Dva a pol chlapa / Two and half men
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dva a pol chlapa / Two and half men
Tak som dopozeral 9tu sériu zo zvedavosti. No na moje milé prekvapenie, mi to prišlo celkom slušné, nieje to to, čo bývalo, ale stále mi prišli niektoré časti celkom vtipné. Berta hviezdila ako stále, Eldridge s Jakom, tie ich neskutočné rozhovory a Ashton sa mi zdal lepší v tej prvej pólke série. Nenašiel by som veľa chýb, jediné čo mi lezie na nervy, je tá Waldenova priateľka, Zoey. Neznášam ten jej prízvuk a ten jej arogantný postoj... Inak je to fakt dobré.
Jediné čo mi lezie na nervy sú ľudia, ktorí nevedia použiť spoiler.
Ale k veci. Neviem prečo, ale mne sa deviata séria páčila a s Kutcherom to má niečo do seba. Všetci na to nadávajú že to už nie je to, čo to bývalo ale mne sa zdá že je to stále na tej dobrej úrovni
Ale k veci. Neviem prečo, ale mne sa deviata séria páčila a s Kutcherom to má niečo do seba. Všetci na to nadávajú že to už nie je to, čo to bývalo ale mne sa zdá že je to stále na tej dobrej úrovni
Na co pouzit spoiler, ked to davno skoncilo? Spoiler sa pouziva, ak je to nova cast, nie po mesiacoch od odvysielania.
Tak Ashton by bol aj fajn keby nebol s tou zoey keby sa správal ako charlie tak by to bola slušná náhrada. Nakoľko sa tak nespráva tak odpadavájú vtipy s alkoholom so ženami s tým aký je Allan príživník a podobne...
On Pondelka (24.9.) 9. séria TAAHM na Markíze. Pobavila ma upútavka, citujem:
"....Eštn Kučr...". WTF?
1000. príspevok!
"....Eštn Kučr...". WTF?
1000. príspevok!
-
mirak2
Hardcore addict
ako by to malo byt podla teba spravne?
-
Geogomeogo
Light Professional
"Ešton Kačr", inak to som si všimol aj ja, som zvedavý, koho tam dali dabovať Ashtona.
uputavku som videl s priatelkou vcera, hned sme sa obaja na seba pozreli a zasmiali sa ze "ako mu to povedal?"
neverim ze tu vyslovnost maju dobru
-
mirak2
Hardcore addict
http://en.wikipedia.org/wiki/Ashton_kutcher totiz podla wikipedie to ma byt "kučr", takze to (asi) maju dobre...a tu si staci vypocut ako Jimmy Kimmel uvedie Ashtona
Fúha, tak to som netušil. Fakt mu v rozhovoroch hovoria skôr U ako A. Každopádne, ak by išlo o normálne slova podľa pravidiel gramatiky, bolo by tam "kačr" (dokonca aj Translator to tak povie
) preto to asi mne, a mnohým ďalším nešlo do ucha. Teraz si na to zvyknem a bude sa mi zdať odveci "kačr". 
Inak, tiež som dosť zvedavý na dabing. Ashton je u mňa vtipný aj vďaka tomu svojmu hlasu a tej detinskej intonácií, uvidíme, ako to preložia. Charlie má v slovenčine úplne, ale že fakt úplne iný hlas. Ten dabér nemá nič spoločné so Sheenom, ale aj tak to žerem, lebo ten flegmatický Charlieho hlas je v slovenčine hádam ešte lepší ako v originále.
Inak, tiež som dosť zvedavý na dabing. Ashton je u mňa vtipný aj vďaka tomu svojmu hlasu a tej detinskej intonácií, uvidíme, ako to preložia. Charlie má v slovenčine úplne, ale že fakt úplne iný hlas. Ten dabér nemá nič spoločné so Sheenom, ale aj tak to žerem, lebo ten flegmatický Charlieho hlas je v slovenčine hádam ešte lepší ako v originále.
-
Dede
Medium Star
Charliho dabuje Stano Král nie? Ten čo aj v priateľoch Rosa...
Áno.
Ako som písal, oproti Sheenovi úplne iný hlas. Hrubší, flegmatickejší. Miestami aj lepší.
Ako som písal, oproti Sheenovi úplne iný hlas. Hrubší, flegmatickejší. Miestami aj lepší.
-
Dede
Medium Star
Tak určite aj ja som pozeral 9. sériu ale prišla mi o dosť nudnejšia ako ostatné. Nie je tam to sex, klamstvá, alkohol atď. Jedine čo je super fakt, že Berta a Alan.
-
Thrash/Death
Star
Stano Král je výborný dabingový herec, a zvláštne bolo keď sa Charlie Sheen objavil v jednej epizóde Priateľov, kde daboval Rossa
Hlas ktorý Sheenovi pridelili mi k nemu vôbec nesedel. Som zvedavý kto nahovorí Ashtona, či nejaký opočúvaný hlas alebo niekto nový 
Mne sa od začiatku príliš Ashton nepozdával, no potom som si ho obľúbil. Nie je to Charlie (ten je fakt len jeden), ale zastal si svoje miesto podľa mňa veľmi dobre. Smial som sa prakticky pri každej epizóde a navyše som si obľúbil rovnako aj Zoey, strašne mi tam sedí ten jej anglický akcent, ktorý mnohí ľudia tak neznášajú. 
-
mirak2
Hardcore addict
ked to budete brat ako iny serial s rovnakym nazvom, rovnakym prostredim a (scasti) rovnakymi postavami, tak to proste ohodnotite ako nadpriemerny serial... niet debat, ze sheenovsky TAAHM bolo lepsie.
-
Georgeo88
Light Star
tak seriál pozerám viac-menej sporadicky, ale 8. sériu mám pozretú skoro celú.
Čo sa týka dabingu Kutchera, tak podľa mňa ho bude dabovať Ďuri Kemka z Partičky. Pamätám si, že ho daboval aj v haluzi Hey dude, where my car ? (Kámo, kde mám fáro? )
Čo sa týka dabingu Kutchera, tak podľa mňa ho bude dabovať Ďuri Kemka z Partičky. Pamätám si, že ho daboval aj v haluzi Hey dude, where my car ? (Kámo, kde mám fáro? )
no dabovany Kutcher z Tie roky 70-e bola hroza 
-
Thrash/Death
Star
Kemka kope za JOJ-ku a aj ten film dávala, takže on to určite nebude.Georgeo88 napísal:tak seriál pozerám viac-menej sporadicky, ale 8. sériu mám pozretú skoro celú.
Kemka na prvý pohlad, resp. posluch Ashtonovi sadne, ale v TAAHM si neviem predstaviť ako by intonoval v tom deckom rozmaznanom tóne ako to robí Walden.