skoda tej travi
3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
-
failExperiment
Expert
Re: 3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
mam pocit, ze mi to pripomina nejaku starsiu hru, pekna atnosfera,
skoda tej travi
skoda tej travi
máš pravdu fail tú trávu budem musieť vymeniť vôbec tam nepasuje. A vďaka... 
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Rethon - pripomína mi to Nocturne. Konkrétne tú scénu, kde sa s Tvojím hlavným charom a Svetlanou Lupescu hrali vlkodlaci na začiatku, v prvom akte 
uplink - o tej hre počujem prvý krát... tú scénku som spravil len tak z vlastnej hlavy, ničím som sa neinšpiroval... 
Tak som znova oprášil Maxko, a skúsil nejakú atmosferickú sci-fi scénu. Dosiahol som presne to, čo som chcel, chýb tam je mnoho, no doťahovať to nejdem. 
Inak, zrazu, z ničoho nič prestal fungovať Vray, aj po opätovnej inštalácií, píše, že neplatná licencia. Mám warez verziu, a viem, že to sem nepatrí, ale ak by niekto vedel čo s tým, tak uvítam SS. Použil som Mental Ray.
Inak, zrazu, z ničoho nič prestal fungovať Vray, aj po opätovnej inštalácií, píše, že neplatná licencia. Mám warez verziu, a viem, že to sem nepatrí, ale ak by niekto vedel čo s tým, tak uvítam SS. Použil som Mental Ray.
mne sa to paci od tej lodky smerom dolu
To ziariace neviem ci to je slnko alebo mesiac, alebo nejaky tvoj vlastny mutant ziariacej gule
kazdopadne super atmosfera
Tu zensku postavu na lodke si modeloval tiez sam?
To svetlo na oblohe mal byť mesiac, no svieti asi moc, a povedalo mi to mnoho ľudí, a tak asi spravím aj verziu bez toho.Tá "ženská postava" je defaultný model postavy v 3Ds-ku (biped). 
Každopádne ďakujem.
Každopádne ďakujem.
-
uplink
VIP
Fajnú atmošku to má, neviem prečo, ale pripomína mi to Battleship, asi kvôli tým svetielkam
a ten mesiac keď trochu stmavíš, tak to bude super.
atmo dobra, len ten spominany mesiac
dal by som ziaru aj pod vodu
dal by som ziaru aj pod vodu
uplink: Battleship som zatiaľ nevidel, čiže inšpiráciu aj ak podvedome mám, tak určite nie odtiaľ.
Anyway, dík. 
i-Cube: Môj PC by určite neustál tisíce polygónovú vodu, táto voda je iba materiálová záležitosť, a preto neviem ako by som spravil svetlo aj pod vodou. Niečo pohľadám, a ak tak vyskúšam.
i-Cube: Môj PC by určite neustál tisíce polygónovú vodu, táto voda je iba materiálová záležitosť, a preto neviem ako by som spravil svetlo aj pod vodou. Niečo pohľadám, a ak tak vyskúšam.
-
krankenwagen
Professional
Neviem preco, ale mne to pripomina hru Crysis a poslednu misiu. 
Tak takto nejako by mohla vyzerať verzia bez mesiaca. 
(ten kruh čo tam vznikol...
Asi len nejaký "lom svetla", bokeh, alebo čo. Ale imho sa to tam hodí)
//meh...a nie...je to mesiac, ale tým, že som ho dal ďalej do "hmly", tak sa zmenšil a stratil
(ten kruh čo tam vznikol...
//meh...a nie...je to mesiac, ale tým, že som ho dal ďalej do "hmly", tak sa zmenšil a stratil
Nová verzia lesu, dokončená asi na 60%... chystám sa s ňou poriadne pohrať... 
-
failExperiment
Expert
S tou travou som myslel daco taketo
Mne to zas, neviem preco, pripomina uplny zaciatok Battlefield 2 bad company 2 (alebo akokolvek sa to volalo)Hensym napísal:Tak takto nejako by mohla vyzerať verzia bez mesiaca.
(ten kruh čo tam vznikol...Asi len nejaký "lom svetla", bokeh, alebo čo. Ale imho sa to tam hodí)
fail - vďaka za tut, určite sa to bude hodiť... tiež som plánoval nejak takto podobne urobiť tu trávu.
Mmartin: To som hral
Na začiatku si sa plavil v tom člne po tom mestečku, v noci. Že? Teraz keď na to pozerám, tak hej, môže sa to zdať podobné.
btw., Uplink, pozeral som Battleship, fakt tam boli miestami podobné scény.
...už mi aj písali, že to vyzerá ako z Vojny Svetov. Ty kokos, ja som snáď vykradol celý Hollywood.
btw., Uplink, pozeral som Battleship, fakt tam boli miestami podobné scény.
...už mi aj písali, že to vyzerá ako z Vojny Svetov. Ty kokos, ja som snáď vykradol celý Hollywood.
pracovny render, ktory mi posledne dni dava zabrat
stale nie je hotovy
stale nie je hotovy
To molo ma divny material dreva ale inak je to slusne odvedena robota. Mozno este tie gulove svietidla mi pridu take zvlastne (rozumej nepacia sa mi
)
diks.. to molo tak odsuhlasili, co uz (ale asi najblizsie k realu)
tie svetla su tam len na osvetlenie ten sceny dolu, nechcelo sa mi modelovat lampase.
zatial najkomplexnejsia robota, pri final rendri mi ostalo par MB v ramke free, tak dostava zabrat : )
zatial najkomplexnejsia robota, pri final rendri mi ostalo par MB v ramke free, tak dostava zabrat : )