ASUS SERVIS
ASUS SERVIS
Pekny den, mam notebook znacky ASUS K53SV, pri hrani hier /napr. Assassins Creed/ sa notebook zohrieva na teplotu 96C. Notebook je este v zaruke posielam ho do servisu. Mate niekto skusenost z tymto problemom, zo servisom ASUS, su nejake poplatky , rychlost opravy....
A v druhom rade sa chcem opytat ci bude nejaky problem z opravou ked mam v notebook stiahnute hry, OS Win 7 je original.
Dakujem za postrehy.
AK UZ JE PODOBNA TEMA OSPRAVEDLNUJEM SA SOM NOVACIK, INFORMACIE POTREBUJEM NA RYCHLO.
A v druhom rade sa chcem opytat ci bude nejaky problem z opravou ked mam v notebook stiahnute hry, OS Win 7 je original.
Dakujem za postrehy.
AK UZ JE PODOBNA TEMA OSPRAVEDLNUJEM SA SOM NOVACIK, INFORMACIE POTREBUJEM NA RYCHLO.
Re: ASUS SERVIS
s neorigo hrami nebude ziadny problem, platit sa neplati nic a rychlost opravy oficialne do mesiaca
Za dva tyzdne by si ho mohol mat doma, s warezom nebude ziadny problem a poplatky niesu ziadne.
-
xXPAINKILLERXx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja s nimi mám skúsenosť - maximálna spokojnosť. Bral som kedysi book (eee pc) cez miestny shop a mal som na krku reklamáciu. Napísal som na asus.com (mimo predajcu) , pridelili mi RMA, prišiel mi o pár dní domov kuriér, vzal mi to a behom 2 týždňov som to mal naspäť vyreklamované. (Počas flashu BIOS-u som si vytiahol kábel z nabíjačky a nemal som v booku baterku. Bola to zámerná reklamácia aby mi vymenili matičnú) Nič neriešili, ani nelegálny win ani soft. proste vymenili to, doniesli mi to domov a všetko zdarma.
Aj kamarát mal skúsenoť. Nabíjačka k booku mu pískala, tak ju poslal na reklamáciu. Prišiel kuriér, vzal to behom 1 týždňa doma bola iná rovnako dovezená kuriérom. S ich servisom maximálna spokojnosť. Takže tak
Aj kamarát mal skúsenoť. Nabíjačka k booku mu pískala, tak ju poslal na reklamáciu. Prišiel kuriér, vzal to behom 1 týždňa doma bola iná rovnako dovezená kuriérom. S ich servisom maximálna spokojnosť. Takže tak
Vdaka za odpovede, myslite ze opravnene posielam notebook do servisu, teploty su podla mna vysoke 96 C pouzivam aj podlozku no akosi nestiham a mam dokonca dojem ze uz ja jemne chyta aj graficka kartu pocas hrania alebo pozerania filmu skace obraz..... Co myslite.
Dakujem
Dakujem
-
Bad.boy
Medium Professional
Servisoval som tiez k53sv (nb mi roztavil konektor na nabijacke. V pondelok pon prisiel kurier a v piatok mi ho doniesol s5 
mal som teplotu 95°C+ na k53sv stacilo vyfukat vetrak a ventilator cez otvor pod klavesnicou + softwearovo znizit max frekvenciu procaku na cca 90%. teraz teploty pri 8hodinovom hrani 65°C max s podlozkou coolermaster notepal U2
-
Ing. Gandalf
Expert
Dovolim si hijacknut temu. Mam doma Asus G55VW a Philips HTS3154/12 (domace kino). Chcel som si vypocut hudbu na lepsich reprakoch, tak som sa ich pokusil prepojit - vystup na sluchatka z notebooku -> kabel podobny tomuto http://www.alza.sk/hama-propojovaci-3-5 ... 185699.htm -> mp3 vstup na kine. Uz som raz takto uspesne prepojil notebook s vezou, no tentokrat nieco nevyslo. V noteboku to zaiskrilo, bolo citit zapach spaleniny a prestal ist zvuk. Verim, ze zvukovka je v tahu.
Notebook je stale v zaruke. Ak by som to nechal opravit, kto to zaplati - ja alebo Asus? A ak ja, kolko? Teraz bezim na BT reprakoch, ktore su dokonca lepsie nez vstavane, takze nemam velmi chut vysolit za to +-200 €...
Notebook je stale v zaruke. Ak by som to nechal opravit, kto to zaplati - ja alebo Asus? A ak ja, kolko? Teraz bezim na BT reprakoch, ktore su dokonca lepsie nez vstavane, takze nemam velmi chut vysolit za to +-200 €...
Jasne ze to plati asus, ten jack si pouzil spravne, bola to porucha HW.
Tak dnes mi odpisali moje RMA cislo a notebook poputuje do serivsu : SIL Eastern Europe. Chcem sa opytat ake skusenosti mate s tymto servisom.
Este by som sa rad vratil k odosielaniu notebook, krabicu mam obalit do papiera alebo nechat len tak ako bola /krabica je original od zariadenia/
Vdaka
Este by som sa rad vratil k odosielaniu notebook, krabicu mam obalit do papiera alebo nechat len tak ako bola /krabica je original od zariadenia/
Vdaka
zabal to co najlepsie, ak sa poskodi pri preprave ide to na tvoje triko
Hlavne posli iba to, co pozaduju.
Co sa servisu tyka, iny servis ani pre SK a CZ nie je (neviem ci neriesia aj dalsie krajiny).
Na asus stranke mas ukazky, ako notebook (ne)zabalit: http://89.29.51.254/index.php?section=reclamation&id=50
Co sa servisu tyka, iny servis ani pre SK a CZ nie je (neviem ci neriesia aj dalsie krajiny).
Na asus stranke mas ukazky, ako notebook (ne)zabalit: http://89.29.51.254/index.php?section=reclamation&id=50
Mam na obal pisat aj svoju adresu + adresu servisu ale ju vyda kurier ? Ako to chodi pri kurierskych sluzbach? Vdaka
Skus to v inom jazyku, v slovencine sa to po tebe velmi citat neda 
Zdravim, takze z ASUS SERVISOM som velmi spokojny, notebook bol doma behom 2 tyzdnom, teplota z 95 C klesla na 66 - 70 C v max. zatazi notebooku. Reklamacia bola vybavena ako zarucna, cize bez poplatkov. 
-
Runes
Addict
Ja akurat riesim tablet
no a spokojny niesom dam ruku hlavu nohu a pravu mihlanicu do ohna za vadu TP no vycislili mi opravu na 190€ :S vraj som to poskodil sam. Ako jasne prasknuty TP asi nieje casta samo vada ale asi som ten pripad z miliona. Co ma zarazilo je to ze sa tma objavila dobka ktora tam pri odiselani nebola (v mieste kde prasklian zacina/konci) proste ako keby servisak v asuse do toho dlabol a dal to ako povod prasknutia
keby dali aspon rozumnu cenu alebo spoluucast ale 190€ je trosku na hlavu pytat na 380€ zariadeni kde vada ocividne nebola sposobena uzivatelom kedze tam neni inak ani len naznak po mechanickom poskodeni pade abo comkovlek.