Čo si myslíte ako ďalej?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Mambo1994
Novice
Novice

Čo si myslíte ako ďalej?

Príspevok od používateľa Mambo1994 »

Dobrý deň,

Mám 16rokov, kamarátka má 17 je o 7 mesiacov staršia poznám ju asi 2roky ale nikdy som snou poriadne nebol nič proste len tak keď sme boli šeci chalani vonku tak sme sa len pozdravili a nič raz za čas sme niečo prehodili a hotovo lebo potom si našla frajera (kamaráta) a bola sním a už sme sa tak často nestretávali nič ani ma to nezaujímalo ale prišlo leto a dá sa povedať od 10júla si sňou píšem tak aktívnejšie. :-) Proste pomaly každý deň čo robí ako sa má a podobne... postupne sme dospeli ktomu že či nepôjdeme spolu von ja som sa jej nato spýtal a ona povedala jasné nie je problém aj ma volala na zábavu ale vtedy som bol zranený lebo som mal zlomený malíček (alkohol). Tak som nešiel, lebo by som nemohol tancovať a ona je taký typ že rada tancuje dokonca aj spieva ale nie nejako aktívne ale skôr tak má na youtube pár pesničiek dokonca by som povedal že 1 sa jej tak vydarila že na 17ročnú čo sa tomu nevenuje aktívne má 150K videní. Ako je super, dá sa snou porozprávať aj popísať na fb, teraz po 2x mi nadávala zato že píšem dlhé správy na fb ale tak keď som tak zvyknutý ale keď si snou píšem snažím sa napísať 1-5viet ako ona. Super sa sňou rozpráva všetko. Sama mi napísala v tom júly že prečo zrazu ju volám von a tak že je to také zaujímavé kedže som ju dlho poznal ani som sa na fb neozval nič.

Boli sme v kine, včeraj a všetko ok smiali sme sa a podobne kým sme išli do sály ešte v sále sme sa smiali kým začal film a tak, potom začal film ešte chvíľku sme sa o niečom bavili a nič celý film ticho občas niečo sme povedali ale to ozaj 4x a dosť. Jak sme sedeli a papali popcorn slečna stále tak sa nadýchla a a tak ako keby bola nervózna vydýchla ako keby bola nasraná ale vôbec to tak nemusí byť možno preto že ju boleli oči sama mi to rozprávala že ju boleli oči a bola stoho nervózna alebo somňa alebo sa dobre necítila fakt neviem? Potom som ju chcel chytiť okolo pásu aby sa o mňa oprela a neviem či sa zľakla alebo čo povedala že čo robím a som jej povedal či sa nechce oprieť a povedala že nie. No tak a bolo možno to nič ako neznamená že je nasraná ani podobne ale neviem no.

Večer sme išli s kina ona na korčuliach a ja peško ona chodí stále na korčuliach aj k susede :D a chcel som ju odprvadiť, a povedala že má byť do 11 doma že keď pôjdem peši že bude meškať a tak rodičia budú nadávať. Ale ajtak mi to nedalo a chcel som ísť chitil som ju za ruku a že pome spolu pekne že sa ti ešte niečo v noci stane a tak keď býva na konci mesta. Ona nie že nemám trapošiť že ona tak chodí stále sama že jej sa nič nestane. Tak celý nervavý že dobre tak choď sme sa rozlúčili objali ahoj poďakovala mi za pekný večer a hotovo. Tak o 11 som jej volal že či je doma v poriadku zaželal som jej dobrú noc ona mne a hotovo.

Len čo teraz ďalej zavolať ju niekam ? von opäť kofola,kávička,čajík, a písať si snou každý deň na fb ale račej jej dať chvíľku pauzu 1-2dni jej nič nepísať. Ako debatovať máme o čom to je samozrejmé máme dosť spoločných kamarátov dokonca aj bývali jej je môj kamarát a proste celkovo máme o čom kecať,tak nejaké rady :-) Že čo si o tom myslíte a tak celkovo nejaká rada a podobne ?

Dokonca sama mi napísala že či mi nevadí že chodila s mojim kamarátom 2roky. ? Ja som jej napísal nie prečo by mi to malo vadiť už spolu nechodíte a tak a ona že to sa mi páči že máš nato takýto názor.

Najprv som ju volal že či si nespravíme výlet niekam do mesta mimo toho kde bývame na vlaku nato mi odpísala že nie teraz až keď sa lepšie spoznáme ale to ešte predtým ako sme išli do kina.

Všetkým veľmi pekne ďakujem za odpovede
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Re: Čo si myslíte ako ďalej?

Príspevok od používateľa danodrevo »

Tak ju zavolaj. Ak pôjde tak dobre pre teba. Ak nepojde, tak dobre pre teba, aspoň vieš, že to nemá zmysel.
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Podľa mňa a aj podľa jej reakcií usudzujem, že už sa poznáte príliš dlho a dobre na to, aby tak bol nejaký priamočiary a rýchly priebeh.
To že si ju chcel chytiť okolo pása a následne za ruku si nepohnojil, bol to dobrý krok - vyjadril si sa tým, no očividne to nenašlo odozvu, podľa čoho sa môžeš ďalej riadiť. Keby si jej teraz nenapísal nemalo by to žiaden efekt, aj v minulosti ste si dlhšie nepísali a žily jej to zrejme netrhalo.
Rozhodne pri ďalších stretnutiach netlač na pílu, bolo by to kontraproduktívne. Je otázne totiž ako Ťa vníma. Či ako dobrého kamaráta, s ktorým si občas pokecá, alebo ako potenciálny objekt na vzťah. Osobne to vidím na prvú možnosť.
Mambo1994
Novice
Novice

jin:

Poznáme sa niečo cez 2 roky ale popravde ako sme sa spoznali tak začala nejako potom chodiť s kamarátom. A za tie 2 roky čo som ju poznal sme možno narozprávali dokopy 5 viet. A potom sme ju celkovo stretávali tak pomenej lebo bola s frajerom.

No veru to zatiaľ netuším, ako ma bere či za kamaráta alebo ten potencionálny objekt. Uvidím najbližšie ju musím niekam zavolať aby som vedel na čom som a celkovo ako sa bude chovať a podobne :sneaky:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Napíš zasa po ďalšom stretnutí. Dovtedy by sme tu iba mlátili prázdnu slamu bezbrehým teoretizovaním.
enterprise
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa enterprise »

Môj názor je taký, že by si to nemal zbytočne naťahovať... Podľa toho čo si napísal, tak pravdepodobne už asi šípi nejaké tvoje úmysly a bolo by len tebe na škodu vyčakávať. Jasné, takto komplexne sa to nedá povedať, ale z vlastných skúseností viem, že čas hrá VäČŠINOU proti tebe. Takže možno v júli si bol chalan, ktorý ju zaujímal, tak pozor, aby si nebol v auguste friendzoned. Veď si zober...nemáš čo stratiť. Buď to dáte dokopy alebo zostanete priatelia. A čím skôr to urobíš, tým viac peňazí v prípade neúspechu ušetríš... :)
Mambo1994
Novice
Novice

jin napísal:Napíš zasa po ďalšom stretnutí. Dovtedy by sme tu iba mlátili prázdnu slamu bezbrehým teoretizovaním.
Jasné potom dám vedieť :-)

enterprise napísal:Môj názor je taký, že by si to nemal zbytočne naťahovať... Podľa toho čo si napísal, tak pravdepodobne už asi šípi nejaké tvoje úmysly a bolo by len tebe na škodu vyčakávať. Jasné, takto komplexne sa to nedá povedať, ale z vlastných skúseností viem, že čas hrá VäČŠINOU proti tebe. Takže možno v júli si bol chalan, ktorý ju zaujímal, tak pozor, aby si nebol v auguste friendzoned. Veď si zober...nemáš čo stratiť. Buď to dáte dokopy alebo zostanete priatelia. A čím skôr to urobíš, tým viac peňazí v prípade neúspechu ušetríš... :)
Ako každý mi povie že račej pomaličky, niekto aby som to nenaťahoval poviem len toľko nabudúci týždeň, ju zoberem niekam von a uvidíme nechcem hneď po prvom stretnutí kde sme boli lem mi 2 sami niečo hrotiť uvidíme nabudúci týždeň ako sa situácia vyvinie ak budem vidieť že niečo naznačuje alebo podobne podla situácie tak potom to skúsime ak nič tak normálne rozprávačky a možno sa k niečomu dopracujeme

Všetkým zatiaľ ďakujem neskôr vás budem informovať. :-)
macnet
Expert
Expert

Príspevok od používateľa macnet »

Budem držať palce na stretnutí. Súhlasím s ostatnými - čím skôr zisti, na čom si. Viem, že to je možno ťažké, ale s tým písaním dlhých správ mala celkom pravdu. ;) To myslím v dobrom. Môže sa stať, že je z Teba zmätená, keď jej napíšeš 10 šifrovaných viet. :) Menej je proste niekedy viac, nezamýšľaj sa príliš nad analýzami a daj aj na intuíciu a pocit.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Ja by som sa jej par dni neozval, ved netreba to prehanat. Podla mna by zacala premyslat nad tym, preco si sa zrazu par dni neozval, ked doteraz to bolo na dennej baze. A nie je nic lepsie, ako ked zenska nad tebou zacne premyslat. Osobne si myslim, ze cim castejsie a intenzivnejsie, tym vyssia sanca na uspech.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Nechcem zakladať novú tému a narýchlo som našiel túto a názov mi aj tak trocha pasuje :)
Ide o to že s mojou priateľkou to už neni to čo bývalo kedysi. Chodíme síce spolu iba 6 mesiacov ale kým sme chodili do školy a ešte tesne po nej to bolo super, no teraz keď sme si našli obidvaja prácu tak je to ako keby ta láska alebo ako to povedať opadla. Viem že sa teraz síce nestretávame tak často ako kedysi, keďže pracujeme ale nejak to nefunguje ani pri dopisovaní či už cez fejsbuk alebo sms, je to také nudné, o ničom. Vždy sme si mali čo povedať či už sme boli spolu ale sme sedeli pred fejsbukom do polnoci vždy bolo o čom hovoriť a bola sranda. Čo treba spraviť aby to bolo ako pred tým? Či je to tým že sme boli až príliš spolu? Alebo ju mám častejšie brávať von, niekde do baru a tak ako to bolo na začiatku?

//autoeditácia príspevku (01 Sep 2012, 19:32)
Jak tak rozmýšľam tak to bude asi skôr tým že neviem ako na to keďže na môj vek som mal menej vzťahov ako je zdravé :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

To nie ze by vas vztah upadal, to sa skor dostal zo zalubenia do normalu :lol:
lukas9206
Addict
Addict

No jo, to som mohol ostať radšej sám :D
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

chces to okorenit? tak si zabezpecte spolocne byvanie
.
alebo chces budovat vztah cez internet a sms?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ak obaja pracujete, uvažujte o vlastnom bývaní...predtým bolo o čom hovoriť, lebo ste mali spoločné zážitky...o rutine v práci nestojí za to hovoriť...
lukas9206
Addict
Addict

Vlastné bývanie je super nápad aj sám o tom uvažujem ale určite nemáme teraz na to peniaze. A pochybujem že rodičia to budú považovať za dobrý nápad :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

po polrocno vztahu spolocne byvanie? Navyse ked ma pocit ze to upada? Super, riskujes ubytovaciu zmluvu a najom ktory budes platit sam. Ja by som netlacil az tak na pilu. Radsej najst pricinu a odstranit ju. Vybudovat si vztah znova, a nie priputat sa k sebe nasilu spolocnym byvanim. Na to je este skoro
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Spolocne byvanie prinesie este viac problemov povacsine do vztahu, takze neviem ci je to riesenie :)
lukas9206
Addict
Addict

Podľa mňa by to možno aj šlo keďže sme málo sami :D A ja by som rád býval vo vlastnom ale tak teraz určite nie keďže by to nebolo realizovateľné :D Skúste niečo navrhnúť čo by ste mi poradili aby som jej dal na jej meniny ktoré už ma onedlho?
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

kupony na lasku
lukas9206
Addict
Addict

No jo, nepomohlo, neni pripravena na dlhodoby vztah a chce si uzivat, zevraj. Od kedy robime malo sa stretavame a ona po praci uz nevladze, tot jej vysvetlenie. Len neviem kedy si chce uzivat ked nema cas. No nic, zase zacnem pit a vsetko sa vrati tak ako bolo predtym :D
Napísať odpoveď