najlacnejsia donaska pizze v ke
Re: najlacnejsia donaska pizze v ke
ako môže niekto tie mrazené šmejdy aj kupovať? v klasickej aspoň dávajú šunkovú salámu, v mrazenej je jej až 0.1% či kolko 
Ja si kupujem Ristorante Quattro formaggi, zvykne byt v dobrej cene, ku tomu par deka sunky alebo nejaku pikantnu salamu a ovela lepsie a lacnejsie ako tie donaskove sracky.
k parlamentke dodam len tolko ze zo zaciatku boli fajn ale cim dalej idu len a len nižšie....
Preco nepouvazujes nad zdravsou stravou a zaujimas sa o pizzu? Mozem len tak informacne vediet kolko mas rokov a kolkokrat do tyzdna alebo do mesiaca si pizzu objednas?
to kolko mam rokov je hadam moja vec....
pizzu si objednavam tak tri krat do mesiaca preco?
pizzu si objednavam tak tri krat do mesiaca preco?
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tebe uz z toho zdraveho stravovania asi preploheker napísal:Preco nepouvazujes nad zdravsou stravou a zaujimas sa o pizzu? Mozem len tak informacne vediet kolko mas rokov a kolkokrat do tyzdna alebo do mesiaca si pizzu objednas?
navyše pizza neni az taka nezdrava nepochopim kto je tote mrazene hluposti z lidla....kukiak napísal: Tebe uz z toho zdraveho stravovania asi preploKed sa niekto spyta na problem s windowsom tak mu odporucis linux hej?
a dalsia vec jeho poznamka mi prisla neskutocne uštipačna skrz toho ze sa obuva do toho kolko mam rokov pizzu jedia male deti dospievajuci dospeli aj dôchocovia. cize neviem oco mu ide...
kompi - Slusne som sa opytal.
kukiak - Preco myslis, ze mi preplo? Mam tu niekde na fore prispevky, ktore by odhovarali od jedenia hamburgerov, pizze alebo steakov ci inych pochutin, ktore ma niekto rad? Pride mi to skor tak, ze kompi je mladsia generacia, odhadom ma tak 15 rokov a objavil caro pizze.
kukiak - Preco myslis, ze mi preplo? Mam tu niekde na fore prispevky, ktore by odhovarali od jedenia hamburgerov, pizze alebo steakov ci inych pochutin, ktore ma niekto rad? Pride mi to skor tak, ze kompi je mladsia generacia, odhadom ma tak 15 rokov a objavil caro pizze.
oco ti ide heker?
len ti poviem ze som starsi netrafil sisa....
dalsia vec tato tema mala byt o niakej rozumnej donaske v ke nie otom kolko mam rokov ani ako casto ju jem....
len ti poviem ze som starsi netrafil sisa....
dalsia vec tato tema mala byt o niakej rozumnej donaske v ke nie otom kolko mam rokov ani ako casto ju jem....
Toto bol aj môj názor.. kým som nevyskúšal... paradoxne mi poslednú dobu chutí viac ako nejaká prepálená donáška..kompi napísal:nepochopim kto je tote mrazene hluposti z lidla....
A co sa nafukujes? Slusne som sa ta spytal na vek a na to ako casto si objednavas pizzu, robis tu zbytocne z toho komediu. Zda sa, ze som trafil klines po hlavicke.
ide mi len oto ze nepochopim väčšinu slovakou co jedia len mrazene veci pomaly
-
yoggy
neviem ako ty, u mňa v Stropkove vyhráva Marhaba a vo Svidníku Lugano/Orenič (benzínka na BJ) ešte aj Marco Pollo(morské plodyminik460 napísal:cennik najlepsej pizze u nas v meste http://www.napizzu.sk/donaska-pizze/piz ... v/stropkov najlepsie pizza, ma konkurenciu, kde si este drahsie, no urcite vyhrava tato... ked uz tak kazdy dava kde aka je
sa dá, Lord je strašný humus
mozno budes prekvapeny ale celkom velke percento pizzerii kupuje mrazene cesto (korpusy)..kompi napísal:ide mi len oto ze nepochopim väčšinu slovakou co jedia len mrazene veci pomaly
-
mirak2
Hardcore addict
kompi ma 16 - 17 rokov a kedze ma disability, tak ma tendenciu na vsetko reagovat prehnane defenzivne, to netreba velmi rozoberat... zivot sa s nim nehra, tak ho netreba toto tamto
k teme:
alte mam pod blokom, az taka dobra pizza to nie je, rovnako ani jedlo nemaju az take dobre
atelier nemam odskusany, ale vela znamych ho chvali
cuca - stamad som zvykol objednavat a kedze je to jedna zo znamejsich pizzerii v kosiciach, tak sa pomerne casto dlho caka
parlamentka - omg, ze to vobec niekto spomina - http://sluzbyvke.blogspot.sk/2011/03/ko ... snazi.html odporucam najma diskusiu, kde majitel pizzerie vulgarne nadava autorovi blogu
prestal som objednavat pizzu, ked som ochutnal pizzu z Galerie z Bongiorna...nemaju donasku, ale byvam blizko, takze pridem, objednam a vezmem so sebou domov pripadne ak mam chut, zjem rovno tam...vsetky pizze za 3,50 sa mi zda, plus krabica nejake drobne a namojdusu luxusna chut.
borsalino oproti tescu (jednoečková pizza) je super, ale neviem ci aj ta ktoru posielaju na donasku ma taku kvalitu ako ta jednoečkova
PS: nikde neriesim cenu, lebo ta u mna malokedy hra rolu (nekupujem pizzu 500gramovu za 7ečok, lolwut)
//edit: teraz sledujem, ze maju donasku z bongiorna, ale kvalita neviem aka bude, stoji za vyskusanie
k teme:
alte mam pod blokom, az taka dobra pizza to nie je, rovnako ani jedlo nemaju az take dobre
cuca - stamad som zvykol objednavat a kedze je to jedna zo znamejsich pizzerii v kosiciach, tak sa pomerne casto dlho caka
parlamentka - omg, ze to vobec niekto spomina - http://sluzbyvke.blogspot.sk/2011/03/ko ... snazi.html odporucam najma diskusiu, kde majitel pizzerie vulgarne nadava autorovi blogu
prestal som objednavat pizzu, ked som ochutnal pizzu z Galerie z Bongiorna...nemaju donasku, ale byvam blizko, takze pridem, objednam a vezmem so sebou domov pripadne ak mam chut, zjem rovno tam...vsetky pizze za 3,50 sa mi zda, plus krabica nejake drobne a namojdusu luxusna chut.
borsalino oproti tescu (jednoečková pizza) je super, ale neviem ci aj ta ktoru posielaju na donasku ma taku kvalitu ako ta jednoečkova
PS: nikde neriesim cenu, lebo ta u mna malokedy hra rolu (nekupujem pizzu 500gramovu za 7ečok, lolwut)
//edit: teraz sledujem, ze maju donasku z bongiorna, ale kvalita neviem aka bude, stoji za vyskusanie
mirak2 - Skoda, ze si mi neodpovedal na otazky. Takze skusim este raz - Preco myslis, ze mi preplo? Mam tu niekde na fore prispevky, ktore by odhovarali od jedenia hamburgerov, pizze alebo steakov ci inych pochutin, ktore ma niekto rad?
poprosim ta nekomentovat to ako zijem o mojom zivote nevies nic nepoznas ma a istu dobu si ma rad ponizoval ako vidim tak ti to aj ostalo a asi ta to neskutocne bavimirak2 napísal:kompi ma 16 - 17 rokov a kedze ma disability, tak ma tendenciu na vsetko reagovat prehnane defenzivne, to netreba velmi rozoberat... zivot sa s nim nehra, tak ho netreba toto tamto
k teme:
//autoeditácia príspevku (08 Aug 2012, 21:54)
a navyse kebyze na tomto fore uz nieje zname to ze som postihnuty tak by som ta normalne udal lebo nemas pravo to zverejnovat....
-
mirak2
Hardcore addict
no tak ma udaj...
prvykrat som sa na nete s tebou stretol asi pred 4 rokmi, ked si mal 12 a si chcel ist s nemenovanym adminom nemenovanej lokalnej siete na pivo a ze by ta musel doniest otec a ci by to nevadilo a prvy dojem z teba bol teda velmi...ehm no, neviem ako to nazvat, no ak by si sa podobne prezentoval vtedy tu, tak ta zjedia vsetci dojedneho zaziva, ta tak zdeptaju, ze by si sa sem uz nikdy nevratil... priznavam, ze som bol vtedy mlady, pochaby a hnusny, verejne sa ti ospravedlnujem. teraz je rozdiel v tom, ze som nic zle tvojim smerom nenapisal, len fakty a ty sa hned stahujes do svojej ulity a doslova vyplakavas a dufas, ze ta vsetci budu lutovat. no tak takto svet nefunguje, jedine ked v rozborilovom modrom z neba.
jak svina, nikoho toto nezaujima
//stale trvam na tom, ze som nic hrozne nenapisal.
prvykrat som sa na nete s tebou stretol asi pred 4 rokmi, ked si mal 12 a si chcel ist s nemenovanym adminom nemenovanej lokalnej siete na pivo a ze by ta musel doniest otec a ci by to nevadilo a prvy dojem z teba bol teda velmi...ehm no, neviem ako to nazvat, no ak by si sa podobne prezentoval vtedy tu, tak ta zjedia vsetci dojedneho zaziva, ta tak zdeptaju, ze by si sa sem uz nikdy nevratil... priznavam, ze som bol vtedy mlady, pochaby a hnusny, verejne sa ti ospravedlnujem. teraz je rozdiel v tom, ze som nic zle tvojim smerom nenapisal, len fakty a ty sa hned stahujes do svojej ulity a doslova vyplakavas a dufas, ze ta vsetci budu lutovat. no tak takto svet nefunguje, jedine ked v rozborilovom modrom z neba.
//stale trvam na tom, ze som nic hrozne nenapisal.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
mirak2 - poprosím Ťa nekomentovať nijakým spôsobom fyzické postihnutia ľudí na fóre, najmä keď im to vadí. To že mi šupneš K- vždy keď sa dá [karma spam] to mi je ukradnuté, ale uťahovať si z ľudí s fyzickým postihnutím nemusíš, okay?
z danym clovekom som nakoniec na pivo nikdy nebol myslene to bolo ako pozvanie na nijaky drink ty si sa spraval jakeby som ti nwm co urobil o tebe si myslim svoje o mne nic nevies....mirak2 napísal:no tak ma udaj...
jak svina, nikoho toto nezaujima