obnova systemu zo zalohy, z image
obnova systemu zo zalohy, z image
Ahojte neviete mi niekto poradit nejaký overený program softík na vytvorenie image nainstalovaneho windowsu aj s drivermi,... a na dalsi krat nemusim instalovat windows ale len obnovim z tej zalohy. V skole sme s tym par krat aj robili ale nemozem si spomenut na nazov a z google som vela nezistil
diki moc za rady 
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: obnova systemu zo zalohy, z image
Snapshot. Vo Windowse spravíš image, ktorý si necháš na disku, ale inej partícií. Ak ti crashne Win, bootnes MiniPE, spustíš Snapshot a obnovíš partíciu.
-
hojko
Site Admin
Thommas: Snagit je program na screen obrazovky, ak sa nemylim. Asi tam mas preklep.
-
Thommas
Addict
Napísal som najprv Snapshot, potom Snagit. Asi mi už haraší.
ja by som pouzil Acronis True Image 
-
retsil
Light Star
da sa pouzit aj stary dobry GHOST
rozhodol som sa pre ten acronis, ten vyzeral najvhodnejsi, vdaka moc za rady
-
xH4wK
Ja pouzivam plnu verziu Macrium Reflect
Vyskusaj free, dokaze spravit image aj restore, taktiez vytvorit disk s ktorym vies pracovat aj mimo windowsu.
A je to free
dlhu dobu som to pouzival free, pokial si dobre spominam free vie aj namountovat dany backup ako dalsi disk a vies odtial kopirovat subory takze dobre ak chces restornut len nejake subory.
(plnu verziu mam kvoli tomu ze mam viac diskov a pouzivam daily incrementne backupy)
Vyskusaj free, dokaze spravit image aj restore, taktiez vytvorit disk s ktorym vies pracovat aj mimo windowsu.
A je to free
(plnu verziu mam kvoli tomu ze mam viac diskov a pouzivam daily incrementne backupy)
... podla mna aj je najvhodnejsi, pouzivame to v pracidako77 napísal:rozhodol som sa pre ten acronis, ten vyzeral najvhodnejsi, vdaka moc za rady