zapis na urade prace
zapis na urade prace
ahojte, viete niekto poradit co vsetko je potrebne si zobrat, ked idem po skole prvykrat sa zapisat na urad prace? Alebo co je potrebne este vybavit?
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: zapis na urade prace
hmm, ak si dobre pamatam, obciansky preukaz, maturitne vysvedcenie
staci im original, alebo je lepsie mat kopiu?
-
twardykamen
Medium Professional
je lepsie mat original,ked uz kopiu tak overenu by som povedal
vyuzijem tuto temu, mam sa ist zapisat na urat prace ak v septembri idem externe studovat este rok na strednú ?
-
weroro
Flash coder
Podľa mňa, áno. Externé štúdium sa inak nazýva aj ako štúdium popri zamestnaní, čiže ty normálne môžeš aj pracovať, takže ak nemáš prácu, ideš na úrad práce, alebo si odvody za poistenie a pod. platíš z vlastného vrecka. Ale nedostaneš ani cent od štátu.
aj som si myslel, ze to tak bude ale v kutiku duse som dufal, ze nie
... dík za odpoved.
Tu o tom písal Cubo99 http://www.hojko.com/post1870192.html#p1870192. Neviem či je to naozaj tak, neoveroval som to. No najlepšie spravíš, keď sa tam pôjdeš spýtať.
-
TommyHot
Addict
O tej hranici 30 rokov som nepocul (pokial viem, je to stale do 25 vratane), kazdopadne na urad prace a do zdravotnej poistovne treba len priniest potvrdenie o navsteve skoly a to je vsetko. Zdravotne poistenie v tom pripade hradi stat.
Caute, nebol som pripusteny na maturitu. Koncom augusta som spravil reparat a zaciatkom septembra som robil maturu no jeden predmet som nespravil - budem robit az vo Februari. Mam teda ist zajtra na urad, ci som stale povazovany za studenta a az ked budem mat maturitne vysvedcenie ? Dakujem.