Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
hd_
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Facebook

Príspevok od používateľa hd_ »

Skús si to pozrieť v "Nastavenie súkromia", tam by sa mali dať všetky podobné veci upraviť tak, ako potrebuješ.
luky81
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa luky81 »

zdravím, mám jeden problém s Facebookom, nastavil som si Užívateľské meno, normálne mi ho pridelilo, keď som prihlásený, tak ten link "www.facebook.com/moje_Užívateľské_meno" funguje, ale keď sa odhlásim a dám načítať ten link znova, tak mi píše nasledovnú hlášku:

"Tento obsah momentálne nie je k dispozícii - Požadovanú stránku momentálne nie je možné zobraziť. Možno je dočasne nedostupná, prípadne uplynula platnosť odkazu, na ktorý ste klikli, alebo nemáte oprávnenie na prezeranie danej stránky. Zaregistrujte sa na Facebooku"

nefunguje to v žiadnom prehliadači, to meno by nemalo porušovať žiadne ich podmienky, myslel som, že to chce nejaký čas, ale nastavoval som to asi aj pred 2 mesiacmi, viete mi prosím poradiť, kde by mohla byť chyba? vopred vďaka
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

"alebo nemáte oprávnenie na prezeranie danej stránky", to znamena, ze mas nastavene sukromie tak aby ten kto nieje registrovany resp. tvoj priatel si nemohol len tak prezerat tvoj profil... :P

teda ked sa prihlasis pod nejakym inym loginom a spustis to tak to pojde
luky81
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa luky81 »

vďaka, ale to nastavenie súkromia som pozeral, absolútne netuším, ktoré nastavenie by to mohlo blokovať, ale pred tým nastavením toho užívateľského mena som si mohol pozrieť svoj profil aj neprihlásený, azda sa to nastavenie nezmenilo samo

povypínať všetko sa tam ale nedá čo? ako teda zistím, ktoré to nastavenie to blokuje :smt081
krankenwagen
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krankenwagen »

Zdravim,

urcite to tu uz je niekde spominane, no kde, prosim, vypnem to, aby nezobrazovalo priatelom na nastenke, ze som komentoval nejaku fotku mojho priatela, resp. ze sa mi paci fotka nejakeho priatela. Vacsinou ide o take pripady, ked moji priatelia toho priatela nepoznaju, preto by som to rad vypol.

Dik, K+
retsil
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa retsil »

ja by som zas chcel vediet uplny opak ako krankenwagen, kde najdem to aby som videl ja co robia moji priatelia?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

krankenwagen, googlil som dnes vo vlaku, a podla toho co sa docital, tak sa tomu da zabranit len tym, ze nastavis privacy tej fotky, aby ju tvoji kamarati nevideli. ak je u kamarata v albume, tak nech namiesto friends of friend pouziva, len friend, alebo presne vymedzene skupiny friendov... ja by som bol najradsej, keby sa zobrazovanie aktivity v tom okne dala vypnut uplne
retsil, vola sa to Ticker box, pogoogli ako sa to zapina ;)
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

hd_ napísal:Skús si to pozrieť v "Nastavenie súkromia", tam by sa mali dať všetky podobné veci upraviť tak, ako potrebuješ.
tam som pozeral ale ani ja ko*ot to nevidim nikde :/
Ted_Mosby
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ted_Mosby »

Ahoj prosím vás nevie niekto lepší spôsob ako si prezerať historiu chatu ako na fb stránke napr podla dátumu ďakujem :) :oops:
peto277
Expert
Expert

Príspevok od používateľa peto277 »

Neviete ako sa môžem rýchlo zbaviť stránok na ktoré som dal Like? Nedá sa to nejak hromadne vymazať? :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Skus kliknut na svoj profil, tam klikni na Paci sa mi to, vpravo hore daj Upravit a nastav, nech sa to zobrazuje len tebe. Ostanym by sa teda tvoje lajky nemali zobrazovat alebo mozes pri ikonkach klikat na male X vpravo hore, cim odstranis like.
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Ale on zrejme má na mysli skupiny/stránky do ktorých sa pridal, že ako to zmaže :)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Presne ako píše Merco, resp. chce dosiahnuť aby na nástenke nemal ten bordel zo všetkých stránok. Lebo "dislajkovať" každú jednu je skoro nereálne, ak ich má desiatky/stovky.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

nechcem byť zlý ale dúfam že sa to nedá :D lebo ja som sa s tým asi pred pol rokom hral týždeň a pekne po jednom :D
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Na co to lajkujete vobec? Potom mate info len z hlupych stranok a nic od kamaratov. Minule som pozeral jednu znamu a mala tam okolo 1100 lajkov, co to musi byt na jej FB medzi novinkami?
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

test: 1100 ja fakt nie, ale dosť. "Lajkoval" som to v čase, keď sa ešte nelajkovalo, ale stával si sa fanúšikom. Tj., bola tam nejaká značka, nejaký výrok, nejaká myšlienka, tak som sa "stal fanúšikom" a tam to haslo. Po čase si admini, alebo skôr mladé adminky uvedomili, že aj stránke môže postovať statusy a obrázky, a až vtedy sa ten bordel začal objavovať na nástenke. Dnes už žiadnu stránku nelajknem, pokiaľ nejde o niečo oficiálne čo chcem odoberať.
peto277
Expert
Expert

Príspevok od používateľa peto277 »

Hojko díky :) Tie krížiky (x) fungujú a hneď to odstráni like a máte všetky stránky pokope :)

//tak on ten krížik funguje len na stránky v záujmoch atď. :/ No nič mám o sto menej :D
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

Neviete prosím ako sa zbaviť tohto otravného tlačítka?
fb_.png
fb_.png (9.98 KiB) 2513 zobrazení
Nie som na FB zas tak krátko a mám dosť priateľov, alebo si FB "myslí", že 144 je málo?

Ďakujem
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Asi nijak..Ja to tam mam od zaciatku v en verzii..Mozno cez nejaky FB Purity
weroro
Flash coder
Flash coder