Zdravim, mam taky problem, zacalo sa to pred par dnami. Prvykrat sa to stalo vo photoshope, neskor sa to dvakrat stalo ked som pozeral videa a zvacsil to video na celu obrazovku, vtedy vypadol obraz, v sluchatkach som pocul take taky divny ostry zvuk ( nieco podobne ako tu: (v 2 sekunde), az nato ze mne najprv hodi cierny obraz a az potom pocujem ten zvuk
) no a potom chvilu sa nic nedeje a pc sa bud sam restartuje alebo musim restartovat rucne a vyhodi mi ze sa windows nevypol spravne a ponukne mi moznosti start windows normally, atd. Dnes mi to prvy krat spravilo ked som hral bf3. Vcera napr. mi to nespravilo ani raz za cely den, dneska 1x a to v bf. Nasiel som toho na nete kopu kde ludia mali rovnaky problem, skusal som preinstalovat flash (dost o tom pisali ze by to mohlo byt spojene stym kedze sa to stavalo vacsinou pri videach) no to nepomohlo. Odinstaloval som catalyst, cez driver fusion som ich uplne odstranil a znova nainstaloval najnovsiu verziu 12.6. Tiez to nepomohlo, fakt neviem kde moze byt chyba. Z toho co som cital by to mohol byt problem grafickej pamete, zdroja, maticnej a asi vsetkeho mozneho no neviem ako to otestovat. Chcel by som vylucit hw problem, alebo zistit co to sposobuje a ist to reklamovat, kedze ten PC mam asi mesiac. A este jedna vec, prva vec co odporucali bolo vypnutie hw akceleracie vo flashi, to som spravil (settings>enable hardware acceleration som odskrtol) a od vtedy mi to pri videach uz nepada. Prosim o nejake rady, Dakujem
Zostava:
MB: MSI Z77A-G43
CPU: Intel® Core i5 2500K @ 3.3GHz
GPU: Sapphire ATI HD7850 OC @ 1000 MHz
RAM: 2x4GB Kingston 1600 Non-ECC HyperX XMP Grey
HDD: Seagate Barracuda 750GB
PSU: Be quiet! Pure Power L7-530W 80plus
DVD: LG GH24NS
CASE: CoolerMaster Elite 431