problem s chlapmi, riesenie v nedohladne

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: problem s chlapmi, riesenie v nedohladne

Príspevok od používateľa Soviet »

Co si predstavujes pod slovom "otvorit sa?". O com sa bojis chlapom hovorit, ze vacsina natom spadne? To mas vari az tolko, co skryvat? Ci citovo?
M4rQu5S
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa M4rQu5S »

To máš veľké plus, že sa o teba zaujímajú. Skús si s nimi písať. Je to menej osobné a snáď sa dokážeš viac otvoriť. A ešte by som skúsil hneď na začiatku jasne povedať (nie naznačovať, ako to ženy rady robia), že chceš len kamaráta. Znižuje to šancu, že ťa muž rýchlo prekvapí zvádzaním a taktiež zistíš, kto sa o teba zaujíma viac ako o sexuálny objekt.
Nika7
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nika7 »

M4rQu5S napísal:A ešte by som skúsil hneď na začiatku jasne povedať (nie naznačovať, ako to ženy rady robia), že chceš len kamaráta. .
tak raz mi bolo povedane, ze on kamaratku nepotrebuje, ze ich ma dost :)
otvorit, myslim tym asi zblizit sa, ukazat svoje slabe miesta, vytvorit intimnejsi vztah, zdoverovat sa, neviem. neviem preco mam z toho taky strach, asi preto, aby ma nemohol zranit? vzdy to je len take strasne povrchne, klze to tak akoby po povrchu a ja nechcem ist hlbsie. a potom, mne sa malokedy nejaky aj naozaj paci a ked sa mi nahodou, tak vtedy to je este tisickrat tazsie. ale uvedomujem si, ze ked clovek chce naozaj zit, tak sa nesmie bat riskovat popalenie, vo vsetkych ostatnych oblastiach zivota to chapem a nemam s tym problem, ale v tejto..
no idem uz od kompu
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

opakujem, ze podla mna je to nieco hlbsie. Ked sa totiz stal ten incident tak si mala 25-5 tj 20rokov.
Takze do 20tky si nemala nic blizsie s chlapmi. To nie je urcite nic bezne. Dalej pises ze za cely zivot
si mala iba pri 2-3 muzoch pocit ze by si s nimi teoreticky mohla nieco mat, pritom v skutocnosti si ch vobec hlbsie nepoznala. Dalej uvadzas ze nemienis aktivne nejakeho chlapa ani hladat, pretoze sa citis
sebestacna. To vsetko jasne ukazuje, ze nemas pravdepodobne tuzbu po muzovi. Chapem ze je velmi tazke povedat mame ze ziadne vnuca nebude, ani rodinka, a ze co na tu hanbu povedia susedia a pod.
Ale cim dlhsie budes hrat ten cirkus sama pred sebou tym to bude horsie. A bud prosim ferova k pripadnym zaujemcom a povedz hned na zaciatku ze chces byt len kamoska, lebo im davas iba nadej na nieco viac, co ale zjavne neexistuje. :)

/za cely svoj zivot a to som prezil toho naozaj dost, som pocul iba o dvoch podobnych pripadoch
a obidve sa nakoniec stastne vydali, ale tam islo o silnu nabozensku orientaciu/
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Nika, podla mna vobec nie si nenormalna. to je len qwerty :)
po tak negativnom zazitku je uplne normalne, ze necitis potrebu fyzickeho vztahu s muzom. hovori sa tomu asexualita a v populacii je okolo 1% osob, ktori nepotrebuju mat sex (aj bez dovodu).
v prvych par seriach serialu Dexter ma hlavny hrdina priatelku, ktora tiez prezila znasilenie a ma voci sexu averziu. jemu to nevadi a da jej tolko casu az sa v nej ta bariera zlomi a nakoniec maju spolu dieta... takze podla mna si najdi spriaznenu dusu, pri ktorom ti bude super a bude ta chapat, do nicoho ta nebude tlacit a tvoj mur bude po castiach opadavat.
good luck
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

v prvych par seriach serialu Dexter ma hlavny hrdina priatelku,

:roll:

Vo filme Avengers posle tony stark atomovu strelu do inej dimenzie, pecka co? niekomu aj doslo kam tym mierim, ci nic?
Nika7
Amateur
Amateur

no, pobavila som sa. gogo, neviem preco sa ma snazis predsvedcit o niecom, kde si vedla jak ta jedla. hovorim znovu, na 100% nie som na zeny a to viem absolutne presne. ked si myslis, ze si to nechcem priznat lebo co okolie,rodicia... moja mama je ta posledna kto by na mna tlacil ohladom vnucat a tak :D sama sa vydavala na vtedajsie casy dost neskoro a aj mi vzdy hovorievala, ze nie je jedinym zivotnym cielom vydat sa a mat deti. dokonca nikdy neriesila preco nemam frajera. tolko k tomu. keby to tak bolo, nemala by som problem priznat si to v sebe, ale mna zeny nepritahuju, opakujem, pritahuju ma muzi, avsak stava sa to malokedy, lebo proste tak to je. nie je to o priebercivosti, ale biologicky fakt. muzov v podstate pritahuje skoro kazda mlada pekna zena, teda mozno nie uplne, ale minimalne vedeli by s nou nieco poriesit. zeny pritahuje ovela menej muzov (to nie je len moj vymysel ale vselijake gender studie, je to z hladiska evolucie, kedze muz "rozsieva" a zena potrebuje "kvalitu") no a mna ich pritahuje este menej, mozno 2 z 1000 obrazne povedane. nie je na tom nic cudne. a nie som ani asexual, lebo to by ma nikto nepritahoval ever.
a ked nechapes, preco som dovtedy chlapov neriesila (v puberte), no tak asi prave preto, ze som nestretla takeho, co by ma skutocne zaujal a pritahoval. a ja sa nebudem hrat na nejake pseudo vztahy len preto, lebo vsetci sa na ne hrali (no dobre, daktori boli aj fakt do seba zalubeni, ale kolki boli spolu len zo zvedavosti alebo preto lebo vsetci ostatni boli), to mi bolo smiesne. ja za to nemozem, ze som od mala bola rozumovo niekde inde ako moji rovesnici a nemala som problem robit veci ako ich citim ja a nie co sa odo mna ocakava. a to nie je ziadne posmievanie sa im, skratka som vacsinou mala ine zaujmy,sny ako oni a preto som ani nemala potrebu riesit cez pubertu to, ze sakra, Anicka aj Jozko uz sa s dakym drzia za rucicku, mala by som aj ja, lebo co povedia :smt017 takze ak si takyto vacsinovy clovek, tak to nepochopis, lebo veci vidis z pohladu seba a tych ostatnych, co sa spravali uplne rovnako. takze z tvojho ulha pohladu so mnou nie je nieco v poriadku, lebo ty a ostatni ste to mali takto... a vsetko ine je podozrive a vedie k zaveru, ze som urcite nepriznana lezba. velmi zla dedukcia, sorry
btw, nikde som nepisala, ze som nikdy s nijakym chlapom nemala ziaden fyzicky kontakt. len ak ma ten clovek nepritahoval, tak mi to nic nerobilo a vedela som, ze tadial cesta nevedie, takze ziadne pokracovanie. no a ti co ma pritahovali (to malicko malo), tak prisli v nespravnom case, takze s nimi ziaden fyzicky kontakt nebol. a neboj sa, ja nenamotavam chlapov ktorych nechcem, nepotrebujem si nic dokazovat a nezahravam sa s nimi. takze ked vidim ze z mojej strany nic, tak im nebudem este dva mesiace davat nadeje a nie sme ani kamarati potom. nerob zo mna svinu, diky :smt059
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

nicka si zaujimava zena,mas triezvy nazor na vztahy,len je malo chlapov ktorý dokazu zenu ako si ty docenit,jednoznacne
nema zmysel sa s niekym natahovat a obetovat cas ked si nenasla toho praveho,mozno ho nenajdes za cely zivot mozno zajtra
uz len to ze to tu riesis je spravny impulz ale nemas sa kam ponahlat,setri sa pre niekoho kto si ta naozaj zasluzi :smt006
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Nika7

skus si po sebe objektivne precitat svoj posledny prispevok,odosobnene. Da sa v nom spoznat Tvoje
skutocne vnutro :) aj som chcel vybrat konkretne vety, ale uvedomil som si ze nemam pravo takto niekomu rozoberat jeho najintimnejsi svet. Nech sa Ti v zivote dari a si stastna :)
Son-Gohan
Light Star
Light Star

gogo nieje lesba mal som podobnu spoluziacku,chlapca chcela ale ziadny ju natolko nezaujal
a ani sa jej v dnesnej dobe necudujem,nieje lahke si najst poriadnu zenu/muza.nie je to len o tom ze sa paci fyzicky alebo ze anca mala vcera sex s janom serem na nich.ked skocia z mosta skocim aj ja?naco by mala nieco skusat?ma sa dat niekym pretiahnut len tak naco je to dobre?vazi si ten clovek sameho seba?
ja tiez neviem spat sa zenou ked k nej nic necitim,hnusi sa mi to
qwerty-xyz

GOGO-vi to uz docvaklo, nam poniektorym tiez, o com sa tu to toci, tak som zvedavy kedy to dopali aj ostatnym, ...
Son-Gohan
Light Star
Light Star

qwerty budem rad ked to mne hlupemu vysvetlis
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tarakan »

gogo956 napísal:opakujem, ze podla mna je to nieco hlbsie. Ked sa totiz stal ten incident tak si mala 25-5 tj 20rokov.
Takze do 20tky si nemala nic blizsie s chlapmi. To nie je urcite nic bezne. Dalej pises ze za cely zivot
si mala iba pri 2-3 muzoch pocit ze by si s nimi teoreticky mohla nieco mat, pritom v skutocnosti si ch vobec hlbsie nepoznala. Dalej uvadzas ze nemienis aktivne nejakeho chlapa ani hladat, pretoze sa citis
sebestacna. To vsetko jasne ukazuje, ze nemas pravdepodobne tuzbu po muzovi. Chapem ze je velmi tazke povedat mame ze ziadne vnuca nebude, ani rodinka, a ze co na tu hanbu povedia susedia a pod.
Ale cim dlhsie budes hrat ten cirkus sama pred sebou tym to bude horsie. A bud prosim ferova k pripadnym zaujemcom a povedz hned na zaciatku ze chces byt len kamoska, lebo im davas iba nadej na nieco viac, co ale zjavne neexistuje. :)

/za cely svoj zivot a to som prezil toho naozaj dost, som pocul iba o dvoch podobnych pripadoch
a obidve sa nakoniec stastne vydali, ale tam islo o silnu nabozensku orientaciu/
Prosim sprav mi sluzbu a zabi sa.

Tak ano...ked som nemal sex so zenou do 25ky lebo ma ziadna nepritahovala tak som gay a mali by ma na hranici upalit :X
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Nika7 napísal:a nie som ani asexual, lebo to by ma nikto nepritahoval ever.
bullshit. ujo google nehryzie a prezradi ti, ze to nie je take jednoduche a taky asexual dokonca moze mat rad bozkvanie sa a podobne, len nevyhladava sex
qwerty-xyz

tarakan Tak ano...ked som nemal sex so zenou do 25ky lebo ma ziadna nepritahovala tak som gay a mali by ma na hranici upalit :X

---kebyze do 25 tky nestihnem mat sex s holkou prestrelim si hlavu, ved to by som bol total fucking looser . . . :) Nemas HO len na piškanie, ale aj na ine veci.
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Qwerty dopre pises...nie ja si nemyslim ze dana slecna je nejako inak orientovana...len moj nazor je ten ze dievcina chce nejakeho in fesaka :) A autorka temy nehovor ze nie :) To ze baby sa nedivaju na krasu je totalna volovina, raz mi jedna napisala ked som ju oslovil na socialnej sieti a zacali sme si pisat a chcel som sa stretnut ze nie som sarmantny ale sympatak som :D Po case som zistil ze sarmantny a pekny je to iste / pekny usmev nad usmevom pekne oci, pekne vlasy, pekne body a pod./ Takze asi tolko, jednoducho ty cakas princa na bielom koni 8)
Brambor
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Brambor »

Ťažká téma toto, ako prvé ma napadlo: Kto chce, hľadá spôsoby a kto nechce, hľadá dôvody. Od autorky je tých dôvodov skutočne veľa, takže možno niekde v podvedomí skutočne nikoho nechce :)
Ale teraz naozaj, Nika, vzťah, aký si popísala, že by ti vyhovoval, je podľa mňa úplne pohodový a je len málo mužov, ktorým by to v konečnom dôsledku nevyhovovalo. Aby si ty našla niekoho, kto sa bude páčiť aj tebe a bude ti vyhovovať, musíš pustiť toho človeka k sebe, aby ste sa viacej spoznali. Iskra a zaľúbenie neprichádza hneď a instantne, toho človeka si najskôr musíš pripustiť trocha k telu, ale zasa takým spôsobom, aby to tebe nebolo nepríjemné. Ako tu už niekto spomínal písanie, to je ok, ale chcelo by to aj osobný kontakt, čo také stretávanie sa v menšej skupinke? Asi tak 4-5 ľudí, aby ste sa aj navzájom spoznali, ale aby to nebolo na teba až príliš. Hovoríš, že máš veľa aktivít, v rámci toho by to nebolo možné? A ak nie, tak zorganizuj nejaké to spoločné posedenie (alkohol si písala, že nie je dobrý kamarát v tomto smere) so spoločenskými hrami - Activity, Osadníci atď je toho veľa.. :)
Nika7
Amateur
Amateur

no tak okrem Brambora sme zas uplne off topic, ale tak ok:
necakam princa na bielom koni, lebo princovia uz nejsu :sneaky: a nehladam ani dakeho "in fesacika", taki sa mi ani nikdy nelubili ak myslis dakeho zagelovaneho metrosexuala. a pozor, pritazlivost nerovna sa krasa, aspon u mna. teda, takto, ti co boli pre mna pritazlivi boli aj pre mna krasni (ale napr. ten jeden sa pacil len mne, kamoska nechapala ze ako sa mi moze pacit :roll:,ten druhy bol zas pekny pre vacsinu bab a este jeden sa mi fyzicky prilis nepacil ale ma hovadske caro osobnosti az je pre mna vlastne pekny). no skratka, pritazlivost nerobi len vzhlad, skor dake podprahove vyzarovanie, alebo mozno ako evolucni biologovia hovoria, je to otazka kompatibility imunitnych systemov pre zdravie potomka (najviac sa pritahuju ti, co maju co najrozdielnejsie imunitne systemy a vedia to o sebe prostrednictvom roznych biochemickych procesov co sa navonok prejavi ako ze si napr. vonaju, ci priamo z istych rysov tvare, nech zije romantika :smt049 ). no a tym chcem povedat, ze praveze mna vacsinou na rande volaju objektivne krajsi muzi, asi preto,ze maju viac odvahy a sebavedomia, takze keby to bola len otazka vzhladu ta pritazlivost, uz davno by som si vybrala. a keby to bola otazka penazi, tiez by som si z nich obcas vedela vybrat. je to skratka daky neznamy faktor, co rozhoduje, co cloveka na druhom pritahuje a je neovplyvnitelny volou. cisto teoreticky, raz som citala taku studiu, ze dnes si ludia ani nemozu vonat, lebo sa v kuse dacim sprejuju, takze snad jedine v posilke maju sancu to zistit, alebo pri dakom sporte. a este tam bolo aj to, ze dnesni muzi maju ovela viac zenskych hormonov ako v minulosti, lebo napr. aj pitna voda ich ciastocne obsahuje (pozostatky masovo vyuzivanej hormonalnej antikoncepcie), cize zas tam mozu byt tie rozne bio-chem procesy narusene. atd, je toho vela.

ale toto je uz uplne mimo temy, riesila som nieco ine a to, ze neviem zatial prekonat daky blok aby som bola schopna budovat vztah. a velmi malokedy sa mi stane, ze ma nejaky muz aj pritahuje, cize ked takeho stretnem najblizsie, nerada by som to zas pokazila svojim pristupom totalne, lebo dalsi taky sa moze objavit az v mojej 50tke :sly:
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Podla mna ti najrozumnejsie radi Soviet.
Prijmi pozvanie na rande od niekoho kto sa ti aspon trochu paci. A ked pride "blok" tak jednoducho aj tak na to rande chod. Najjednoduchsie to mas v kine, tam len sedis vedla tvojho napadnika a pozeras film. Viac netreba. Pri rozhovoroch vobec nemusis mat pocit "trapneho ticha", mozte skratka len tak spolu sediet a mlcat. Skratka sa len fyzicky prinut byt v jeho blizkosti - to neznamena byt nanho nalepena, ani nutne sa ho neako dotykat.
To je vsetko co ti mozem na tvoj blok povedat...
noone
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa noone »

Tak precital som celu temu... Celkom to dalo zabrat.
Podla mna musis zacat malymi krokmi.
Ist vonku aj s chalanom, ktory ta tak nepritahuje.
Premoct sa a ist aj na druhe rande.
S dalsim mozno aj na tretie.
Ty cakas na princa na bielom koni, ktory zvladne vsetky tvoje problemy.
Aby si niekoho nasla, tak musis hladat. Mozno prvy ani druhy nebude dost trpezlivy.
Mozno ani 10ty.
Tvoj problem s tebou ostal, lebo si sa ho nesnazila vyriesit.
Cesta je dlha a zacina sa prvym krokom, ktory je najtazsi.
Napísať odpoveď