dlouhou dobu mi vrtá v hlavě jedna věc a rád bych znal názory zkušenějších.
Není to tak dávno, co jsem ztratil slečnu, do které jsem se zamiloval a jako důvod mi byly vytknuty mé emoce.
Jelikož jsem emotivní člověk, dost dlouhou dobu jsem z toho byl špatný... Neumím se totiž přetvařovat a podobné pocity v sobě dusit. Přečetl jsem si knížku Jak sbalit ženu v2.0 od T. Baránka, kde jsem se dozvěděl, že jsem udělal jednu z tzv. exkluzivních chyb a nemám již šanci ji napravit. A tak se taky stalo... Více jak půl roku jsem se o dotyčnou slečnu snažil a postupně ztratil sám před sebou všechnu soudnost i hrdost, zatímco ona se absolutně nezajímala a nechala mne v tom. Uvědomuji si, že jsem doplatil na svou nezkušenost (sladkých 17 tou dobou), řekl co cítím někomu, koho jsem vlastně ani pořádně neznal a vůbec do toho spadl ani nevím jak. Slečně se začal omlouvat (ano, další chyba...), že byla chyba jí něco podobného říkat a že bych ji raději více poznal a někam zašel... Načež ona mne odbyla se slovy "Si to moc bereš" s hrůzostrašným/vyděšeným pohledem ve tváři. Načež se ke mně, když jsem téma po pár dnech znovu načal, začala chovat arogantně, vysmívavě a urážlivě. Nevím, jestli tahle změna v chování z holky, se kterou jsem si měl co říct a která mi přišla strašně sympatická byla způsobená jen mou chybou nebo se ukázala její pravá tvář. Už mne to tak netíží jako kdysi, ale rád bych znal názory ostatních, co se těch emocí týče. Od té doby jsem se na sobě hodně snažil zapracovat, přečetl si zmíněnou knížku, některé diskuze tu, spoustu článků a "návodů" ohledně balení, udělal změny k lepšímu v oblékání a konečně mám po letech i účes, který přitahuje pozornost slečen v pozitivním slova smyslu.