nema pristup k danemu PC len cyta signal?
My sme mali v skole stastie a dostali sme sa k jednemu z ucitelskych notebookov tak sme si opisali hesla a ver mi ze niektore boli fakt BRUTEku*vaFORCEálneTo heslo malo viac ako 40 znakov
neviem presne načo im to bolo no ostatné boli ľahké
že OBCHODNAAKADE
to ma mohlo napadnúť skôr aj keď mne to je jedno lebo mám v booku platený mobilný internet
-
zuziak.caraf
Novice
Re:
A ty si sa nikdy nepripojil na cudzí net keď si našiel odomknuté wifi? ..napr niekde von alebo inde mimo svojho wifi routeru?Lub0$ napísal:Sorry, ale sam doma pouzivam Wi fi router a asi by som nemal rad ludi, ktory si nedaju zaviest svoj net, ale prizivuju sa na druhych a druhym to spomaluju![]()
//autoeditácia príspevku (13 Apr 2015, 14:37)
Na tvojom mieste by som neželala 2 roky na tvrdo... aby sa to náhodou neobrátilo proti tebe v niečom inomStenky napísal:naburanie sa dakomu do wifi je trestny cin, zelam ti aspon 2 roky natvrdo ked ti na to dojdu. tu je rec o sukromi a bezpecnosti, to nieje dake hrajkanie sa.
A nejaký program na prelomenie WPA2-PSK ?