Kód: Vybrať všetko
http://www.skorpioncar.sk/skorpioncar-eshop/eshop/4-1/63-2-Akciove-sety/5/1349-JBL-GTO-Bass-Pack-1246Ak sa vám nepáči tento set a myslíte si, žeby ste mi vedeli ponúknuť lepšie alternatívy tak tu máte pár info:
V prvom rade by som chcel upozorniť, že chcem mať v aute nadpriemernú hudobnú zostavu no nie nejakú pro hifi, preto keby sa tu našli nejakí experti, čo mi tu budú tvrdiť, že dobre môžu hrať len pioneer, alpine a pod., tak vopred upozorňujem, že rádio už mám a meniť ho nebudem a takisto poprosím mi sem nedávať linky na high endové zosíky a repro. Chcem pomerne kvalitný zvuk s dobrým výkonom, netreba nič profi. - cenový strop však nemám určený.
Autorádio už mám JVC KD-SD631 ( 4x50 W, 2RCA výstupy). Pri výbere rádia som mal veľa požiadaviek a bohužiaľ prominentnejšie značky moje kritéria nespĺňajú, preto som zvolil túto strednú triedu.
Do predných dverí mi idú 16,5cm repro, najradšej by som tam zvolil nejaké komponentné (montážna hĺbka je tam síce len 50mm, ale to by sa nejakými MDF podložkami snáď dalo spraviť.)
Neviem či je dobré dávať aj do zadu do plata nejaké koax. ovály, to nechám na vás. Niekto vraví, že to je zbytočný luxus.
Zosľňovač bude zrejme tiež treba, výber nechám na vás.
K zostave by som chcel aj subáč so zosíkom - výber nechám na vás.
To je tak všetko, keďže auto sa bude prekáblovávať, kapacitor netreba. Dík za odpovede