Nový TV
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Nový TV
Ak piše 50 Hz, tak to je 50 Hz bez dopočtu snimkov, resp. skenovania podsvietenia. Keď piše 100 Hz (CMR, MCI, PMR, AMR atd.) je to 50 Hz s nejakym tym "udělatkom".
Tie realne 100 herzove modely som ti vymenoval na 1. strane.
Tie realne 100 herzove modely som ti vymenoval na 1. strane.
a tento samsung je podľa teba dobrý ?
-
Ryan Giggs
VIP
Ak nie si nejako naročny, da sa. Su ale ako som pisal aj lepšie. Miernu vyhodu ma v plnom podsvieteni.
Tak náročný myslíš v kvalite obrazu ? lebo Smart TV ma super fukcie.
Vysokú rolu hraje cena
Vysokú rolu hraje cena
-
Ryan Giggs
VIP
Ano narocny na obraz. Smart tv maju aj ine televizory.
Aj za tu cenu sa najdu lepsie.
Aj za tu cenu sa najdu lepsie.
Tak daj tip. na "Aj za tu cenu sa najdu lepsie."
-
Ryan Giggs
VIP
Napr. už vyššie spominane P42G30E, P42S30E.
ten 1. ja min až za 560€ a ten 2. sa dá kupiť len v jednom obchode síce za 534€ ale nemajú ho ani na sklade.
Nejaký iný by si nevedel ? Lebo tie 32" a podobne nechcem. Keď už tak aspoň 40"
Nejaký iný by si nevedel ? Lebo tie 32" a podobne nechcem. Keď už tak aspoň 40"
Pri cene 534€ ti robí problém doplatiť 26€ ?
//chápem: nie každý musí mať chuť platiť za / mať peniaze na lepší TV, ale buď tu nepíšem že 534€ sa dá, ale 560€ je už priveľa, alebo sa uskromním a kúpim niečo lacnejšie, aj keď pochybujem, že keby sa chcelo, tak by sa tých 26€ neprikotúľalo ...
Tak ber niečo lacnejšie
Tak ber niečo lacnejšie
-
Ryan Giggs
VIP
netreba sedieť na riti pred PC, ale vybehnuť do predajni. Možno tie Panaky ešte niekde maju.
http://www.nay.sk/panasonic-tx-p42s30e/d-293979-c-1881/
http://www.nay.sk/panasonic-tx-p42s30e/d-293979-c-1881/
ten v nay je za super cenu
a ešte aj lepší ako ten smart nie ?
//autoeditácia príspevku (08 Aug 2012, 17:12)
len teraz osm si čítal že nenahráva na USB (nie je to veľmi závažné ale tak zamrzí) Za tých 400€ to je asi najlepšie možná cena za palzmu nie ?
//autoeditácia príspevku (08 Aug 2012, 17:25)
len teraz som si všimol že to nemajú v žiadnej predajni tu v okoli (SNV , Poprad) Dá sa to nejako objednať aby to poslali ?
//autoeditácia príspevku (08 Aug 2012, 17:12)
len teraz osm si čítal že nenahráva na USB (nie je to veľmi závažné ale tak zamrzí) Za tých 400€ to je asi najlepšie možná cena za palzmu nie ?
//autoeditácia príspevku (08 Aug 2012, 17:25)
len teraz som si všimol že to nemajú v žiadnej predajni tu v okoli (SNV , Poprad) Dá sa to nejako objednať aby to poslali ?
-
Ryan Giggs
VIP
Nahravanie to nema, ale aj keby malo, tak nahravať sa da aj tak len z interneho tuneru. U niektorych len dvb-t. Takže ak maš prijem riešeny cez STB, nahravanie je ti aj tak nanič.
Nay.sk (nie kamenna predajňa) je internetovy shop ako každy iny.
Nay.sk (nie kamenna predajňa) je internetovy shop ako každy iny.
Tak mám skylink.
A písal som na nay či by sa to dalo nejako presunúť do predajni v SNV . Tak uvidím čo mi odpíšu
A písal som na nay či by sa to dalo nejako presunúť do predajni v SNV . Tak uvidím čo mi odpíšu
-
Ryan Giggs
VIP
Ak maš Skylink, tak to rieš nahravanim cez STB. V opačnom pripade by si musel kupiť tv so zabudovanym satelitnym tunerom (to nema ani ten Samsung, takže by si veľa aj tak nenahral). Aj to taky, ktory dokaže nahravať aj z DVB-S. A to každa značka nedokaže.
Plus, to nahravanie ma ďalšie obmedzenia. Tie TV maju iba jeden tuner, takže nahravať by si mohol iba to čo sleduješ alebo načasovať na nahravanie v nepritomnosti. Navyše nahravka je kodovana, do PC či kdekoľvek inde by si ju nedostal, pozerať to preto môžeš iba na televizore, na ktorom to bolo nahrane.
Plus, to nahravanie ma ďalšie obmedzenia. Tie TV maju iba jeden tuner, takže nahravať by si mohol iba to čo sleduješ alebo načasovať na nahravanie v nepritomnosti. Navyše nahravka je kodovana, do PC či kdekoľvek inde by si ju nedostal, pozerať to preto môžeš iba na televizore, na ktorom to bolo nahrane.
Takže nahrávanie nie je tak super ako vyzerá 
a ako to je stým nay ? myslíš že sa to bude dať spraviť ?
a ako to je stým nay ? myslíš že sa to bude dať spraviť ?
-
Ryan Giggs
VIP
Neviem prečo by sa nemalo dať. Jedine že by už to nemali nikde na sklade.
Otvor si stránku daj si dostupnosť v predajniach, pozri kde to majú a zavolaj si do predajne, určite sa dohodnete.
Tak zatial som len písal na [email protected] tak uvidím čo mi napíšu
GL,
potom nezabudni napísať ako si spokojný s TV.
potom nezabudni napísať ako si spokojný s TV.
Ak ho kúpim tak určite sa podelím o info. a ako to je s tou spotrebou ? medzi LED a Plazma ?