Mám 16rokov, kamarátka má 17 je o 7 mesiacov staršia poznám ju asi 2roky ale nikdy som snou poriadne nebol nič proste len tak keď sme boli šeci chalani vonku tak sme sa len pozdravili a nič raz za čas sme niečo prehodili a hotovo lebo potom si našla frajera (kamaráta) a bola sním a už sme sa tak často nestretávali nič ani ma to nezaujímalo ale prišlo leto a dá sa povedať od 10júla si sňou píšem tak aktívnejšie.
Boli sme v kine, včeraj a všetko ok smiali sme sa a podobne kým sme išli do sály ešte v sále sme sa smiali kým začal film a tak, potom začal film ešte chvíľku sme sa o niečom bavili a nič celý film ticho občas niečo sme povedali ale to ozaj 4x a dosť. Jak sme sedeli a papali popcorn slečna stále tak sa nadýchla a a tak ako keby bola nervózna vydýchla ako keby bola nasraná ale vôbec to tak nemusí byť možno preto že ju boleli oči sama mi to rozprávala že ju boleli oči a bola stoho nervózna alebo somňa alebo sa dobre necítila fakt neviem? Potom som ju chcel chytiť okolo pásu aby sa o mňa oprela a neviem či sa zľakla alebo čo povedala že čo robím a som jej povedal či sa nechce oprieť a povedala že nie. No tak a bolo možno to nič ako neznamená že je nasraná ani podobne ale neviem no.
Večer sme išli s kina ona na korčuliach a ja peško ona chodí stále na korčuliach aj k susede
Len čo teraz ďalej zavolať ju niekam ? von opäť kofola,kávička,čajík, a písať si snou každý deň na fb ale račej jej dať chvíľku pauzu 1-2dni jej nič nepísať. Ako debatovať máme o čom to je samozrejmé máme dosť spoločných kamarátov dokonca aj bývali jej je môj kamarát a proste celkovo máme o čom kecať,tak nejaké rady
Dokonca sama mi napísala že či mi nevadí že chodila s mojim kamarátom 2roky. ? Ja som jej napísal nie prečo by mi to malo vadiť už spolu nechodíte a tak a ona že to sa mi páči že máš nato takýto názor.
Najprv som ju volal že či si nespravíme výlet niekam do mesta mimo toho kde bývame na vlaku nato mi odpísala že nie teraz až keď sa lepšie spoznáme ale to ešte predtým ako sme išli do kina.
Všetkým veľmi pekne ďakujem za odpovede