Pomoc PC s bazaru
Pomoc PC s bazaru
Zdravim
Hladam uz druhy PC a potrebujem poradit od odbornikov.PC bude kupovany s bazaru a osobny odber plus skuska.Chcem sa spitat ci je dobry tento PC: AMD Athlon Dual Core 2,7 GHz, 4 GB pamäť, graf. karta ATI HD 7750 DC,HDD 2 x 300GB,doska MB Foxconn Cinema Premium.PC je za 120€
Chcem sa spitat utiahne kazdu novu hru na medium?Ten processor sa mi da byt trocha slaby na hry ale necham to na vas.
PC kupujem do 170€
Hladam uz druhy PC a potrebujem poradit od odbornikov.PC bude kupovany s bazaru a osobny odber plus skuska.Chcem sa spitat ci je dobry tento PC: AMD Athlon Dual Core 2,7 GHz, 4 GB pamäť, graf. karta ATI HD 7750 DC,HDD 2 x 300GB,doska MB Foxconn Cinema Premium.PC je za 120€
Chcem sa spitat utiahne kazdu novu hru na medium?Ten processor sa mi da byt trocha slaby na hry ale necham to na vas.
PC kupujem do 170€
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pomoc PC s bazaru
Nielen grafika, ale aj procesor je slabý na nové hry. Do 170€ nemôžeš čakať zázraky.
procesor je slaby, RAMky je uz na dnesnu dobu malo ak chces hrat najnovsie hry a ta grafika je smiesna ... ak kupujes PC za 170 eur tak nemozes cakat ze ti tam pojdu najnovsie hry na neviem akych detailoch ...
-
uNreal_saTch^
Professional
Potrebujes ten PC aj na nieco ine, nez je hranie? Pokial nie, prihod zopar drobnych a kup si konzolu. Podotykam, za za nejakych 230 EUR zozenies NOVE PS3, ziadny smejd z druhej ruky. Pouzite by si asi kupil aj lacnesie nez 170 EUR. A tu sa veru strachovat, ci ti nejaka hra pojde a ci nie, nemusis...
Ked si das na vahu, mat nove PS3 alebo 200 EUR (co je v svete PC uplne nic) vyhodeny za brak, je to rozdiel.
Ked si das na vahu, mat nove PS3 alebo 200 EUR (co je v svete PC uplne nic) vyhodeny za brak, je to rozdiel.
Preco je grafika smiesna?Testoch je vykonna ako 5770 kde ste ju chvalili ze na nove hry pohode staci to bolo asi pred rokom,dvoma
Hry som myslel ako crysis,prototype 2,dirt 3 na medium detailoch.A lepsia je 4870 oproti 7750?Konzolu nechcem lebo tam nebudem moc hrat multiplayerove hry lebo kamosi maju iba na PC multiplayeove hry.
Hry som myslel ako crysis,prototype 2,dirt 3 na medium detailoch.A lepsia je 4870 oproti 7750?Konzolu nechcem lebo tam nebudem moc hrat multiplayerove hry lebo kamosi maju iba na PC multiplayeove hry.
-
Thommas
Addict
4870 512MB je rovnako výkonná ako 7750, 4870 1GB je výkonnejšia o 3-10%.
Daj sem parametre tvojho aktuálneho PC, možno upgrade postačí.
Daj sem parametre tvojho aktuálneho PC, možno upgrade postačí.
Moj PC je AMD Phenom II X4 3GHz,Ati Radeon HD 5870 1GB GDDR5 Vapor-X,3GB ram,1TB HDD Western Digital Black ale PC hladam pre kamosa a on chcel do 170€
-
Thommas
Addict
Tak zrejme parametre tvojho PC sú zbytočné, keď PC bude pre tvojho kamaráta, nemyslíš? Fuck Logic.
Daj parametre PC tvojho kamaráta.
Daj parametre PC tvojho kamaráta.
Kamos pc zatial nema preto mu hladam nejake.Nahradni monitor mu dam s rozliseny 1680x1050.
Zatial som mu nasiel ten AMD X2 2.7GHz,4gb ram a grafika amd 7750 zdalo sa mi to vykonovo dost dobre za tu cenu az na ten processor.
Zatial som mu nasiel ten AMD X2 2.7GHz,4gb ram a grafika amd 7750 zdalo sa mi to vykonovo dost dobre za tu cenu az na ten processor.
-
Thommas
Addict
Lepšie v tvojom 25km okruhu nie je.
a co tento PC AMD Phenom quad core 9750-2,4 GH, 4 gb ram, 640 gb hdd, gpu ati HD 4850-512 mb ram + lepší chladič arctic cooling je lepsi ako ten prvy co som dal?
-
Thommas
Addict
Slabšia grafika, výkonnejšie CPU. Lepší pomer výkonu GPU/CPU.
takze ten AMD X4 a 4850 bude vyhodnejsie ako amd athlon x2 a 7750?Pocul som ze Phenom 9750 a podobne prve verzia sa kazia dost je to pravda?
-
typek61
Darca
radsej 4 jadro