poštipanie žihľavou

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: poštipanie žihľavou

Príspevok od používateľa Nadeo »

Tak jasne, alergia je ina vec. Myslel som jedincov bez alergie...
M&M
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa M&M »

Dnes uz ma to nesvrbi, ale ostali mi na rukach malicke cervene bodky, ktore ani poriadne nevidno... je to normalne? :O
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

:DDDDDDDD mne rozum zastava nad tym ze vobec niekto take daco riesi. ty vole clovece ty cely zivot zijes v sterilnom prostredi ze sa taku kravnu pytas?
M&M
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa M&M »

nie, žijem na dedine, a zaujima ma to tak preto lebo sa bojim ked v praci ma boli ruka a nestiham...

//preco nie?
BE11
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa BE11 »

Aj ja žijem na dedine, ale nepýtam sa otázky typu "Krava dáva mlieko?" :lol: :lol:
Nepochopím výzdnam týchto tém, vidno ako sa nietorí "mešťania" nudia :sly: :sly:
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

begbeee napísal:... nikto to dobrovoľne nerobí. Fakt nepoznám ľudí, čo sa chodia dobrovoľne vyváľať v žihľave prípadne si večer pred spaním prikladajú včelu na rameno.
Priateľkin brat sa minulý rok zámerne pŕhlil na predlaktiach a nebolo to z roztopaše :D Presný zámer si už nepamätám, ale zrejme išlo o nejakú prírodnú liečbu alebo prevenciu proti neviem čomu...Takže zrejme to niekto predsalen robí, ale ja sa nechystám - mne stačí, keď sa v priemere tak raz za týždeň popŕhlim (ako niekoho môže napadnúť poštípanie?) nedobrovoľne :D
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Mne ako chlapcovi z dediny už niektoré témy prídu vážne smiešne :D napríklad ten plán ako postaviť latrínu, teraz toto, ako si vyčistiť uši, ach ..
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Zvykaj si. Bude to len horsie, kedze dnesna mladez presedi cele dni mimo reality za pc a nevie ani co je to strpiet trosku poprhlenia a o zrucnosti ani chyru..
BE11
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa BE11 »

Soviet napísal:Zvykaj si. Bude to len horsie, kedze dnesna mladez presedi cele dni mimo reality za pc a nevie ani co je to strpiet trosku poprhlenia a o zrucnosti ani chyru..
Všetci niesú takí ako si písal.
Ale väčšina je.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Netvrdim, ze vsetci :) Cest vynimkam. Ale fakt, ked si predstavim, kolko som v mladosti stravil v prhlave a nanadaval sa nanu a stale som tu. Bezne padala lopta do nej, ci pri koseni a inych aktivitach som nanu natrafil a bol cely doprhleny a pohoda. Povedali mi este zamladi, ze je to zdrave a bol som spokojny. Ako bolo povedane v jednom filme, co sem davnejsie postol hughito "Človek vydrží viac ako hovädo" a je to pravda. Okrem alergie ovsem. Inak je chore riesit to, ze dakomu ostali po poprhleni cervene bodky. Zacnem asi riesit, ze som si utrel sopel do rukava a dnes tam mam ususeny susen, ci je to normalne :P
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

konyk87 napísal:
Priateľkin brat sa minulý rok zámerne pŕhlil na predlaktiach a nebolo to z roztopaše :D Presný zámer si už nepamätám, ale zrejme išlo o nejakú prírodnú liečbu alebo prevenciu proti neviem čomu...Takže zrejme to niekto predsalen robí, ale ja sa nechystám - mne stačí, keď sa v priemere tak raz za týždeň popŕhlim (ako niekoho môže napadnúť poštípanie?) nedobrovoľne :D
proti REUME, aspon to tak starka hovorila, ked nas ako detiska chlacholila, ked sme sa poprhlili
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Ja teda neviem, čo to počas celého života štípalo mňa, ale aj keď som v plavkách spadol komplet celý do žihľavy, tak ma to po pár minátach, hodinkách prešlo. Príde mi odveci hľadať spôsoby ako tomu zabrániť a vytvárať témy, veď je to divné. Keď som ako decko trávil leto na dedine, tak každodenná situácia, a NIKDY som si na to nič nedal.
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Žihľava neštípe, nie je to zviera ani hmyz. Alpa obsahuje alkohol a ten ti kožu zbytočne vysuší... Popŕhlenie by som neriešil nijak, max. tak kúpeľ vo vlažnej vode a Fenistil...
Napísať odpoveď