Spoznali sme sa v septembri pred 2 rokmi. Nastupila k nam na gymnazium ako nova. Zacinal sa novy sk.rok a jedine volne miesto bolo pri nej. Ani neviem ako, dali sme sa do reci a skamaratili sa. Ona mala v tom case frajera 1. (bude ich viac, preto taketo oznacenie). Velmi rychlo narastali sympatie na oboch stranach. Nevraveli sme o vztahu ani ona ani ja.
Takto to slo asi do novembra, kedy mi povedala, ze ak by som jej povedal na co caka (ze ju lubim), velmi by ju to potesilo. Ona mala vtedy s frajerom 1. krizu, on za nou doliezal, ona ho vzdy niekam poslala. Prisiel december a vtedy nastal prelom. Dohodli sme sa, ze ma doma navstivi a ze mi spravi masaz celeho tela. 14-teho decembra mi povedala, ze ma lubi, ale ja som vtedy nereagoval jednoznacne. Povedala mi aj, ze mam svoje dievca (myslela tym seba). Nase "rande" (ak to tak mozem nazvat)- masaz celeho tela, sme si dohodli na 17-teho ale,... Mali sme potom asi 10 terminov a doteraz sa neuskutocnilo. Vzdy to nevyslo.
Po novom roku som jej na fb vyznal city (co bola chyba), lebo som si uvedomil, ze ju lubim. Lenze, videl to jej frajer 1., ktory mal pristup na jej fb. Vyhrazala sa, ze spacha samovrazdu, lebo ju zdeptal. Mal som co robit, aby som ju upokojil. Nastastie sa nic vazne nestalo. Na druhy den mi napisal jej frajer 1., aby som sa o nic nepokusal, ze ona uz svoju lasku ma. Ukazal mi vsak nieco, kvoli comu som 3 dni nespal. Jej profil na pokeci, na ktorom si vyznavala lasku s frajerom 2., a preto bola ne frajera 1. taka hnusna. Myslel som si, ze dostanem infarkt. Musel som cakat, kym sa skoncia prazdniny. Po nich mi v skole povedala, ze medzi nou a frajerom 2. sa to skoncilo a ze uz ma zaujem len o mna. Lenze neskoncilo. O 2 mesiace som objavil jej dalsi profil a znovu to iste. Asi o 3 mesiace sa s nim rozisla. V aprili som jej dal 50 eur a povedala, ze by sme mohli spolu chodit+ vtedy ma este objala a dala pusu na lice. V juni sice nebola ani s jednym, ani s druhym, nasla si tretieho!! Ja som jej ani nevynadal, lebo ma trapilo uzatvaranie znamok na konci roka a nejak nebol cas sa tym zaoberat. V auguste sa rozisla i s nim. V septembri mi opat povedala, ze mi sme mohli spolu tvorit par. Avsak koncom septembra sa vratila k frajerovi 1. (mala ho prec z fb, no vtedy si ho znovu pridala). Takto to slo asi do prelomu rokov 2011/2012.
Ohladne frajera 1.- nema ma rad a viem, ze ju hucka proti mne. Velakrat za mnou, prip. jednou nasou spolocnou kamratkou, s placom uplne nestastna. Rozisla sa sa s nim asi 500x a 500x sa s nim dala znovu dokopy. Dokonca od minulych Vianoc ma ma stale na fb zablokovaneho, vdaka nemu a ked som ju prosil, aby ma odblokovala, tak ze ona by to aj urobila no jej frajer 1. by bol zase neprijemny, lebo mu prekazam.
Zaciatkom roka som urobil jednu zo svojich chyb (bolo ich viac) a to- urazal som ju a ponizoval. Skoro by to zle dopadlo, keby som sa nespamatal a neospravedlnil som sa jej (viem, ze mi pisal frajer 1., aby som si daval pozor na jazyk). Koncom aprila tohto roka som jej dal bonbonieru k meninam+ objal som ju, co ju velmi potesilo. V podstate bolo dalej vsetko v poriadku. Pekne chvile nastali koncom juna, ked sme spolu trsali na diskoteke, kde vyzerala velmi pekne a zvodne. Vtedy ma objala a dala psychicku podporu, lebo som sa vtedy doma hadal kvoli znamkam. Na koncorocnom vylete mi tiez dala viackrat dala najavo, aby som o nu bojoval. Kupujem jej sladkosti a stahujem filmy (to ma rada). Skoncil sa sk. rok a nastali tieto prazdniny. Nevideli sme sa, az dnes. Isla vlakom do Ziliny a dohodli sme sa, ze sa stretneme. Prisiel som po nu na vlakovu stanicu, lenze prisla s nou aj jej mama. Rozpravali sme sa o tom, ako sa ma atd. Nemohol som ju ani raz objat, lebo jej mama by to videla a je na to hakliva. Mali by sme sa vidiet 3.septembra, ked zacne sk. rok. Ja musim teraz len cakat.
Pred par dnami sme sa dohodli, ze vsetko zle je zabudnute a odpustene a nebudeme sa k tomu vracat. Vraj ma ma velmi rada. Par krat povedala, ze sme kamarati, parkrat, ze by sme mohli byt aj nieco viac. Aj dnes ma tak nenapadne zvadzala.
Ohladne tej masaze celeho tela, toho "rande"- doteraz sa neuskutocnilo, velmi tomu ani neverim, ze sa uskutocni, ale kto vie. 14-teho januara minuleho roka ma chytila za ruku (to urobila viackrat, napr. v septembri minuleho roka). V ten den vecer bol v mojom vnutri nadherny pocit.
Mame sa velmi radi, parkrat sme sa sice trochu pohadali, ale to patri k tomu. Pomahame si, ako v skole, tak aj mimo nej, ci uz ako psychicka pomoc alebo inak. Radi sa spolu smejeme. Neviem vsak, ci je stale s frajerom 1. alebo uz nie, ale to chcem od nej vyzistit. Velakrat som ju chcel pobozkat, ale ja som taky strachopud, ze na to akosi nemam odvahu
Prepacte mi za to velke kvantum informacii, ale chcem poznat vas nezainteresovany nazor+ rady. Dufam, ze som na nic podstatne nezabudol, ak budete mat nejake otazky, pokojne sa pytajte.