Policajná škola (potrebujem radu)

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Son-Goku
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Policajná škola (potrebujem radu)

Príspevok od používateľa Son-Goku »

uplne najlepsie co spravis je ze si zavolas na krajsky PZ.pred 2008 ked mali nedostatok ludi si nemusel splnit disciplinu ale si si nazbieral body inde,potom ked mali vela ziadosti tak trosku sprisnili pravidla a to aj tak, ze musis splnit kazdu disciplinu aspon na 1 bod.zavolaj si tam to mas najlepsie
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

ja som tiez ako dieta zhodou okolnosti padol na plaveckom do bazena a dlho som mal strach, ale momentalne mam vodu velmi rad a mlavanie obzvlast a som zivym dokazom toho, ze sa to prekonat da, takze hor sa do toho, aj kvoli sebe, nemozes ostat neplavec raz sa ti to urcite zide :)
semhamforas
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa semhamforas »

To[m]aS napísal:
Uz som poprosil ale uvidime ako to bude s casom, ja som mal dlho fobiu z vody prave koli tomu ze ako male decko ma na plaveckom vycviku skoro nechali utopit...

Uz sa stalo, pred dvoma dnami....
V clanku pisali ze po roku 2008 už musis vediet aj plavat. Dnes mudis jednoduch urcite vediet plavat. Minimum co musis zvladnut je tusim 100 metrov za 5 minut co je fakt smiesny čas. Z každej disciplíny musiš mať teraz inimálne 1 bod
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

na policajnu akademiu isiel kamos, samozrejme po znamosti, a aj hovoril ze vsetcia co sa tam dostali a s nimi hovoril, tak maju na policii rodinu alebo znamych, alebo podobne.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

naozaj sa na akadémiu nedá dostať bez známosti?
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

zabudni.hlasi sa 1000+ beru cca 60.dojde ti jednoducha odpoved:nedostatok miesta
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

V každom prípade - výnimka potvrdzuje pravidlo.... Pretože viem o jednej osobe, ktorá sa na spomenutú školu dostala bez akejkoľvek protekcie (fakt len snahou - OBROVSKOU) a vyštudovala úspešne....
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Taktiez poznam ludi co sa dostali bez protekcie a nejakej velkej specialnej pripravy, mozno sa to v poslednom case nejako uvolnilo.
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Dobrý večer Páni, sledoval som aj tému APZ BA ale píšem sem, kedže mám pocit, že sa tu diskutuje vo väčšom. Skutočne rád by som sa chcel dostať na Policajnú Akadémiu do BA, čítal som stránky, rozprával sa so známymi, avšak ešte potrebujem nejaké to info.

Študujete tam niekto? Alebo Váš známy? Na stránke som nenašiel či sa robia aj fyzické testy, čo mi príde pre štátne zložky ako samozrejmosť. A nakoniec ako to je s prijatím? Počul som veľa o známostiach ale zachytil som aj pár prípadov, keď sa dostal človek, proste odnikiaľ.

Ak budete môcť niekto prispieť, tak prosím, nebudťe struční, čas sa mi kráti.

Ďakujem :)
Komisar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Komisar »

aruN napísal:Dobrý večer Páni, sledoval som aj tému APZ BA ale píšem sem, kedže mám pocit, že sa tu diskutuje vo väčšom. Skutočne rád by som sa chcel dostať na Policajnú Akadémiu do BA, čítal som stránky, rozprával sa so známymi, avšak ešte potrebujem nejaké to info.

Študujete tam niekto? Alebo Váš známy? Na stránke som nenašiel či sa robia aj fyzické testy, čo mi príde pre štátne zložky ako samozrejmosť. A nakoniec ako to je s prijatím? Počul som veľa o známostiach ale zachytil som aj pár prípadov, keď sa dostal človek, proste odnikiaľ.

Ak budete môcť niekto prispieť, tak prosím, nebudťe struční, čas sa mi kráti.

Ďakujem :)
a čo vlastne chceš vedieť. ja tam chodím.
crank139
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa crank139 »

inac stym plavanim je to tak ze staci splnit cas ? ci musim to zapavat napr na kravla profesionalne muaim vediet presne dychat ale bo len lajcky preplavat v co najlepsom caase ? dik
Komisar
Expert
Expert

crank139 napísal:inac stym plavanim je to tak ze staci splnit cas ? ci musim to zapavat napr na kravla profesionalne muaim vediet presne dychat ale bo len lajcky preplavat v co najlepsom caase ? dik
to je jedno ako to zaplávaš, dôležitý je čas, čím lepší čas, tým viac bodov.
Python18
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Python18 »

vy si myslite ze sa hned dostanete na policajnu akademiu v blave???ze budete hned po strednej major? :lol: co tak stredna policajna v pezinku alebo kosiciach? :lol:
Komisar
Expert
Expert

APZ je pre civilne obyvateltsvo v odvetviach bezpecnostno pravnej upravy ochrany osob a majetku takze tvoj smiech sa mi zda taky viac menej bez priciny...
// v podstate studium na apz ako civil nema s policajnym zborom nic spolocne, ziadne skoly v pezinku a v kosicach nikto nepotrebuje. Tu hovorime o studiu na vysokej skole apz a nie o prijati do sluzobneho pomeru za prislusnika pz.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Python18 napísal:vy si myslite ze sa hned dostanete na policajnu akademiu v blave???ze budete hned po strednej major? :lol: co tak stredna policajna v pezinku alebo kosiciach? :lol:
v zasade ano, ak ta zoberu, skoncis tu skolu, dostavas najnizsiu dvostojnicku hodnost, major to neni, ale myslim, ze podporucik... kamarat tam siel z elektrotechnickej priemyslovky ;)
capodituticapi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa capodituticapi »

Ako je to s okuliarmi u policajtov? Keď chcem robiť napr. (PMJ)?
Niekto povie nemôžeš mať okuliare (respektíve vôbec pokazené oči) teda ani šošovky.
A niekto povie že keď budeš mať šošovky môžeš byť kľudne policajtom :-)
site kat
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa site kat »

ahojte,chcel by som studovat na tejto skole a chcel by som sa opytat ako je to tam s tými fyzickymi skuškami : Kolo zdvihol na hrazde,beh na 100 m za aky čas ci je tam plavanie tak akeho typu a cas,atd .Z coho pozostavaju psychycke testy atd ??
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

chces ist studovat na skolu, kde polovica vedenia je vo vazbe alebo obvinena zo spachania trestnych cinov? :D
...jedine stastie, ze je to statna skola...keby sa v tom niekto zacal trochu sprtat, tak by sa riadne zacali klepat kolena vsetkym tym mudrym absolventom...hlavne, keby im hromadne zacali odoberat tituly a odobrali akreditaciu...takze by terajsi studenti mali hovno v ruke, aj ked uz par rokov platili ludom vo vedeni "do vačku"...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

ephramko: Pointa tvojho prispevku a zmysluplna reakcia na otazky, ktore padli vyssie, hmm???
site kat
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa site kat »

ano chcem ist studovat je dobre ze na to dosli lebo na nete som stale videl :nedostanes sa tam bez uplatku:( teraz dobre ze na to prisli aspon sa tam cosi zmeni
Napísať odpoveď