SSD disk
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: SSD disk
Zneužijem túto tému 
Hľadám nejaký kvalitný a lacný cca 30GB SSD. Chcem to len na Linux, pre Windows mám druhý SSD.
Hľadám nejaký kvalitný a lacný cca 30GB SSD. Chcem to len na Linux, pre Windows mám druhý SSD.
A aky mas na win?ked uz si to tak zneuzil
-
Michaelo
Hardcore addict
Aha, sorry ja som tam prehliadol to NA.
Tento mám:
http://www.alza.sk/corsair-force-3-seri ... 238817.htm
Tento mám:
http://www.alza.sk/corsair-force-3-seri ... 238817.htm
-
Pigesko
King
On sa pýtal na SSD...nie na WinMichaelo napísal:Win 7 Ultimate x64
-
Michaelo
Hardcore addict
OCZ nie. buď ten Crucial alebo Corsair. Uvidím ešte ktorý z nich je lepší, povedal by som že Corsair.
A ten 64gb adata je dobry? 
-
uplink
VIP
Jeden rozumný dôvod prečo nie ten OCZ?Michaelo napísal:OCZ nie. buď ten Crucial alebo Corsair. Uvidím ešte ktorý z nich je lepší, povedal by som že Corsair.
Adata je šrot.
-
Michaelo
Hardcore addict
Lebo je 60GB 
Racej ocz nejaky teda vravis? Alebo aky? Do 60€
Trochu odbočím ale mám otázku: Mám v pláne kúpiť ADATA SSD, nejde teraz o typ ale o to, že je naň záruka 3 roky.uplink napísal:Adata je šrot.
Podľa teba, je to šrot. To viem, nemôžem sa ale spoľahnúť na záruku? Zdochne- vymenia.
a potom pri kazdej reklamacii preinstalovavat WIN?
to sa podla mna neoplati racej ten OCZ agility 3
-
Michaelo
Hardcore addict
Preco preinstalovat? Staci mu mat niekde zalohu. Ja ked som prechadzal z HDD na SSD som nepreinstalovaval win len nahodil zalohu 
A k tvojej otazke: ber corsair. Tiez maju 3 roky zaruku (alza nemusi mat ale ak posles im tak ti ju uznaju, len musis ceknut u ktorych diskov maju 3 roky -na ich webe).
A k tvojej otazke: ber corsair. Tiez maju 3 roky zaruku (alza nemusi mat ale ak posles im tak ti ju uznaju, len musis ceknut u ktorych diskov maju 3 roky -na ich webe).
-
uplink
VIP
Na 99% Ti nezdochne, avšak ja osobne nerád riskujem a vzhľadom na to že gro času fungujem ako servisák, tak mám akési to portfólio produktov/výrobcov u seba "na stole". A povedzme že čo sa týka SSDčiek, tak mimo Vertexov 2 a pár Crucialov som mal na stole hlavne šroty od A-Data, lebo klioši ich kúpili, lebo to bola dobrá "bang for a buck".Jakub140 napísal:
Trochu odbočím ale mám otázku: Mám v pláne kúpiť ADATA SSD, nejde teraz o typ ale o to, že je naň záruka 3 roky.
Podľa teba, je to šrot. To viem, nemôžem sa ale spoľahnúť na záruku? Zdochne- vymenia.
-
Thommas
Addict
OCZ majú problémy najčastejšie s Gigabyte doskami. Osobná skúsenosť. A je to jedno, či je to druhá alebo tretia verzia.