Výroba zámkovej dlažby
-
mihalswk
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Výroba zámkovej dlažby
Ahojte, začal som robiť zámkovu dlazbu ( pre vlastne ucely) a chcel som sa spytat ze aky je lepsie piesok preosiaty alebo normalny
Re: Výroba zámkovej dlažby
Urcite preosiaty zabranis tak vzniku pieskovych "zrazenin" ktore ti oslabia celkovu strukturu dlazdice.
-
spojka13
Darca
maš neaky recept? ako spravne vyrobit dlažbu?
-
mihalswk
Medium Professional
nemam, ja robim len obycajnu piesok a cement ..to mi staci 
spojka13: Precitaj si tuto diskusiu je tam vela v skutku dobrych rad...
http://www.e-filip.sk/default.aspx?Cont ... lastAnswer
http://www.e-filip.sk/default.aspx?Cont ... lastAnswer
-
bb5unlock
Light Professional
ak pouzivas len piesok a cement tak po 1(max.2)zimach budes musiet robit nove, pretoze sa ti rozpadnu
vzhladom k dopravnym nakladom sme boli tiez na chate nuteny robit si zamk.dlazby sami (prve kusy dopadli ako som pisal vyssie)
potom sme si spravili vibracny stol, kupili potrebnu chemiu (na odolnost proti mrazom a vode + prevzdusnovac) a tieto kusy uz mame cca 5rokov a su ako nove
ak chces robit velku plochu tak treba mat vela foriem, pretoze schnutie/tvrdnutie vo forme trva cca 24hod. potom sa daju vybrat a mozu schnut uz volne
vzhladom k dopravnym nakladom sme boli tiez na chate nuteny robit si zamk.dlazby sami (prve kusy dopadli ako som pisal vyssie)
potom sme si spravili vibracny stol, kupili potrebnu chemiu (na odolnost proti mrazom a vode + prevzdusnovac) a tieto kusy uz mame cca 5rokov a su ako nove
ak chces robit velku plochu tak treba mat vela foriem, pretoze schnutie/tvrdnutie vo forme trva cca 24hod. potom sa daju vybrat a mozu schnut uz volne