//Edit, ja nepraktikujem nic v tejto teme, ani neuznavam, len sa pytam ako zvladaju mastnotu kedze s tou len voda nepomoze... a diky za k-
Sprchovanie sa bez mydla alebo gélu
-
xH4wK
Re: Sprchovanie sa bez mydla alebo gélu
Ja nechapem ako obycajnou vodou zmyjete z vlasov mastnotu to fakt nechapem ... skusal som to a proste tam vzdy ostane, cista voda proste neodmastuje ja neviem ako takto mozte vydrzat 
//Edit, ja nepraktikujem nic v tejto teme, ani neuznavam, len sa pytam ako zvladaju mastnotu kedze s tou len voda nepomoze... a diky za k-
-
javatar
Hardcore addict
preco by si voda neporadila s mastnotou sama? ved to nie je taka mastnota aku mas na tanieri potom co do seba spraces kuracie stehno
mimochodom aj na taku staci cista voda...
mimochodom aj na taku staci cista voda...
-
uNreal_saTch^
Professional
Po precitani temy som zapocal umyvenie bez gelu :] Raz alebo dvakrat do tyzdna dam aj sampon a nejaky sprchac, ale ide to v pohode aj bez neho. Po sprche potom klasika - nejaky deodorant, pripadne este parfem.
ale keby ťa stretne a nevie, že sa umývaš len vodou, tak by to bolo v pohode... keď mu povieš, tak potom začeš smrdeťhughito napísal:xH4wK je typický ignorant, ktorý nás bude silou mocou presviedčať o tom, ako smrdíme.Má vôbec zmysel diskutovať s takýmto človekom ?
Pokojne si na seba kydaj tony hnusu, my sa budeme pekne umývať vodou.
Tak to ja nechapem, ja som po 3 tyzdnoch umyvania cistou mal stale mastne....cyklo napísal:Zatiaľ sa nedostavila ani obávaná mastnota, skôr mám pocit, že sú až príliš nemastné.
//autoeditácia príspevku (23 Aug 2012, 15:12)
Tak to ja nechapem, ja som po 3 tyzdnoch umyvania cistou mal stale mastne....cyklo napísal:Zatiaľ sa nedostavila ani obávaná mastnota, skôr mám pocit, že sú až príliš nemastné.
Ani ja, ale používam dosť vody a rukami prechádzam po nich...možno to bude aj tým, že sú krátke. Umývam každý deň.
-
marek carey
Medium Star
Ja mam tiez kratke, umyval som ich aj horucou, ale proste ich mam potom hnusne, neumyte. Asi nie na kazdeho funguje tento figel, ze sa citi fajn aj bez samponu.
-
javatar
Hardcore addict
marek carey - a ako dlho to uz praktizujes? u mna boli prve dva tyzdne vazne hrozne...
-
marek carey
Medium Star
Druhym tyzdnom, ale nedokazem takto fungovat, proste sa to neda zmyt a som z toho na prasky, tak som to vzdal. Asi sa k normalizovaniu vlasov tymto sposobom nedostanem.javatar napísal:marek carey - a ako dlho to uz praktizujes? u mna boli prve dva tyzdne vazne hrozne...
-
javatar
Hardcore addict
neda sa to zmyt? to je divne - mne sa to len extremne rychlo mastilo, skus striedat teplu a studenu vodu
ako to vlastne robis?
alebo potom pomalsia cesta - pomaly ried sampon a nepouzivaj ho vzdy
ako to vlastne robis?
alebo potom pomalsia cesta - pomaly ried sampon a nepouzivaj ho vzdy
Ja som to minuly semester tiez skusil, ale vydrzal som iba par dni, lebo som tretiak na medicine a chodim parkrat do tyzdna do nemocnice je to dost choroboplodne prostredie bohate aj na rezistentne kmene + kontakt s pacientami a nedalo sa mi to prekusnut umyt sa len vodou citil som sa pokryty aj patogennymi bakteriami nie len klasickou florou pokozky 
ako ste na tom s chorobami, koznymi infekciami vy? Zlepsenie/ zhorsenie/ po starom?
ako ste na tom s chorobami, koznymi infekciami vy? Zlepsenie/ zhorsenie/ po starom?
Neutrálne. Predtým nič a teraz nič. 
No tak skusil som to teda, teraz cez prazdniny vysadit sampon, sprchovy gel a deodorant. K deodorantu som sa vratil prakticky hned, pretoze ten zapach z pod pazuch som nezniesol uz ja, neviem co by na to povedali ostatni keby tak vyjdem von. A tiez musim povedat ze prechadzam spat k sprchovemu gelu. Vlasy tie aj celkom isli len s vodou, pretoze ich mam celkom kratke, lenze telo sa nedalo. Po len umyti vodou som stale citil taky ten typicky spoteny zapach z pod pazuch a v kritickych miestach ani nevravim. Neviem ako to vydrzite, ale u mna sa to neda.
Dezodorant používam, bez neho by som sa musel umývať stále, ale inak nechápem, aký pach z teba mohol ísť.
Ako ked sa spotis a strcis si hlavu pod pazuchu.
aneb cibula na masti 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
metthal: Tak potom si sa nekvalitne umyval bez sprchoveho
Pouzival si daku hubku atd na dokladnejsie umytie? Lebo mne to uplne staci a aj ked som citil pred sprchou jemny pach z pod pazuchy, tak ten po sprche odisiel. Vlasy som teraz nastolil v rezime 2dni vodou jeden + sampon skorej spominany.
Má význam toto praktizovať aj ked sa jeden-dva krát do týždňa umyjem šamponom ? Teraz som sa od pondelka do soboty umýval len čistou vodou, vlasy 2x denne (1x večer, a potom ešte ráno ked som sa zobudil lebo mi vždy tak stáli že konec) a musím uznať že je to omoc lepšie, ked si vlasy umyjem šamponom tak vyzerajú také suché a ked som si ich umyl len vodou tak vyzerali tak inak, síce trocha masno ale podla mňa lepšie a zdravšie, aj ked v nejaky 4ty deň mi to vadilo aké boli masné ale na piaty deň úplne vpohode. Neviem ako nevadilo by sa sprchovať len vodou stále, ale napríklad ked idem na disku tak to mi už nedá a tam treba ten šampon 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Jasne. Aj ja to striedam. Sem tam je sampon dobry. Ovsem najlepsie nejaky prirodny sampon ked uz takMrto napísal:Má význam toto praktizovať aj ked sa jeden-dva krát do týždňa umyjem šamponom ?
Tak určite je to lepšie aspoň obmedziť, ako na seba kydať každý deň. Ale skús uberať časom a uvidíš, že to nie je treba. Ani na diskotéku.