poštipanie žihľavou
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: poštipanie žihľavou
Tak jasne, alergia je ina vec. Myslel som jedincov bez alergie...
Dnes uz ma to nesvrbi, ale ostali mi na rukach malicke cervene bodky, ktore ani poriadne nevidno... je to normalne? :O
:DDDDDDDD mne rozum zastava nad tym ze vobec niekto take daco riesi. ty vole clovece ty cely zivot zijes v sterilnom prostredi ze sa taku kravnu pytas?
nie, žijem na dedine, a zaujima ma to tak preto lebo sa bojim ked v praci ma boli ruka a nestiham...
//preco nie?
//preco nie?
Aj ja žijem na dedine, ale nepýtam sa otázky typu "Krava dáva mlieko?"
Nepochopím výzdnam týchto tém, vidno ako sa nietorí "mešťania" nudia

Nepochopím výzdnam týchto tém, vidno ako sa nietorí "mešťania" nudia
Priateľkin brat sa minulý rok zámerne pŕhlil na predlaktiach a nebolo to z roztopašebegbeee napísal:... nikto to dobrovoľne nerobí. Fakt nepoznám ľudí, čo sa chodia dobrovoľne vyváľať v žihľave prípadne si večer pred spaním prikladajú včelu na rameno.
Mne ako chlapcovi z dediny už niektoré témy prídu vážne smiešne
napríklad ten plán ako postaviť latrínu, teraz toto, ako si vyčistiť uši, ach ..
-
Soviet
Darca
Zvykaj si. Bude to len horsie, kedze dnesna mladez presedi cele dni mimo reality za pc a nevie ani co je to strpiet trosku poprhlenia a o zrucnosti ani chyru..
Všetci niesú takí ako si písal.Soviet napísal:Zvykaj si. Bude to len horsie, kedze dnesna mladez presedi cele dni mimo reality za pc a nevie ani co je to strpiet trosku poprhlenia a o zrucnosti ani chyru..
Ale väčšina je.
-
Soviet
Darca
Netvrdim, ze vsetci
Cest vynimkam. Ale fakt, ked si predstavim, kolko som v mladosti stravil v prhlave a nanadaval sa nanu a stale som tu. Bezne padala lopta do nej, ci pri koseni a inych aktivitach som nanu natrafil a bol cely doprhleny a pohoda. Povedali mi este zamladi, ze je to zdrave a bol som spokojny. Ako bolo povedane v jednom filme, co sem davnejsie postol hughito "Človek vydrží viac ako hovädo" a je to pravda. Okrem alergie ovsem. Inak je chore riesit to, ze dakomu ostali po poprhleni cervene bodky. Zacnem asi riesit, ze som si utrel sopel do rukava a dnes tam mam ususeny susen, ci je to normalne 
proti REUME, aspon to tak starka hovorila, ked nas ako detiska chlacholila, ked sme sa poprhlilikonyk87 napísal:
Priateľkin brat sa minulý rok zámerne pŕhlil na predlaktiach a nebolo to z roztopašePresný zámer si už nepamätám, ale zrejme išlo o nejakú prírodnú liečbu alebo prevenciu proti neviem čomu...Takže zrejme to niekto predsalen robí, ale ja sa nechystám - mne stačí, keď sa v priemere tak raz za týždeň popŕhlim (ako niekoho môže napadnúť poštípanie?) nedobrovoľne
Ja teda neviem, čo to počas celého života štípalo mňa, ale aj keď som v plavkách spadol komplet celý do žihľavy, tak ma to po pár minátach, hodinkách prešlo. Príde mi odveci hľadať spôsoby ako tomu zabrániť a vytvárať témy, veď je to divné. Keď som ako decko trávil leto na dedine, tak každodenná situácia, a NIKDY som si na to nič nedal.
Žihľava neštípe, nie je to zviera ani hmyz. Alpa obsahuje alkohol a ten ti kožu zbytočne vysuší... Popŕhlenie by som neriešil nijak, max. tak kúpeľ vo vlažnej vode a Fenistil...