praca

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
tomas147
Star
Star

praca

Príspevok od používateľa tomas147 »

zdr robim v praci kde stojim vkuse desat hodin za pasom kde je hluk takze nemoze mani snikym prekecnut a je to dost na psyyychiku, robili ste uz niekedy v takejto praci ? ako mm odburat myslienky alebo co mam robit aby mi totam islo rychlesie poradte nieco lebo tam naozaj cvoknem a jedna smena mi pripada ako tyzdeeeeeeeen :(
M&M
Light Professional
Light Professional

Re: praca

Príspevok od používateľa M&M »

nemozes si dat sluchatka a pocuvat hudbu? Robim v podobnych podmienkach ako ty (hned za mnou je linka) a pocuvam hudbu.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Tiež ma napadnú len sluchátka ... dáke dobré, ktoré potlačia okolitý zvuk. Len aby zas nevznikol problém pri práci. Náhodou sa spustí dáky alarm ... a ty budeš na mieste makať ďalej :lol:

Inak okrem hudby by som odporučil aj rádio kde sa viacej hovorí, rozprávky. Teraz už máš aj veľký výber audio kníh ktoré nájdeš na nete
po slovensky - česky. Ak sa chceš zlepšiť v angličtine nie je na škodu ten čas využiť aj anglicky nahovorenými knihami. Hudba niekedy aj omrzí po pár hodinách počúvania, no ak natrafíš na dáky dobrý príbeh ktorý ťa zaujme :lol: zoberieš hneď aj druhú smenu :lol:
RBG
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa RBG »

Kvalitné sluchátka a oblúbené rádio alebo hudbu, a ideš :)
A váž si že máš prácu, nenechaj sa zlomiť ;)
tomas147
Star
Star

praveze nemoze msluchatka do usi to by mi napadlo ako prveeeeeeeee
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

No v uk sme ani my nemohli počúvať ale všetky moslimky počúvali hadajte prečo ;)
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Nuž, jediné, čo ti ostáva je zamýšlať sa nad smerovaním svojho života :)
tomas147
Star
Star

lenze ja uz som si stihol naplanovat aj dochodok :D

//autoeditácia príspevku (08 Aug 2012, 12:03)
begbeee napísal:No v uk sme ani my nemohli počúvať ale všetky moslimky počúvali hadajte prečo ;)
preco ?
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

fú ... tak skús počítať od 1 do ... dáky slovenský alebo svetový rekord sprav :lol:
Naplánuj politický prevrat / vymysli vlastný jazyk / porozmýšľaj čo bolo skôr ... vajce, alebo sliepka ...

ešte ma napadli tie mikroslúchadlá ako bývajú na odposluch. Zasunieš do ucha a valíš ďalej :)

//autoeditácia príspevku (08 Aug 2012, 12:08)
preco ?
Pretože: :)
Prílohy
smiling-Muslim-girl11.jpg
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Lubenečko napísal:Zasunieš
Sory za OT ale pripomenulo mi to tú reklamu Zasunieš a ideš :lol:
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

RBG napísal:Kvalitné sluchátka a oblúbené rádio alebo hudbu, a ideš :)
A váž si že máš prácu, nenechaj sa zlomiť ;)
ty ocividne by si si aj vazil pracu v uranovych baniach za teplu veceru.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

tomas147

zatial v tej robote zostan ale miesto premyslania nad tym ako schovat "sluchatka" radsej
sa zacni nieco ucit, nejake jazyky a hladaj si inu robotu. Chces vari zostat cely zivot za pasom a casom tam zblbnut?
pretoze odtial sa iba tazko posunies niekde vyssie, tak porozmyslaj.. oddries si tam najlepsie roky
zivota a akonahle ti vekom ubudnu sily tak ta poslu domov a nikto dalsi nezoberie, lebo nebudes mat
inu pouzitelnu prax. :wink:
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Spievaj si ako v sprche :D nadávaj na šéfov ... kydaj na kolegov ... v tom hluku ťa aj tak nikto nebude počuť :lol:
Hotová terapia toto :)
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Trochu mimo tejto témy ale nebudem zakladať novú. Po škole som si našiel prácu ako kuchár v reštaurácii, no vedúci si ma tam chce nechať 2 mesiace iba ako keby na prax za nejaké symbolické 70 evri na mesiac. Keďže to je reštaurácia na vyššej úrovni alebo ako to nazvať, jednoducho sa tam robí z chobotnicami a inými blbosťami čo v mojom meste nikde nenájdem. V škole som s tým nemal absolútne kde stretnúť takže o tom nemám ani šajn. A aj chápem že sa potrebujem zaučiť ale dva mesiace za 70 evri? To tam budem robiť nejak na čierno alebo ako to chce zdokladovať? Či ma chce len oblbnúť?
Phase
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Phase »

Nevie mne sa to nezda.. Odrobis si tie 2 mesiace doslova za smeti a povie to ze nemas dostatocne skusenosti by si tam robil a posle ta prec.. Nepocul som ze by sa toto robievalo
cssco
Star
Star

Príspevok od používateľa cssco »

Ved vies ci si vyplnal nejaky dotaznik alebo podpisoval zmluvu. Brigadnik/dohodar
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

Ak budes pracovat stale, tak ti musi dat aspon minimalnu mzdu. Nacierno by si nemal pracovat, je to pravne napadnutelne.
RBG
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa RBG »

lukas9206 napísal:Trochu mimo tejto témy ale nebudem zakladať novú. Po škole som si našiel prácu ako kuchár v reštaurácii, no vedúci si ma tam chce nechať 2 mesiace iba ako keby na prax za nejaké symbolické 70 evri na mesiac. Keďže to je reštaurácia na vyššej úrovni alebo ako to nazvať, jednoducho sa tam robí z chobotnicami a inými blbosťami čo v mojom meste nikde nenájdem. V škole som s tým nemal absolútne kde stretnúť takže o tom nemám ani šajn. A aj chápem že sa potrebujem zaučiť ale dva mesiace za 70 evri? To tam budem robiť nejak na čierno alebo ako to chce zdokladovať? Či ma chce len oblbnúť?
Neni to absolvenstka prax?

No a hlavne co po tich 2 mesiacoch? Slubil ti nieco?
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

absolventska prax je ohodnotena sumou zivotneho minima, tj. ~190 evri. toto bude klasicka dohoda o pracovnej cinnosti, kde podla mna budes robit iba par hodin mesacne, preto ti vyjde takato suma. Dohod mozes mat ale viac
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Ja by som dal ruky preč od takýchto hajzlov podvodníckych. Veď nech dá papierovo 70€ na dohodu, ale zbytok nech ti vyplatí na ruku. Keď nemá na to, aby ťa normálne zaplatil, tak nech si tam robí sám. Evidentne vidí v tebe príležitosť, ako mať lacnú pracovnú silu, teraz si skončil školu, si neskúsený a on sa to snaží využiť. Aj keby ti dal dohodu a budeš robiť 10 hodín týždenne, tak je to pre teba absolútne nevýhodné, pretože kľudne si môžeš radšej nájsť inú robotu, ktorá bude normálne platená a hlavne budeš mať zmluvu na TPP a nie nejakú dohodu. Chvalabohu, že sa majú dohody rušiť, aspoň ubudne takýchto hajzlov.
Napísať odpoveď