Co by ste si o tom mysleli vy?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Marinak
Expert
Expert

Co by ste si o tom mysleli vy?

Príspevok od používateľa Marinak »

Nadvazujuc na to, co som pisal v teme "pre mna laska, pre nu kamarat", zakladam tuto temu. Pokusim sa strucne opisat priebeh, snad na nic nezabudnem (ak ano- doplnim).

Spoznali sme sa v septembri pred 2 rokmi. Nastupila k nam na gymnazium ako nova. Zacinal sa novy sk.rok a jedine volne miesto bolo pri nej. Ani neviem ako, dali sme sa do reci a skamaratili sa. Ona mala v tom case frajera 1. (bude ich viac, preto taketo oznacenie). Velmi rychlo narastali sympatie na oboch stranach. Nevraveli sme o vztahu ani ona ani ja.

Takto to slo asi do novembra, kedy mi povedala, ze ak by som jej povedal na co caka (ze ju lubim), velmi by ju to potesilo. Ona mala vtedy s frajerom 1. krizu, on za nou doliezal, ona ho vzdy niekam poslala. Prisiel december a vtedy nastal prelom. Dohodli sme sa, ze ma doma navstivi a ze mi spravi masaz celeho tela. 14-teho decembra mi povedala, ze ma lubi, ale ja som vtedy nereagoval jednoznacne. Povedala mi aj, ze mam svoje dievca (myslela tym seba). Nase "rande" (ak to tak mozem nazvat)- masaz celeho tela, sme si dohodli na 17-teho ale,... Mali sme potom asi 10 terminov a doteraz sa neuskutocnilo. Vzdy to nevyslo.

Po novom roku som jej na fb vyznal city (co bola chyba), lebo som si uvedomil, ze ju lubim. Lenze, videl to jej frajer 1., ktory mal pristup na jej fb. Vyhrazala sa, ze spacha samovrazdu, lebo ju zdeptal. Mal som co robit, aby som ju upokojil. Nastastie sa nic vazne nestalo. Na druhy den mi napisal jej frajer 1., aby som sa o nic nepokusal, ze ona uz svoju lasku ma. Ukazal mi vsak nieco, kvoli comu som 3 dni nespal. Jej profil na pokeci, na ktorom si vyznavala lasku s frajerom 2., a preto bola ne frajera 1. taka hnusna. Myslel som si, ze dostanem infarkt. Musel som cakat, kym sa skoncia prazdniny. Po nich mi v skole povedala, ze medzi nou a frajerom 2. sa to skoncilo a ze uz ma zaujem len o mna. Lenze neskoncilo. O 2 mesiace som objavil jej dalsi profil a znovu to iste. Asi o 3 mesiace sa s nim rozisla. V aprili som jej dal 50 eur a povedala, ze by sme mohli spolu chodit+ vtedy ma este objala a dala pusu na lice. V juni sice nebola ani s jednym, ani s druhym, nasla si tretieho!! Ja som jej ani nevynadal, lebo ma trapilo uzatvaranie znamok na konci roka a nejak nebol cas sa tym zaoberat. V auguste sa rozisla i s nim. V septembri mi opat povedala, ze mi sme mohli spolu tvorit par. Avsak koncom septembra sa vratila k frajerovi 1. (mala ho prec z fb, no vtedy si ho znovu pridala). Takto to slo asi do prelomu rokov 2011/2012.

Ohladne frajera 1.- nema ma rad a viem, ze ju hucka proti mne. Velakrat za mnou, prip. jednou nasou spolocnou kamratkou, s placom uplne nestastna. Rozisla sa sa s nim asi 500x a 500x sa s nim dala znovu dokopy. Dokonca od minulych Vianoc ma ma stale na fb zablokovaneho, vdaka nemu a ked som ju prosil, aby ma odblokovala, tak ze ona by to aj urobila no jej frajer 1. by bol zase neprijemny, lebo mu prekazam.

Zaciatkom roka som urobil jednu zo svojich chyb (bolo ich viac) a to- urazal som ju a ponizoval. Skoro by to zle dopadlo, keby som sa nespamatal a neospravedlnil som sa jej (viem, ze mi pisal frajer 1., aby som si daval pozor na jazyk). Koncom aprila tohto roka som jej dal bonbonieru k meninam+ objal som ju, co ju velmi potesilo. V podstate bolo dalej vsetko v poriadku. Pekne chvile nastali koncom juna, ked sme spolu trsali na diskoteke, kde vyzerala velmi pekne a zvodne. Vtedy ma objala a dala psychicku podporu, lebo som sa vtedy doma hadal kvoli znamkam. Na koncorocnom vylete mi tiez dala viackrat dala najavo, aby som o nu bojoval. Kupujem jej sladkosti a stahujem filmy (to ma rada). Skoncil sa sk. rok a nastali tieto prazdniny. Nevideli sme sa, az dnes. Isla vlakom do Ziliny a dohodli sme sa, ze sa stretneme. Prisiel som po nu na vlakovu stanicu, lenze prisla s nou aj jej mama. Rozpravali sme sa o tom, ako sa ma atd. Nemohol som ju ani raz objat, lebo jej mama by to videla a je na to hakliva. Mali by sme sa vidiet 3.septembra, ked zacne sk. rok. Ja musim teraz len cakat.

Pred par dnami sme sa dohodli, ze vsetko zle je zabudnute a odpustene a nebudeme sa k tomu vracat. Vraj ma ma velmi rada. Par krat povedala, ze sme kamarati, parkrat, ze by sme mohli byt aj nieco viac. Aj dnes ma tak nenapadne zvadzala.

Ohladne tej masaze celeho tela, toho "rande"- doteraz sa neuskutocnilo, velmi tomu ani neverim, ze sa uskutocni, ale kto vie. 14-teho januara minuleho roka ma chytila za ruku (to urobila viackrat, napr. v septembri minuleho roka). V ten den vecer bol v mojom vnutri nadherny pocit.
Mame sa velmi radi, parkrat sme sa sice trochu pohadali, ale to patri k tomu. Pomahame si, ako v skole, tak aj mimo nej, ci uz ako psychicka pomoc alebo inak. Radi sa spolu smejeme. Neviem vsak, ci je stale s frajerom 1. alebo uz nie, ale to chcem od nej vyzistit. Velakrat som ju chcel pobozkat, ale ja som taky strachopud, ze na to akosi nemam odvahu

Prepacte mi za to velke kvantum informacii, ale chcem poznat vas nezainteresovany nazor+ rady. Dufam, ze som na nic podstatne nezabudol, ak budete mat nejake otazky, pokojne sa pytajte. :)
cyklo
Amateur
Amateur

Re: Co by ste si o tom mysleli vy?

Príspevok od používateľa cyklo »

a prečo si jej dal 50 eur?
Marinak
Expert
Expert

Preco? Dobra otazka... V ten den som si so svojim najlepsim kamaratom chcel ist kupit Portal 2. Lenze sme nesli a nakoniec sa to z mojej lasky ku nej tak nejak zomlelo.
hd_
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa hd_ »

Dievča nevie, čo chce. Povie jedno, spraví druhé. Teraz ti povie, ako ťa má rada a ako by s tebou chcela vyskúšať niečo viac. A o 2 dni ti možno napíše, že chodí s frajerom 1. (2./3./.4?)...
Osobne by som tomu moc veľkú šancu nedával, no rozhodnutie je na tebe, ak bude chcieť, aby ste to skúsili.

/edit: dal si dievčine, s ktorou nič nemáš, len tak 50 €? Klobúk dole, niekedy fakt nechápem. :D
cyklo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa cyklo »

Tak to si posral, ale to, že to prijala značí, že ťa s radosťou využíva. To všetko za predpokladu, že ti ich nevrátila.
Marinak
Expert
Expert

Ja som jej tych 50 eur NEPOZICAL, ja som jej ich DAL. Ona ich povodne nechcela prijat, ja som ju presvedcil. Parkrat som jej pozical peniaze (na kredit atd.) ale tie vzdy poctivo vratila.

//autoeditácia príspevku (23 Aug 2012, 20:20)
HD: Zas by som nevravel, ze s nou nic nemam, my sme mali k sebe vzdy velmi blizko. :)
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

mozem sa spytat kolko mas rokov? a myslim si o tom ze je to cele padnute na hlavu.
Lenze, videl to jej frajer 1., ktory mal pristup na jej fb. Vyhrazala sa, ze spacha samovrazdu, lebo ju zdeptal. Mal som co robit, aby som ju upokojil. Nastastie sa nic vazne nestalo. Na druhy den mi napisal jej frajer 1., aby som sa o nic nepokusal, ze ona uz svoju lasku ma. Ukazal mi vsak nieco, kvoli comu som 3 dni nespal. Jej profil na pokeci, na ktorom si vyznavala lasku s frajerom 2., a preto bola ne frajera 1. taka hnusna. Myslel som si, ze dostanem infarkt. Musel som cakat, kym sa skoncia prazdniny. Po nich mi v skole povedala, ze medzi nou a frajerom 2. sa to skoncilo a ze uz ma zaujem len o mna. Lenze neskoncilo. O 2 mesiace som objavil jej dalsi profil a znovu to iste. Asi o 3 mesiace sa s nim rozisla.
V aprili som jej dal 50 eur a povedala, ze by sme mohli spolu chodit+ vtedy ma este objala a dala pusu na lice.
kto to ma v hlave menej v neporiadku?

za objatie a pusu na lice 50 eur? :aasmile29: dostal si od toho aj blocek/fakturu? lebo to sa "oplati" :lol:

Zamysli sa nad tym, precitaj si toto po sebe a zistis ze ti za to nestoji. ocividne ty jej nestojis za nic, ked stebou este stale neni. ale tak za 50 eur sa jej to oplatilo :D
Marinak
Expert
Expert

Ale tak povedala mi, ze som blazon a ze ona to nemoze prijat.
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

co si si tym vlastne sledoval?
nema to absolutne ziadnu logiku, ci to je z lasky alebo cohokolvek ineho, proste je to sprostost prvej triedy
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

lol tych 50€

smiem sa spytat co si od toho cakal?
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

keby od nej za tu 50tku caka fajku, este by sa to dalo chapat :lol:
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

uf, k tej 50ke, ako by si sa ty citil keby ti niekto vnutil 50e len tak, mne by to bolo neprijemne napriklad. to je jeden pohlad, druhy je, ze ta sprosto vyuziva.

si zamilovany az po usi...co ti poviem, nerob zo seba handru a ser na nu, z kazdeho vaseho stretnutia robis stredobod svojho vesmiru, rozpravas o prijemnych pocitoch pri drzani za ruku a objimani a podobnych srackach. no ked si si to este neuvedomil, za cas kedy mohla byt s tebou kedykolvek vystriedala troch chalanov a klamala ti. za cele prazdniny si na teba nasla cas len raz aj to s matkou...prestan si robit hanbu a spravaj sa ako chlap, keby o teba mala zaujem ocividne vie ako nato, kedze trom dalsim to celkom dobre vysvetlila. takze sa uz neponizuj a najdi si normalne dievca ktora ma aj nejaku dostojnost a nie nejaku miestnu bitch co to strieda ako nohavicky.

(seriozne? aktivny profil na pokeci? uz tu by som cuval)
Marinak
Expert
Expert

Teraz vlastne ani neviem, preco som jej tych 50 eur dal?? Zeby "uplatok"?? :D

ColdRain- bola cely cas odcestovana vo Francuzsku, takze inak sa ani nedalo.

//autoeditácia príspevku (23 Aug 2012, 21:04)
A aby som to este viac skompletizoval- sedime spolu v jednej lavici, radime si na pisomkach atd. :D
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

Marinak
Expert
Expert

Jefty- mam 17, ona bude mat na buduci tyzden 19. :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...bol by veľký problém nalepiť si na čelo papierik "Kopte ma do riti a ja vám dám za to 50€"???...
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ja to celkom chapem, tiez ked som bol velmi zalubeny tak som daroval babe ktoru som moc dobre ani nepoznal zlaty sperk.. city su city,niekedy je tazke to ovladat, ale ona to s tebou moc vazne nemysli.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

gogo... normalne si mi pripomenul mladost...
.
tretiak na ZDS, matkin stary snubny prsten s modrym ockom v krabicke, venovanie s tvrdkou (lubym ta).. chjaj, to su spomienky :D
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Marinak, až taký tvrďas zas nie si.. Ja by som osobne na niečo také kašľal,ťahá sa to už rok a nič z toho. Je toľko iných dievčat na tomto svete.. Keď sa nepodarí jedna, idem o dom ďalej nie ?
Marinak
Expert
Expert

danodrevo- co tym myslis, ze az taky tvrdas nie som?? A to nepojde, ideme do maturitneho rocnika a ja budem potrebovat jej pomoct a ona rovnako tu moju. Okrem toho budeme mat pravdepodobne spolu vsetky maturitne seminare.
Napísať odpoveď