rezeň s ryžou

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Jedáva sa u vás doma rezeň s ryžou?

Áno
79
54%
Nie
66
46%

Celkom hlasov: 145

Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: rezeň s ryžou

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

Zemiakový šalát, to áno. Ale čisto len zemiaky... nie že by mi to nechutilo, ale príde mi to také "suché" (v zmysle - nevýrazné).
Ale dnes som mal s ryžou (za posledné roky sa u nás doma tá kombinácia stala skôr raritou), tak som rád. :D

Merco: To som ešte nemal, musím skúsiť.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Mna raz dosť prekvapilo keď som videl jedných známych ako jedia vysmážaný syr s ryžou a ovocným kompótom, toto je zase premna zvláštna kombinácia.
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

DEVZYO1G: O tom som ani ja nepočul/nevidel. Ale klasický rezeň s ryžou jedávam často akurát som dojedol, ale s uhorkovým šalátikom :) no šlo by to aj bez. Nothing special.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

celkom nechapem ze za odpovied nie, je az skoro 50%..keby to bolo mongolske forum tak budis
ved ryza aj zemiakove pire su uplna klasika k reznu
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

u nas doma sa v zivote nejedla ryza k reznu, ani by sa mi to tam nehodilo. jedine kde som sa s tym stretol, bol kar, stuzkova a taketo oficialne akcie, kde sa obcas dava polka ryza a polka co ja viem americke zemiaky a mozem povedat, ze to absolutne neznasam.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Pre mna za mna nech je aj s knedlou. Ked som hladny, tak zjem aj to. :)
Georgeo88
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Georgeo88 »

tak vyjadrím sa aj ja. pre mňa úplná normálka. Rezeň jedávam či už s ryžou, tarhoňou alebo slovenskou ryžou. K tomu buď kompót alebo kyslú uhorku.Ja zasa nejedávam so zemiakovým šalátom, ale to preto, že ho nerád.

... inak pre tých čo vraveli, že od zemiakov rastie hlava - ja som od malička zbožňoval ryžu a zemiaky som jedával už pomenej a aj tak mám veľkú hlavu :D
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

V NR uplne bezne. U nas doma sa jedava rezen so vsetkym, zamiakovy salat (aj s majonezou aj bez), varene zemiaky, opekane zamiaky, ryza, zamiakova kasa (toto sme mavali hlavne v skole v jedalni, doma to az tak casto s kasou nerobime). Tiez si k tomu davame zavarane uharky, alebo jak sa povie po nitransky, "smatankove uharky".
retsil
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa retsil »

rezen (rozumej vyprazany, v trojobale) som snad s ryzou asi este nikdy nejedol :) jedla ktore si davam s ryzou musia mat vzdy nejaku omacku, inac mi to dole krkom moc nejde.. ale nebranim sa tomu, ako sa vravi, hlad je najlepsi kuchar a keby nebola ina priloha a nechcel by som jest rezen len tak sam (coz mimochodom praktikujem najcastejsie), tak by som ho kludne zjedol aj s tou ryzou :)
heh, len tak OT, cez vikend budem doma s rodicmi, skusim im to nadhodit co mi na to povedia oni :P
čabajka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa čabajka »

Nie, túto kombináciu doma nepraktikujeme. Vyprážame doma málo a keď už, tak je to vždy so zemiakmi a kyslou uhorkou .
Mimochodom, práve dnes sme mali v závodke presne toto k obedu - radšej som si dala zapekanú brokolicu. Nešetrili na vrchu so zapečeným syrom a bola špicová :)
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

nuz zaujimava tema a ake dovody nedaju niektorym ludom spat 8)

u nas sa to jedava odjakziva, je to velmi bezne a nestretol som sa este s tym ze by niekdo nepoznal alebo zavrhoval tuto kombinaciu...

mozno je to preto ze ja varene zemiaky moc nemusim a tak som si vzdy k reznu daval ryzu a pre niektorych to bude uz asi hardcore ale k tomu este ceresnovy kompot 8)

ale praktizujeme vsetky variacie, od zemiakov, cez zemiakove pyre az po ryzu, samozrejme ze k zemiakom mame nejaky ten salat a nie ceresne 8)

ale popravde rezen mam najradsej ako oblozeny rezen = rezen oblozeny dvoma reznami 8)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

V živote som rezeň s ryžou nejedol, a aj keď by som nemal problém, nehodí sa mi to. Zemiaky tam proste podľa mňa idú najlepšie, obzvlášť šťavnaté vyprážané. Prípadne zemiakový šalát - to je úplne top! :)

Trussardi napísal:celkom nechapem ze za odpovied nie, je az skoro 50%..keby to bolo mongolske forum tak budis
Otázka znela, či sa u mňa doma je rezeň s ryžou. Dal som nie, lebo u nás máme rezeň so zemiakmi. Ak som kvôli tomuto mongol, tak ďakujem.
Napísať odpoveď