Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
ak mas na mysli xperiu u a uspokojis sa s tym, ze micro sd tam nestrcis, tak by nemal by problem s nicim, iny soft na fotky prinesie zlepsenie
zdravim, potrebujem poradit pri kupe telefonu do 180 eur. Moje poziadavky, tak na prvom mieste je vydrz baterie, wifi,bt,GPS, jediny ktory ma napadol bol asi samsung galaxy ace, ale ak viete o lepsom tak poradte 
ascend g300 - lepsi displej, lepsi procesor, lepsia ram, lepsia uzivatelska pamat, vyssia kapacita baterie a navyse ace je rok a pol stary telefon, g300 ma of. ohlaseny 4.0 ics v dohladnej dobe + gorila glass, proste nie je nad cim rozmyslat
a nenaslo by sa nieco pod 4 " displej?CheZteR napísal:ascend g300 - lepsi displej, lepsi procesor, lepsia ram, lepsia uzivatelska pamat, vyssia kapacita baterie a navyse ace je rok a pol stary telefon, g300 ma of. ohlaseny 4.0 ics v dohladnej dobe + gorila glass, proste nie je nad cim rozmyslat
fuu, co ja viem, tak z hlavy Ideos X5, Desire C, xperia mini pro - z tychto troch najskor mini pro, nic z toho sa vsak na g300 nechyta, za cenovku 160-200€ sa nic lepsie kupit neda, neda sa porovnat ani pri jednom jedinom technickom parametri, akurat teraz zacina byt obdobie kedy sa zacina naskladnovat aj na slovenskych trhoch, tak do tyzdna by mal byt uz dostupny v eshopoch, momentalne je totiz uplne vypredany, tusim ho ponuka k pausalom uz aj Orange, dokonca v cesku sa predava s este vyssou kapacitou baterie
Potreboval by som radu aky telefon se xperia tipo alebo Motorola Defy Mini?
Dakujem
Dakujem
defy neber, ake mas poziadavky a cenovy strop
140€ na net a na hry
musi byt novy ?
lebo ak nie mas na vyber nieco taketo :
iphone 3gs, htc wildfire s, za cca 150e sa da zohnat desire HD, podla mna urcite lepsie riesenie nosit vo vrecku nieco taketo ako napr. spominana motorola
lebo ak nie mas na vyber nieco taketo :
iphone 3gs, htc wildfire s, za cca 150e sa da zohnat desire HD, podla mna urcite lepsie riesenie nosit vo vrecku nieco taketo ako napr. spominana motorola
za 140€ na hry zabudni, ak nepocitas jednoduche plosinove skakacky
nebude stacit 800mhz procesor?
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
GlogoSV - 4 jadrový tikajúci na 1500 MHz nezvláda mnohé hry [SGSIII], tak isto aj 5 jadrová Tegra 3 tikajúca na 1300 MHz. Čo Ťa privádza ku myšlienke že 800 MHz single core ich bude zvládať o čo si lepšie? 
vo vacsine pripadov ide prave o graficky cip a architekturu procesora
-
vendo
Guru
keby ste sa mali rozhodnut medzi HTC desire a Samsung galaxy s (i9000)
ktory by ste brali a preco?
Samsung, lebo s nim mám skúsenosti a zatiaľ ma nesklamal.
-
Arkaz
Addict
Urcite samsung =)vendo napísal:keby ste sa mali rozhodnut medzi HTC desire a Samsung galaxy s (i9000)
pre - vacsi lepsi displej, 8gb vnutorna pamat,45nm architektura procesoru, vacsia bateria
-
evilbanana
Medium Star
co hovorite na galaxy note? uz asi mesiac zvazujem kupu mobilu mam x8 chcem nieco s vacsim displayom, rozhodoval som sa medzi xperia S a galaxy s2 no zbadal som galaxy note a ten display je lahôdka
chysta sa galaxy note 2, neviem teraz kedy presne, ale ak to bude teraz niekedy a novy mobil ti netreba hned, ja osobne by som urcite pockal, cena pojde urcite dole
//autoeditácia príspevku (10 Aug 2012, 11:43)
takze oficialne 29. august, ja by som urcite pockal
//autoeditácia príspevku (10 Aug 2012, 11:43)
takze oficialne 29. august, ja by som urcite pockal
-
evilbanana
Medium Star
ANO
s tym aj ratam len keby napisal niekto kto ho ma. osobne mi pride skor koncipovany na pracu ako zabavu podla recenzie ale ten velky display ma laka
-
Arkaz
Addict
galaxy note je ozaj extra kusok. Podla mojo nazoru je rovnako dobry ci uz na pracu alebo aj zabavu. No jedina diskutabilna vec je ta velkost. Je akceptovatelna no dost velka. Osobne mi to uz vadilo preto som ho predal =) teraz mam Galaxy S3 a zatial spokojnost =)evilbanana napísal:ANOs tym aj ratam len keby napisal niekto kto ho ma. osobne mi pride skor koncipovany na pracu ako zabavu podla recenzie ale ten velky display ma laka