zdravá, vyvážená strava
Re: zdravá, vyvážená strava
od 4m55s sa vyjadruje k jej interview (bolo to aj v linku, ale ten super youtube plugin tu na fóre dáva čas preč)
-
marek carey
Medium Star
Preto je ludsky chrup herbivorny a mame stvordielny zaludok.PhYs0c napísal:ja celkom súhlasím s teóriou, že vynájdenie ohňa a následne zvyk upravovanie stravy ohňom bolo pre nás prekliatie...myslím, že ľudský chrup nie je prispôsobený na žuvanie mäsa a práve kvôli tomu si ho ľudia začali tepelne upravovať a takisto ako sa tepelnou úpravou z potravín odstraňujú škodlivé veci, odstraňujú sa aj vitamíny
Malokedy sa zasmejem tak skvele, ako ked citam niektore uvahy.
ľudský sa najviac podobá herbivornému, gorila má tiež štvordielny?marek carey napísal: Preto je ludsky chrup herbivorny a mame stvordielny zaludok.
Malokedy sa zasmejem tak skvele, ako ked citam niektore uvahy.
-
marek carey
Medium Star
To bol priamy sarkazmus.Aealo napísal:ľudský sa najviac podobá herbivornému, gorila má tiež štvordielny?
tak ti nevyšiel, keďže to je pravdamarek carey napísal: To bol priamy sarkazmus.
-
marek carey
Medium Star
Co je pravda?Aealo napísal: tak ti nevyšiel, keďže to je pravda
že "ľudský sa najviac podobá herbivornému"
-
marek carey
Medium Star
No, neviem ako ty, ja mam styri typy zubov v ustach. Potom to znamena len jedine, jeden z nas nie je clovek!Aealo napísal:že "ľudský sa najviac podobá herbivornému"
nechce sa mi to rozpisovaťmarek carey napísal: No, neviem ako ty, ja mam styri typy zubov v ustach. Potom to znamena len jedine, jeden z nas nie je clovek!
zdroj: vegan ninja bunnyAealo napísal: nechce sa mi to rozpisovať
ColdRain: ty si k tvojim tvrdeniam nemal zdroje nikdy, doplnil som ti obrázky z knihy, nech máš čo čítať
ak nemyslis hadky o banane tak moje tvrdenia boli vzdy vseobecne zname a vedecky potvrdene absolutne fundamentalne zaklady biologie na urovni cca 2.triedy strednej skoly, smutne, ze ta to nejak minulo 
-
marek carey
Medium Star
Psychicky uz nezvladam ani komentovat. 
marek carey: písanie odveci ti ide, teraz skús nejaké argumenty proti tým obrázkom. ak si omnivore len kvôli tomu, že máš 4 typy zubov, tak si super. na večerú máš teda kravu, ktorú si sám tými 4 typmi zubov surovú roztrháš a zješ 
-
marek carey
Medium Star
Mam vystudovanu biologiu, preto ma uz ani nebavi pisat k veci k niecomu, co je tak odveci, az ma to boli.Aealo napísal:marek carey: písanie odveci ti ide, teraz skús nejaké argumenty proti tým obrázkom. ak si omnivore len kvôli tomu, že máš 4 typy zubov, tak si super
Nikto netvrdi, ze clovek nie je omnivorny zivocich, pretoze je. Len nechapem, co tu teraz chces tymto povedat, ked si vytiahol porovnanie clovek vs. carnivora a zrazu splietas o vsezravstve a este na pobavenie, par prispevkov hore tvrdis, ze je snad bylinozravec...
prasiatko zjedlo zeleninu, my zjeme prasiatko = kompletna vyvazena strava 
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Pozerám, že do tejto diskusie sa hodí aj "kniha," ktorú mi odporučil jeden kamarát (svojho času vegetarián, teraz asi už pokročil na vyšší level): http://uloz.to/xtzUneA/sokujici-pravda-o-vode-pdf Takže odteraz piť namiesto vody z vodovodu / z prameňa len destilovanú vodu! Je to najzdravšie, pre telo najprirodzenejšie a vôbec, je to napísané v knižke, tak to musí byť pravda!!!
Dosť bolo irónie, teraz seriózne - takú znôšku bludov a poloprávd som už dlho nečítal, no pre pobavenie to stojí za to. Fakt už prestávam rozumieť čo všetko sú ľudia schopní so svojim telom spraviť.
Dosť bolo irónie, teraz seriózne - takú znôšku bludov a poloprávd som už dlho nečítal, no pre pobavenie to stojí za to. Fakt už prestávam rozumieť čo všetko sú ľudia schopní so svojim telom spraviť.
http://www.martinus.sk/?uItem=100617
Táto kniha mi bola odporučená keď som chcel schudnúť. Odporúčam ju, za prvý mesiac (na prvý mesiac je tam jedálníček, potom si treba povyberať nejaké tie jedlá a držať sa toho aj naďalej) išlo dole 5kg! Len sa toho fakt treba držať, dobré je že som sa cítil ešte lepšie, nemal som žiadne chúťky na debiliny (čo sa jedla týka
) a teraz už ani nemám chuť na sladké ani na nič... Najdôležitejší je pitný režim, treba vypiť aspoň 3 litre denne, v knihe sa dokonca uvádzajú 4 ale to je na mňa veľa. Kto chce schudnúť alebo prejsť na zdravú stravu, odporúčam túto knihu !
Táto kniha mi bola odporučená keď som chcel schudnúť. Odporúčam ju, za prvý mesiac (na prvý mesiac je tam jedálníček, potom si treba povyberať nejaké tie jedlá a držať sa toho aj naďalej) išlo dole 5kg! Len sa toho fakt treba držať, dobré je že som sa cítil ešte lepšie, nemal som žiadne chúťky na debiliny (čo sa jedla týka
Ja nemám problém schudnúť za niečo cez mesiac 10 kg. Netreba na to špeciálne knihy ani debiliny, ide o overenú vec - sacharidové vlny.
-
marek carey
Medium Star
Ked niekto chudne na kilogramy podla osobnej vahy, tak to uz svedci o tom, ze velmi asi nevie, co vlastne robi.