Grafická karta
Grafická karta
Caute odvčera mi začal blbnúť pc s BSOD.....a bolo tam "nv_4.disp" čiže grafická karta par krát som reštartol pc a už to bežalo normálne ale dnes opäť bsod a hneď potom žlté a modré artefakty cez celú obrazovku a následne zamrzol pc....ovládače som skúsil dať najnovšie ale pomohlo len na pár minút potom to opäť celé zamrzlo a potom ma hodilo do najzákladnejšieho nastavenia monitora...
Re: Grafická karta
teploty grafiky?
69-70 °C je teplota ale tá je väčšinou taká istá....kedže je to 8600 gt pasiv......ale už som to vyriešil som zvedavý na ako dlho....ako som dával tie nové ovládače tak potom pýtalo reštart tak som dal ale potom opäť nenaskočil windows a asi až po pár reštartoch opäť trochu šiel a ukazovalo mi to že GK nemá žiadne ovládače takže som to skúsil cez núdzový režim a tam hľa to naištalovalo a aj ostalo nainštalované a už to ide musím poklopať celkom fajn....zatiaľ....
//autoeditácia príspevku (09 Aug 2012, 17:29)
čiže preinštalovanie ovladačov vydrži tak 1 deň a potom opäť naskočia modré a žlté artefakty ... čiže to znamená že graficka karta je na odchode alebo ?
//autoeditácia príspevku (09 Aug 2012, 17:29)
čiže preinštalovanie ovladačov vydrži tak 1 deň a potom opäť naskočia modré a žlté artefakty ... čiže to znamená že graficka karta je na odchode alebo ?
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Áno.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
určite ale najprv skús reinštal windowsu + inštalácia 304.79 driverov.. Aby si nemusel grafiku vyhodiť zbytočne