Rozhovor - vyznanie lasky
-
maciatko99
Medium Star
Re: Rozhovor - vyznanie lasky
Nemáč pocit Jin, že 3x denne je aj často? Nezunovalo sa ti to a nepríde ti to už len ako otrepaná fráza, ktorú si hovoríte zo zvyku?
Z toho,co Jin pise, mam skor pocit, ze oni si to potrebuju hovorit, lebo sa maju ozajze radi.
insomnia.. na to by bola potrebna vypoved aj druhej strany(najlepsie po par poharikoch, bez polovicky..)
.
tam sa clovek podozveda
.
tam sa clovek podozveda
Keby si si to hovorila aj 3x denne, tak aku vahu by si tyk slovak prikladala? Ja asi len ako zauzivanu frazu, ktora je hovorena zo zvyku. V tomto pripade podla mna plati: menej je niekedy viac!
Vyznať lásku je pre mňa tabu, nemám na to gény, môže sa mi páčiť, aj byť kamarátka, ale ja sa na o nepremôžem, keďže som obyčajná hanblivá troska. Ostanem sám a zhnijem niekde pod mostom 
Keď už k sebe máte blízko a cítite to obaja, tak načo niečo vyznávať?
Ak sa hanbíš, nehovor nič a skús ju pobozkať.
Ja sa síce nehanbím, ale napr. toto mi vyšlo pri poslednej známosti.
-
wewerka212
Light Expert
je to iba o ľuďoch, každý pár si vytvára vzťah podľa seba, tak ako mu to vyhovuje...niektorí potrebujú počuť ľúbim ťa niekoľkokrát za deň a iným to stačí raz za mesiac...podľa mňa tie slová najkrajšie vyniknú, keď to nečakáte napr. pri umývaní riadu, alebo keď si čítate knihu a partner/ka len tak za vami príde dá vám pusu, pošepká ľúbim ťa a pokračuje vo svojej činnosti...ja som tiež zažila trochu trápnu situáciu, bola som s chlapcom na zmrzline a prisadol si ku mne tak blízko ako sa len dalo a bolo cítiť, že sa pokúša o bozk, tak som si sklonila hlavu k stolu a začala a strašne smiať, len preto aby som zabránila bozku
v tom momente mi nič lepšie nenapadlo, zdalo sa mi, že to bude aj pre neho takto ľahšie ako keby sa odsuniem