Zdravím v prvom rade sorry ak mi tema ušla ale hľadal som či niekto takýto problem nemal a našiel som max. podobné.
Problém je v momoj procesore - AMD Athlon II X4 640 3,0GHz - ktorý pri bežnej práci na pc (net a pod.) pracoval tak na 5-10% výkonu no zrazu presnejšie včera večer keď som počuval hudbu,mal zapnutý net a cracoval jednu hru z ničoho nič počujem ako začina pracovať ventilator na viac otáčok a to je naozaj počuť

Kedže som nechapal prečo hľadam pričinu a antivirak nič nestahuje nekontroluje a pod., nesťahuje nič ani win ani ostatné softwary v pc, v spravcovy procesov nič čo by tak mohlo zvyšovať výkon tak skušam reštart a neskôr aj vypnutie PC na hodinku nech sa vychladia komponenty ale ani jedno nepomohlo. Po zapnutí totiž beži procesor normálne a postupne počuť ako sa jeho výkon maximalizuje pričom správca mi stále nevypisuje žiadny poces ktorý by okrem zakladnych mal neako veľmi zaťažovať a aplikácia nieje zapnutá žiadna... Po skontrolovaní antivirakom (Mic Essentials) v pc žiadny vírus nebol a to ani v karanténe. Snáď ešte informácia že pamäť pracuje na normal 30% ktoré zaberá windows teda aj to potvrdzuje že nieje žiadna aplikacia ktorá by to mala spôsobovať.
A počitač prekvapivo pracuje normálne bez sekania akoby ten procesor nepracoval naplno
OS Win7 (32-bit,SP1), AGP Geforce GTX 465, RAM 4,0 GB s toho 0,8 si berie windows.
Ocením každú radu kedže som s tohto som uplne mimo a vôbec mi to nedáva logické vysvetlenie

hľadal som aj čoto na nete ale výsledok žiadny max podobný čo moc nepomohlo a kedže pri tomto výkone PC robí poriadny hluk a bojím sa že časom sa aj začne prehrievať treba to čím skôr vyriešiť

Do teraz s PC žiadný problem a to ho mám už rok a pol