Aké nové slúchadlá?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
LukasqoO
King
King

Re: Aké nové slúchadlá?

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Maki napísal:ep630 mám 4 roky a som s nimi dokonale spokojný
Sorry, že reagujem na túto odpoveď, ale mám tieto štupláky skoro 2 roky. Z ničoho nič lavé slúchatko hrá tichšie a nebasuje. Kupoval som ich v alze ale záručák už nemám. Je nejaká šanca ich reklamovať?
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Vytlac si z netu z ich stranky dany papier v starych objednavkach..malo by to sluzit aj ako zarucak
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Nemas ich len zanesene mazom? To sa stava pomerne casto. Zaschne to tam a sluchadla nevladzu.
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Aké štuple by ste poradili namiesto a-jays one? (rovnaká cenová kategória) Po roku a pol odišlo lavé sluchatko a sú na reklamačke, tak aby som mal nejakú alternatívu v prípade neuznania reklamácie.
LukasqoO
King
King

Soviet: zaregistrovaný na alze nie som , bola to jednorázová objednávka takže asi nebude odkial vytlačiť tú objednávku...
Ryan: mne sa zdajú byť čisté...
Ryan Giggs
VIP
VIP

Zdať čiste sa môžu, cez tu mriežku to aj tak neuvidiš. Namoč ich na 10-15 minut do liehu/palenky, ale tak aby ten lieh nenatiekol uplne dnu (daj ich mriežkou dole), nechaj poriadne vysušiť a potom skus.

Sarger: napr. Soundmagic PL21.
LukasqoO
King
King

Takže lieh nepomohol. To pravé slúchatko vôbec nehrá.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Tak reklamacia.
LukasqoO
King
King

Nemám bloček :smt017
Ryan Giggs
VIP
VIP

Tak oprava. Zmysel pri cene EP-630 ma však len zadara, teda ak poznaš niekoho, kto vie pajkovať. Bude ale treba najprv najsť, kde je porušeny kabel. Či pri sluchadle alebo jacku. Keď ten kabel ohybaš, tak sa chyta?
LukasqoO
King
King

Ja pájkovať viem :oops: .No skúsim rozobrať a popozerať :) A nie, ak hýbem káblom tak sa nechytá. A používal som ich asi 10 dní dokopy...kábel ako nový,neporušený.
Ryan Giggs
VIP
VIP

NJ, z vonku tak vyzera každy. :)
LukasqoO
King
King

Mohol by sa dať "prezvoniť" ?
Robertom
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Robertom »

rozhodol som sa nakoniec znížiť svoj cenový limit.. a rozmýšľam nad týmito sluchátkami http://www.qcomp.sk/shopping/product_de ... 9896763038
pozeral aj tie Soundmagicy ktoré tu všetci radíte, no E10 príliš drahé a tie PL21 takisto nikde sa nedajú zohnať už aby to bolo aspoň tak kolo 20-22 Eur aj s poštovným, tie Sony čo som poslal tak sú z Qcompu a kedže som z Popradu tak si ich môžem zobrať rovno z predajne, nemusím poštovné platiť.. tak keď má niekto kúsenosti s tými Sony tak píšte, či sa mi oplatia
Ryan Giggs
VIP
VIP

Pokial chces investovat co najmenej, tak si objednaj z dealextreme Kanen KM 92, stoja nejakych 5 dolarov. Kludne aj viac kusov, dopravu mas gratis. S prehladom prehraju drvivu vacsinu sluchadiel do 20 eur. Za nejakych 10 eur sa daju zohnat aj u nas.
Niekde tu v niektorej teme o sluchadlach niekto pisal aj vlastnu minirecenziu.

//www.hojko.com/lacnejsie-sluchadla-t169776-20.html
kubko.vac
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kubko.vac »

Ryan Giggs trocha skor si mi radil so sluchadlami a konecne sa ich odhodlavam kupit
Byerdynamic DT 990 pro + Fiio e10
chcem sa opytat ci nevies nahodou ci je www.profisat.sk spolahlivy obchod alebo odkial si to mam objednat aby mi neprisiel nejaky kamen v krabici :P
Diks
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Yogi19 »

Ahojte, chcel by som kúpiť nový prehrávač a k nemu aj nejaké lepšie slúchatká. Som rozhodnutý pre Sandis Sansa Clip, momentálne mám slúchatká Creative EP-630. Počúvam taký mix metalu, alternatívneho rocku a klasického rocku (IM, Muse, Pink Floyd...) a zdá sa mi že pri tých Creativoch je hrozne nevýrazný spev a gitary (sóla). Tak by som chcel poradiť nejaké slúchatká ktoré budú na tento žáner dobré, radšej by som bol keby boli tzv. špunty, čiže do uší. Cena do 35-40€. Dík.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

kubko.vac napísal:Ryan Giggs trocha skor si mi radil so sluchadlami a konecne sa ich odhodlavam kupit
Byerdynamic DT 990 pro + Fiio e10
chcem sa opytat ci nevies nahodou ci je http://www.profisat.sk spolahlivy obchod alebo odkial si to mam objednat aby mi neprisiel nejaky kamen v krabici :P
Diks
http://www.hifisluchadla.sk/sluchadla/e ... mic-DT-990
Tito su spolahlivy. Ale pro verziu nemaju. No kedze montuju aj satelity, malo by to byt ok v tom shope kupovat.
kubko.vac
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kubko.vac »

www.profisat.sk som hladal v obchodnom registry a nenasiel som vobec nic tak neviem ... a ten fiio nevies kde by sa dal kupit aby ma neobabrali ?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Spoľahlivy obchod su tie hifisluchadla.sk, alebo sk.sluchatka.net. Tam maju aj Fiio aj Beyery Pro verziu. A aj ceny maju väčšinou jedny z najnižšich.
Yogi19 napísal:Ahojte, chcel by som kúpiť nový prehrávač a k nemu aj nejaké lepšie slúchatká. Som rozhodnutý pre Sandis Sansa Clip, momentálne mám slúchatká Creative EP-630. Počúvam taký mix metalu, alternatívneho rocku a klasického rocku (IM, Muse, Pink Floyd...) a zdá sa mi že pri tých Creativoch je hrozne nevýrazný spev a gitary (sóla). Tak by som chcel poradiť nejaké slúchatká ktoré budú na tento žáner dobré, radšej by som bol keby boli tzv. špunty, čiže do uší. Cena do 35-40€. Dík.
Zaleži či preferuješ basovy zvuk, alebo neutralny vyrovnany.

Z basovych Soundmagic E10, Klipsch S3, t-jays One, Ultimate Ears Metro.fi 170.
S prijemnym, čistym, vyrovnanym zvukom (v ramci ceny) Vsonic GR02, Soundmagic E30, Beyerdynamic DTX 60, alebo trošku drahšie VSONIC GR06, Soundmagic PL50.
Napísať odpoveď