ja mam rad maxi pizzu na postovej (San Daniele je asi najlepsia pizza v meste)
a dost dobru robia v Guste na Zriedlovej aj ked aj kus drahsiu.
na druhu stranu uz musim povedat, ze tych pizzerii tu je plna rit a nikto s nicim novym neprichadza. nuda.
Marhaba ma blby syr, velmi sa natahuje, no pizze maju dobre. Donaska len po sp...yoggy napísal: neviem ako ty, u mňa v Stropkove vyhráva Marhaba a vo Svidníku Lugano/Orenič (benzínka na BJ) ešte aj Marco Pollo(morské plody
sa dá, Lord je strašný humus
tak preto si dám radšej gebuzinu Vermexminik460 napísal: Marhaba ma blby syr, velmi sa natahuje, no pizze maju dobre. Donaska len po sp...
Osobne sadnúť do cucabamby??? Som tam bol 3x v živote, z toho 3x som čakal na obsluhu minimálne 20min, kým doniesli jedlo ďalších minimálne 30min.. nikdy viac!!! To už radšej bambalino.. je to myslím ten istý majiteľ, tie isté pizze, avšak personál niekoľkonásobne prívetivejší a hlavne rýchlejší!!!Trussardi napísal:cuca... je ok ked si idem osobne sadnut, so syrovim okrajom
To si robis srandu?Shamway napísal:Osobne objednavam iba z Cassovie. Zda sa mi najlepsi pomer cena/vykon960 za 5,6 Eur
Skor by som povedal, ze len ta akciova vyzerala tak, ze ak by si si zaplatil plnu cenu, tak je to o inom.CheZteR napísal:inac nedavno bola na zlavomate akcia, nejaka nova pizzeria na jazere pri tescu, akcia pizza za 1,99€, inak 5,99€, vyuzil som, kupil som kupon, ochutnal som a .... a nikdy viac
sunkova pizza a prosim pekne boli tam hodene 3 kruzka sunky a posypane syrom, za toto dat 6€ radsej si kupim mrazenu a zvysok dam bezdomovcovi pred tescom...
Preco myslis? Ich pizza mi z donaskovych chuti asi najviac. Tiez sa mi nestalo z by om od nich cakal dlhsie ako hodinu. Dobra bola aj Cucabambe ale co som sa raz z nej po*ral tak uz od nich neobjednavam.TommyHot napísal: To si robis srandu?